Gość: wajda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:35 Może ktoś się orientuje jak wygląda praca w windykacji i i lle sie zarabia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ally Re: windykacja IP: *.pro-internet.pl 07.06.05, 18:30 chcesz byc windykatorem terenowym czy w windykacji telefonicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
totenhosen Re: windykacja 07.06.05, 19:01 podłączam się pod pytanie ;) ale z uwagi na mój dar wymowy lecz marną posturę to raczej telefoniczna ;) prosiłabym o jakieś uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
instrukcja1 Re: windykacja 27.06.05, 12:00 chciałbym uruchomić biuro windykacji należności. Jakie muszę posiadać kwalifikacje, wykształcenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: windykacja IP: *.core.lanet.net.pl 28.06.05, 14:25 Jestem telewindykatorem w Kruku,pracuje na zlecenie 4.80zł/godz na reke+premie (czyli ok 800-900zł/mies), niewielkie sznase na podpisanie umowy na stale, praca raczej popoludniowa i w weekendy, niby mozna układac sobie grafik, ale w rzeczywistosci jest on narzucany, trzeba wykonac 11tel/h, 1,2 deklaracji wpłaty/h, 16 wpisów do dziennika spraw/h, oprócz ściagania długów, trzeba również skipowac-czyli szukac ludzi, dzwonic na tpsa, dialog, era, itd, szukac po rodzinie i sasiadach, jedynym plusem tej pracy jest to, ze pracuje sie z mlodymi ludzmi, atmosfera jest ok, ale czasem ma sie dosyc uzerania z dłuznikami Ja w kazdym razie nie zamierzam dlugo tam pracowac, chcialam tylko dopisac cos ciekawego w swoim cv, nie uwazam,by zarobki byly adekwatne do wykonanej pracy. Rozgladam sie za czym s mniej stresujacym, chce miec w koncu wolne weekendy i pracowac w normalnych godzinach i po 8 godz Odpowiedz Link Zgłoś