GoĹÄ: Chris IP: *.deutscher-sparkassenverlag.de 26.07.01, 12:09 Pytanie? Czy trudno dostac to stanowisko(jak wyglada rozmowa)? Oraz jak wyglada sama praca i warunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mark Re: Manager w Auchan IP: *.ku-eichstaett.de 26.07.01, 12:21 Auchan?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wacek Re: Manager w Auchan IP: 195.205.132.* 26.07.01, 13:25 Przeszedłem w Auchan kilka rozmów kwalifikacyjnyh na stanowisko menedżerskie. Kilka rozmów na ten sam temat z różnymi osobami to specjalność francuska. Za każdym razem akceptowano moje warunki i zapewniano mnie o swoim dużym zainteresowaniu. Po tych wszystkich rozmowach dostałem mail,z którego dowiedziałem się, że moja kandydatura została zaakceptowana, ale oferowane wynagrodzenie niższe o jedną trzecią od uzgodnionego + ewentualnie premia zależna od wyników pracy (czytaj: jak się zgodzę pracować po 16 godzin). Te warunki nie podlegały już negocjacji. W sumie straciłem czas na rozmowy z nimi i doszedłem do wniosku, że manager średniego szczebla (chodziło o stanowisko w centrali firmy, a nie w supermarkecie) nie jest wcale lepiej traktowany niż szeregowy pracownik. Ogólnie odradzam tego typu butiki. PS Pracę znalazłem w miarę szybko w innej firmie z zarobkami wyższymi niż te wynegocjowane pierwotnie w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Chris Re:Do WACKA Manager w Auchan IP: *.deutscher-sparkassenverlag.de 27.07.01, 09:50 Jesli mozesz podac ile zaproponowano?? i skad jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MISSKITY DO CHRISA ze SPARKASSy! IP: *.pro-futuro.com 02.08.01, 12:58 Pracujesz W SPARKASSie w Niemczech??? Mam pytanie odnosnie tego banku, byłabym wdzięczna za odpowiedź!: - Od jakiej kwoty mozna założyc lokatę na 1 miesiąc? - Czy płaci się za wpłaty duzych kwot na konto? - Ile kosztuje transfer (przelew) pieniedzy na konto banku polskiego? - Jakie jest teraz u Was oprocentowanie lokat i girokont? Pozdrawiam, ODPISZ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vibovit Re: Manager w Auchan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 22:29 To zalezy w ktorym Auchan chcesz pracowac, czy w dyrekcji generalnej czy eksploatacyjnej itp. Najlepiej jest w nowych hipermarketach w duzych miastach - naprawde niezla infrastruktura, dobrzy fachowcy na srednim szczeblu. Fajna szkola zarzadzania ludzmi, pracy w grupie ale tez w organizacji. I wierz mi, opowiesci o skandalicznych warunkach pracy w firmie to bzdura. Sprawy socjalne sa w porzadku, tam sie o to po prostu dba. A ze malo placa? To firma konkurujaca kosztowo, nie mozna byc wieczni tanszym od innych, placac pracownikom powyzej sredniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś