clk 13.08.05, 18:09 Pytam sie na powaznie, bo ja mam z tym problemy:) Praca w biurze, wyjscie odpada, bo daleko i nie ma czasu na to:) Co wy jecie w swoich biurach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zjadacz chleba Jedzenie i trawienie w pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:06 Korzystamy z uslug cateringu. Robia i dostarczaja doskonale jedzonko. Zainteresuj sie ta opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Jedzenie i trawienie w pracy. 13.08.05, 19:11 Sadze,ze ta opcja raczej opada :( ja wcinam jak narazie jakies koszmarne batoniki i tfu zupki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkstar Re: Co jecie w pracy? IP: 5.5R6D* / *.saix.net 13.08.05, 19:14 Mam podobna sytuacje...Ja jem na lunch zawsze kanapke, jablko i gruszke. Czasem jakis batonik albo muffin, jogurt. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Co jecie w pracy? 13.08.05, 19:30 ja generalnie juz nie patrze na jogurty bo mi niedobrze szafka zalega zupkami :) jak ktos chce,to moge sie podzielic Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Co jecie w pracy? 13.08.05, 19:51 ja sie pytam powaznie a sarkazm to gdzie indziej prosze zostawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
novanka Re: Co jecie w pracy? 13.08.05, 20:29 U mnie w pracy jest kuchnia, i lodówka, więc najzwyczajniej w świecie kupuję sobie masło, serki, czy tam jakąś wędlinę, świeże pieczywo i robię sobie normalne kanapki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
papryca Re: Co jecie w pracy? 13.08.05, 22:29 bezcukrowe owocowe deserki dla dzieci orzeszki ziemne pestki słonecznika ale przeważnie wyskakuję na sałatę albo kawę Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Co jecie w pracy? 13.08.05, 22:46 Przynoszę sobie obiad w plastikowym pojemniku. Może to być sałatka z mięsem itp. albo coś do odgrzania - warzywka i mięso, bo akurat mamy mikrofalówkę w kafeterii. W sumie to normalny (jak na mnie) obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eniro Re: Co jecie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 10:15 Jak nam pozwalają to cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: Co jecie w pracy? 14.08.05, 12:11 Sałatki, jogurty, kanapki, drożdżówki, itp. Na przeciwko mamy super tani bar gdzie można zjeść 2 dania za 8 zł, a poza tym w pobliżu hipermarket więc nie ma problemu z zaopatrzeniem, gorzej z czasem na jedzenie;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
raj_jar Re: Co jecie w pracy? 14.08.05, 14:12 zupka chińska (czasami pomidorowa amino) + dwie bułki świeże z pasztetem Profi firmowym. W pracy mam tylko deskę do krojenia, czajnik nóż i talerzyk. od czasu do czasu wyskakuję do chińczyków - kurczak w sosie chilli z surówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xplict Re: Co jecie w pracy? IP: *.pl / *.smsnet.pl 14.08.05, 16:46 co jem w pracy... - 20 papierosow - orzeszki slone - cole, wode, soki, kawe - mietowe gumy do zucia Odpowiedz Link Zgłoś