Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CitiBank Handlowy - Telesprzedawca

IP: 213.186.77.* 20.08.05, 13:00
    Prosze mi powiedziec co myslicie o tego typu pracy? Kto pracowal/pracuje w
    tej firmie na takim stanowisku (zatrudnienie przez Rigall). Oferuja
    1230brutto + premia + prowizja. Duzo zlego przeczytalem o Rigallu,
    przesledzilem watki dotyczace Citibanku, ale nie dotyczyly one konkretnie
    telesprzedawcow,a raczej doradcow ds. handlowych pracujacych w terenie. Ta
    praca jest na miejscu, ale .. no wlasnie, jakies ale musi byc :) Mam podpisac
    umowe na dniach , chcialbym zasiegnac opinii czy warto?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kris Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 13:51
        Moja siostra pracowała w Citi, ale przez DSA. Była telesprzedawcą, potem
        przedstawicielem. Zarabiała po 6-8 tys. miesięcznie. Potem awansowała na
        kierownika ds. rekrutacji i szkoleń i jej zarobki spadły(!)
        Praca dobra pod jednym warunkiem - musisz lubić sprzedawać. I mieć do tego
        predyspozycje. Bez tego ani rusz.
        Nie każdy to potrafi. Ja naprzykład na telesprzedawcę się zupełnie nie nadaję.
        W terenie, bezpośrednio z kientem jak najbardziej.
        Ale Ty to musisz stwierdzić. Najlepiej będzie, jak podpiszesz umowę i zaczniesz
        pracować. Jak uznasz, że to nie to - najwyżej zrezygnujesz. Ale niektórzy
        zrobili kariery zaczynając od takiej pracy.
        • Gość: Pit Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.48.udn.pl 20.08.05, 14:04
          Kiedys sie tyle zarabialo w Citi banku ( przez DSA albo RIGGE ) ale teraz?
          rynek jest nasycony, cala budzetowka ma karty itd, jakby dzialanosci
          gospodarcze musialy mniej wykazywac papierkow ... to by jesczez sie
          posprzedawalo, a teraz? teraz tylko podastawe wezmiesz i tyle. Bo dzwoniac nikt
          nie chce sie umowic juz !
          • Gość: Kris Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:10
            Jakby się nic nie sprzedawało, to skąd by mieli kasę na płacenie podstawy?
            Rynek jest trudniejszy, i faktycznie, jak toś zaczynał kilka lat temu, to teraz
            może być mu trudniej przestawić się na nowe wymagania rynku. Ale ten kto
            zaczyna teraz może sobie poradzić, bo nie ma żadnych naleciałości sprzedażowych
            z dawnych czasów.
            • mijka Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca 20.08.05, 15:29
              Jest to praca na miejscu w Centrali Banku. Można zarobić netto naprawdę ładne
              pieniądze (4-6 tys). Wszystko zależy od tego czy lubisz z ludźmi
              rozmawiać/sprzedawać przez telefon
              • Gość: Jam Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 15:34
                Wszyscy dużo piszecie o pracy w Citi. Jestem z woj. dolnoślaskeigo(spod
                wrocławia). Jak i gdzie moge aplikoweać? czy w Citi banku czy przez inne spolki
                wspolpracujace??? prosze o jakies konkretne info
                • Gość: Tomasz Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: 213.186.77.* 20.08.05, 17:08
                  Tu probuj: Rigall, DSA. Ja w zasadzie jestem juz zdecydowany podjac sie 2-
                  miesiecznego okresu probnego. Sprawdze na wlasnej skorze jakie sa obecnie
                  realia finansowe w takiej pracy z predyspozycjami, ktore wydaje mi sie, ze
                  posiadam. Po tym czasie wydam rzeczowy komentarz w tym topicu :) Narazie
                  wyglada to dosc zachecajaco, chociaz z pewnoscia nie jest to praca dla
                  kazdego :) Obadamy, zobaczymy :)
                  • Gość: Jam Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:33
                    Ale ani rigall ani dsa nie maja przedstawicielstwa we Wrocławiu z tego co si
                    eorientuje. Moze sie myle?/ jesli tak to poodajcie jakies konkrety co gfdzie jak.
                    Acha i jakie wymagania stawiają przed potencjalnym kandydatem??
                    • mijka Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca 20.08.05, 22:37
                      a nie prościej wejść na stronę Citibanku Handlowego i poczytać oferty pracy??
        • Gość: ja Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:44
          a jak ma na imię twoja siostra?
      • Gość: pawel Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.05, 17:48
        Czachrowski Radoslaw jest najgorszy. Jego zapytaj
        • Gość: A Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:41
          a co chcecie od Radka Czachorowskiego? To pożądny facet.Pamiętaj że to jest
          praca świątek piątek i niedziela i noc. A na dodatek grafik jest taki fajny że
          masz np. cały miesiąc na 17:30 do pracy.Nadgodziny są normą.........więc się
          zastanów
          • Gość: pawel Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 21:09
            nie lubie kochajacych inaczej po prostu. a czachorowski taki jest
          • Gość: pawel Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 21:24
            nad czym mam sie zastanowic? ten typ jest slaby i tyle
        • Gość: ania Re: CitiBank Handlowy - Telesprzedawca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 21:10
          tez go nie lubie, glownie za nieumiejetnosc korzystania z wlasnego umyslu. choc
          moze on go nie ma? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka