Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca administracyjna na uczelni państwowej

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.05, 18:57
    Stanowisko w grupie współpracy z zagranicą, w związku z projektami stypendialnymi (studia za granicą). Wymagany bdb angielski.

Wie ktoś, o pensję w jakich granicach może chodzić? I tak pewnie przyjmą starą, wredną i grubą babę, ale mógłbym być zainteresowany ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: xyz Re: Praca administracyjna na uczelni państwowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:11
        Cos Ty... przyjma siostrzenice rektora albo syna prorektora albo kuzynke pani z
        dzialu spraw pracowniczych... :(
      • Gość: A Re: Praca administracyjna na uczelni państwowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:09
        Mogę Ci odpowiedzieć, o jaką pensję chodzi, bo sama myślałam o takim stanowisku
        na jednej z uczelni. W moim przypadku było to 2200 brutto + premia 15%.
        Oczywiście, jak w moim przypadku, pierwszeństwo mają krewni i znajomi królika.
        Ale próbuj, próbuj...
        • Gość: Eutanazy Re: Praca administracyjna na uczelni państwowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 17:53
          Czyli ani bardzo mało, ani dużo. Dzięki. Spróbuję, chociaż jako niedoszły doktor wiem trochę, jak te bajzle działają i jaka jest polityka personalna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka