Gość: fran IP: *.*.*.* 18.07.01, 15:50 witam Muszę szybko podszkolic swój angielski Czy wspomniany system pomoże ????? Czy ktoś go uzywał ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lingwist Re: Nauka języka Sita Learning System ???? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 22:59 Używałem, ale wyłącznie do osiągnięcia stanu relaksacji. To działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nauka języka Sita Learning System ???? IP: *.fwfin.fwc.com 27.07.01, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Nauka języka Sita Learning System ???? IP: *.acn.waw.pl 27.07.01, 21:59 nie używałam, co prawda ale słyszałam, że trzeba być z tym raczej ostrożnym jak ze wszystkim, co działa na podswiadomość. bo to chyba tak działa? nie wiem czy to nie plotki. podobno też jednak wietrzeje i trzeba mieć przedtem solidne podstawy, a to jako uzupełnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeride Re: Nauka języka Sita Learning System ???? IP: *.bydgoski.pl 30.07.01, 11:19 Niestety cudów nie ma. Sita to zwykły program nauki plus chwyty marketingowe, takie jak ww stany relaksacji pomagajace w nauce. Na jednych działa na innych nie, tak jak placebo. Nie spodziewaj się żadnych rewelacji. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś