Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Manager w Auchan

IP: *.deutscher-sparkassenverlag.de 26.07.01, 12:09
    Pytanie? Czy trudno dostac to stanowisko(jak wyglada rozmowa)? Oraz jak wyglada
    sama praca i warunki?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mark Re: Manager w Auchan IP: *.ku-eichstaett.de 26.07.01, 12:21
        Auchan??
      • Gość: Wacek Re: Manager w Auchan IP: 195.205.132.* 26.07.01, 13:25
        Przeszedłem w Auchan kilka rozmów kwalifikacyjnyh na stanowisko menedżerskie.
        Kilka rozmów na ten sam temat z różnymi osobami to specjalność francuska.

Za każdym razem akceptowano moje warunki i zapewniano mnie o swoim dużym
        zainteresowaniu.

Po tych wszystkich rozmowach dostałem mail,z którego dowiedziałem się, że moja
        kandydatura została zaakceptowana, ale oferowane wynagrodzenie niższe o jedną
        trzecią od uzgodnionego + ewentualnie premia zależna od wyników pracy (czytaj:
        jak się zgodzę pracować po 16 godzin). Te warunki nie podlegały już negocjacji.

W sumie straciłem czas na rozmowy z nimi i doszedłem do wniosku, że manager
        średniego szczebla (chodziło o stanowisko w centrali firmy, a nie w
        supermarkecie) nie jest wcale lepiej traktowany niż szeregowy pracownik.
        Ogólnie odradzam tego typu butiki.

PS Pracę znalazłem w miarę szybko w innej firmie z zarobkami wyższymi niż te
        wynegocjowane pierwotnie w Auchan.
        • Gość: Chris Re:Do WACKA Manager w Auchan IP: *.deutscher-sparkassenverlag.de 27.07.01, 09:50
          Jesli mozesz podac ile zaproponowano?? i skad jestes??
      • Gość: MISSKITY DO CHRISA ze SPARKASSy! IP: *.pro-futuro.com 02.08.01, 12:58
        Pracujesz W SPARKASSie w Niemczech???
        Mam pytanie odnosnie tego banku, byłabym wdzięczna za odpowiedź!:
        - Od jakiej kwoty mozna założyc lokatę na 1 miesiąc?
        - Czy płaci się za wpłaty duzych kwot na konto?
        - Ile kosztuje transfer (przelew) pieniedzy na konto banku polskiego?
        - Jakie jest teraz u Was oprocentowanie lokat i girokont?

Pozdrawiam, ODPISZ
      • Gość: vibovit Re: Manager w Auchan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 22:29
        To zalezy w ktorym Auchan chcesz pracowac, czy w dyrekcji generalnej czy
        eksploatacyjnej itp. Najlepiej jest w nowych hipermarketach w duzych miastach -
        naprawde niezla infrastruktura, dobrzy fachowcy na srednim szczeblu. Fajna
        szkola zarzadzania ludzmi, pracy w grupie ale tez w organizacji. I wierz mi,
        opowiesci o skandalicznych warunkach pracy w firmie to bzdura. Sprawy socjalne
        sa w porzadku, tam sie o to po prostu dba. A ze malo placa? To firma
        konkurujaca kosztowo, nie mozna byc wieczni tanszym od innych, placac
        pracownikom powyzej sredniej krajowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka