Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GSK Poznań

IP: 157.25.161.* 21.07.05, 13:25
    Był ktos na rozmowie, a może ktos już tam pracuje?
    Proszę o informacje czego się mogę spodziewać. jak się pracuje w tej firmie,
    jaka atmosfera, prespektwy rozwoju, zarobki itd. Będę wdzięczna za każde info.
    Dzięki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 21.07.05, 21:20

Czy zaczęły sie juz rozmowy kwalifikacyjne w GSK dotyczące ostatnich ogloszen w
        prasie ,na stanowiska specjalistow d/s jakości i podobne ????Czy ktos wie cos
        na ten temat ,bo składanie aplikacji skonczyło sie 13 lipca ????
        • Gość: Bula Re: GSK Poznań IP: 157.25.161.* 22.07.05, 08:15
          Właśnie wczoraj dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowe.
          Może ktoś jednak wie coś ma temat tej firmy?
      • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 22.07.05, 12:19
        A mozesz powiedziec na jakie stanowisko aplikowałaś ?
        • Gość: Bula Re: GSK Poznań IP: 157.25.161.* 22.07.05, 13:43
          Wpisałam nr ref. DTP, czyli specjalista technolog lub specjalista ds.
          rejestracji leków. A ty?
          • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 22.07.05, 15:06
            Ja na stanowisko Specjalista d/s zapewnienia jakości i Specjalista d/s
            rejestracji lekow, a na ktore ze stanowisk masz ta rozmowe ,na oba????
          • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 04.08.05, 15:40
            Hej ,no nic nie piszesz jak tam na rozmowie było?Czekam na info !!
            • Gość: Bula Re: GSK Poznań IP: 157.25.161.* 04.08.05, 16:08
              Na rozmowie było bardzo sympatycznie. Rozmawiał ze mną tylko pan z HR. Kazał
              czekać tydzień - 10 dni na telefon, no więc czekam.
              Nie bylo żadnych głupich pytań typu "z jakim zwierzęciem się utożsamiasz" tylko
              raczej o poprzednią pracę, zakres obowiązków, itd. No i pogawędka po angielsku.
              Mam nadzieję, że się jutro odezwą.
              Pozdrawiam.
              • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 04.08.05, 17:15
                A rozmowa dotyczyła obu stanowisk na ktore aplikowałaś?
                • Gość: Bula Re: GSK Poznań IP: 157.25.161.* 05.08.05, 07:30
                  Nie, tylko na jedno - technologa. Ale już mi niestety podziękowali za
                  zainteresowanie ofertą :-(
                  • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 05.08.05, 13:40
                    O jak mi przykro ,ale moze jeszcze masz szanse na to drugie
                    stanowisko.pozdrawiam
      • Gość: siedzi w GSK Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 20:53
        Witam
        Tak sie sklada ze pracuje w GSK. Z tego co mi wiadomo cala rekrutacja moze
        potrwac i z pol roku wiec sie nie denerwujcie jak dlugo nie dzwonia.
        Co do samej firmy i warunkow pracy to:
        place - moim zdaniem - bardzo przyzwoite
        warunki pracy - tj. komputery, systemy, socjal - z górnej polki
        atmosfera - w tej firmie jest ok 500 osob wiec mozna trafic roznie.
        Ja mam to szczescie ze siadzac w logistyce jestem bardzo zadowolony - ale nie
        bede twierdzil ze wszyscy sa zachwyceni bo tak pewnie nie jest. Tyle opinii ile
        pracownikow ale obiektywnie wydaje mi sie ze warto tam przynajmniej troche
        doswiadczenia zlapac.

powodzenia na rozmowach - jak juz sie dostaniecie to pewnie poznamy sie podczas
        prezentacji obszaru logistyki

pozdrawiam
        • Gość: Bula Re: GSK Poznań IP: 157.25.161.* 08.08.05, 08:38
          No właśnie nie wiem czy to drugie stanowisko, na ktore aplikowałam wzięli też
          pod uwagę. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać.
          Stąd pytanie do tego, który "siedzi w GSK": myślisz, że jest to możliwe, żeby
          poprosili mnie jeszcze na rozmowę w sprawie drugiego stanowiska, czy już po
          wszystkim?
          Pozdrawiam
          • Gość: marioooo Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 08.08.05, 10:06
            wyluzuj!!!!
            chyba to twoja pierwsza rozmowa o prace
            skoro cie zaprosili i nic z tego to niz z tego - moze za 2-3 lata, jezeli nie
            dali ci odpowiedzi to moze dadza, ale i w jednym i drugim przypadku szukaj
            dalej, to nie jest jedyny zakład produkcyjny w Poznaniu i w Polsce.

powodzenia
      • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 16.08.05, 15:25
        Wreszcie zadzwonili,ide na testy ????czy ktos wie jak one wygladają?????
        • Gość: marioooo Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 16.08.05, 20:18
          ja tez ide :)) w czwartek
          ale bedzie zabawa

mi powiedziala mila pani ze psychotest i test numeryczny
      • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 17.08.05, 11:39
        O jak fajnie ,ja wybralam na termin testow poniedzialek,to opowiesz jak bylo.A
        na jakie stanowisko masz te testy,czy na specjaliste d/s jakości ?
        • marioooo Re: GSK Poznań 17.08.05, 17:54
          niestety nie na specjaliste ds jakosci :))

do dzialu technicznego
          • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 17.08.05, 18:02
            A to pewnie będziesz miał inne testy,ale to nic i tak chetnie przeczytam co
            było !!!
      • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 19.08.05, 20:32
        Hej Marioooo ,jak było na testach ,ja ide w poniedzialek i co zostawisz mnie
        taka zieloną ,powiedz co było?????
        • Gość: marioooo Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 19.08.05, 21:16
          hmmm

a wiec:

test analityczny 35 zadan w 35 minut - nie do rozwiazanai chyba ze jestes Bilem
          Gatsem. zadania proste. wykresy i cos trzeba znich odczytac, cos przeliczyc,
          cos odjac cos todac (7c:))))

test psychologiczny ok 160 pytan. sciema. jak rozwiazywalas takie testy to
          sobie poradzisz (pytania wykluczaja sie wiec musisz uwazac zeby nie napisac ze
          szybko podejmujesz decyzje a za chwile ze zastanawiasz sie nad podjciem
          wyzwania) pytania sa podchwytliwe w stylu - nigdy nie pomagam nieznajomym
          (zgadzam sie ... nie zgadzam sie)

odpowiedz za 3 tyg

powozenia

daj znac jak bylo:))

• Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 19.08.05, 22:27
            Wielkie dzięki za info dam znać ,co bedzie w poniedzialek ,ale juz mam jakies
            pojecie poćwiczę testy !!!
          • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 22.08.05, 17:07
            Witam !! Miałeś racje test 35/35 zabójczy,ale podeszłam do niego na
            luzie,zrobilam kilkanaście zadań,psychologiczny miał 118 pytań -luz.Też
            powiedzieli ze trzeba czekać 3 tygodnie na wyniki testu.Jak myślisz ,czy
            telefon moze byc przed wynikami testu ????No to czekamy .U mnie było 13 osob a
            u Ciebie?
            • Gość: mariooo Re: GSK Poznań IP: 195.94.206.* 22.08.05, 20:57
              ja bylem na 15 i bylo ok 25, wiem ze byla tez grupa na 12 (mi nie pasowalo wiec
              poszedlem na 15)

co do czekania to jak beda cie zeczywiscie potrzebowac to zadzaownia szybko - w
              przeciwnym wypadku zadzaonia na 3 tyg i powiedza, ze maja cie w bazie i jak
              bedzie cos wolnego to sie skontaktuja :))
              • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 22.08.05, 21:59
                Tez tak pomyślałam ,ze do tych ktorych będą potrzebować zadzwonią
                wcześniej .Daj znać jak do ciebie zadzwonią.Pozdrawiam
                • Gość: Bula Re: GSK Poznań IP: 157.25.161.* 02.09.05, 08:18
                  Hej,
                  no i jak tam? Dajcie znać jak wam idzie. Ja juz się co prawda w tej rozgrywce
                  nie liczę, ale wam kibicuję. Co do całej rekrutacji to wiem, że zgłosiło się
                  koło 1000 !!! osób.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 02.09.05, 12:26
                    Fajnie ze nam kibicujesz,ale niestety na razie cisza,wiesz ze testy byly 18 to
                    jeszcze troche czasu maja (wyniki mialy byc za 3 tygodnie).Pozdrawiam
                  • marioooo Re: GSK Poznań 02.09.05, 13:41
                    calkiem mozliwe, ale rekrutacja byla naprawde olbrzymia. GSK buduje przeciez
                    centrum informatyczne (ok 40 osob znajdzie prace) jak i zatrudnia osoby do
                    centrum badawczego. Na takie rekrutacje zglasza sie zawsze duzo osob.
      • Gość: spider Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 02.09.05, 21:43
        Witam,
        do mnie zadzwonili i zaprosili na drugą rozmowę po dwóch dniach po testach tak
        więc widać, że jak ktos przejdzie testy to dostaje szybką odpowiedź.
        pzdr
        • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 02.09.05, 23:04
          Powiem Ci tak ,to zalezy na jakie stanowisko aplikowales !!!.
          • Gość: spider Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 27.09.05, 15:10
            Mijają trzy tyg. i żadnej odpowiedzi ...
            A Was jak ?
        • marioooo Re: GSK Poznań 03.09.05, 13:57
          to gratulacje, ale najpierw zaprosili cie na testy czy na rozmowe i czy
          pierwsza rozmowa byla tylko z kadrowa????

moja pierwsza rozmowa trwala ponad 1,5h i mialem ja z kadrowa(angielski),
          kolesiem z dzialu technicznego i kims z proukcji. jak do mnie dzwonili to od
          razu powiedzieli ze bedzie to mix zebym nie tracil czasu pozniej.
      • Gość: spider Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 06.09.05, 19:41
        Rozmowa z trzema osobami, tak jak pisałeś u mnie podobnie, ok 1,5 godz. Krótka
        rozmówka w języku angielskim. Odpowiedż w ciągu 3 tyg. ale myślę, że jak
        przyjma to odezwą sie wcześniej tak jak przy testach.
        • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 06.09.05, 20:44
          Gratulacje !!! ,a czy zdradzisz tajemnice na jakie stanowisko aplikowałeś ??
          • Gość: spider Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 08.09.05, 20:33
            Napiszę jak dostanę odpowiedz na tak albo nie.;-) To jest stanowisko zupełnie
            inne niż te które tu opisujecie, więc nie chciałbym sie zdradzic ...
            • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 08.09.05, 21:20
              Ok, w porządku .W poniedzialek mija moje 3 tygodnie od testu zobaczymy czy
              zadzwonią ?? Zreszta pani od testow obiecala ,ze zadzwonia do wszystkich bez
              wzgledu na wynik.Hej Marioooo !!!!,a Twoje 3 tygodnie wlasnie dzis minęły i
              co ??? zadzwonili tak jak obiecali ????
              • marioooo Re: GSK Poznań 10.09.05, 20:53
                no nie zadzwonili nie napisali ... :)

spider mije stanowisko tez bylo "inne" - doradzca techniczny (ktos do pomocy
                kierownikowi M&R)

a ze nie zadzwonili to bylem pewny bo jestem w trakcie rekrutacji do unilevera
                i tam po 5 etapach mieli zadzwonic w pon a dzis sobota i nici chyba zadzwonie w
                poniedzialek i ich zjR@#%@!

:)
                • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 10.09.05, 23:31
                  A ja dostalam maila ,ze mam czekac na odpowiedz w sprawie rekrutacji do konca
                  wrzesnia.Pozdrawiam
      • Gość: spider Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 03.10.05, 20:21
        Czy dostaliście odpowiedz ? Ja miałem mieć odpowiedz na tak albo nie już
        tydzien temu .... i nic.
        • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 03.10.05, 22:07
          Ja mialam dostac odpowiedz do konca wrzesnia i takze cisza.Fama głosi ze
          wszystkie rekrutacje są przesunięte w czasie .ale nie wiem ile ???
          • Gość: spider Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 04.10.05, 18:52
            To przynajmniej nie jestem osamotniony. Mam nadzieję, ze to prawda i wszystko
            jest przesuniete w czasie, bo nie przypuszczam, żeby po tych wszystkich testach
            i rozmowach nie dali żadnej odpowiedzi.
            • Gość: marioooo Re: GSK Poznań IP: *.icpnet.pl 04.10.05, 19:36
              do mnie zadzwonili i powiedzieli, ze wybrali innego kandydata.
              :)))
              bylem dla nich albo za drogi albo ... wiedzieli ze na roczna umowe to tylko
              jelenia moga zlowic:)
              • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 04.10.05, 21:22
                Hej marioooo !!! ,a jak tam w Unileverze ? bo też tam walcze (jestem po 2
                etapie),a z tą umowa na rok to masz racje ze Ci nie odpowiada.Pozdrawiam
              • Gość: ciekawa Re: GSK Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 06.10.05, 21:56
                No wiec stalo sie,kontrakt na rok i marna placa podziekowałam GSK.
      • syd-q Re: GSK Poznań 23.09.14, 16:00
        nawiążę kontakt z osobami które pracowały na produkcji w GSK
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka