sloooneczko 27.08.05, 19:57 Mam pytanie czym sie sugerowaliście rozpisując grafik?Równo, sprawiedliwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: grafik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.05, 20:58 A co grafik masz zrobić? Ja staram się równo i sprawiedliwie. Oczywiście sugestie podwładnych jeśli zależy im na czymś. Powiem nawet więcej - pracuję w dużej firmie i ostatnio władza wyższa kazała podpisać dokument, że będzie równo i sprawiedliwie. Co poniektórzy musieli wypisywać usprawiedliwienia dlaczego niektórzy pracownicy maja więcej 2 zmian niż inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: grafik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.05, 20:59 No oczywiście jeszcze doba pracownicza, 35 godzin przerwy itd Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: grafik 27.08.05, 21:07 Doba pracownicza?ja wiem o 40 tyg czyli osiem h/dz..sklep otwarty 9-19, 9 osob,za sobote 9-16 niby dz wolny( albo w przóda albo następny tydz)..gubię się Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: grafik ps. 27.08.05, 21:13 ach..jeszcze 4 noce w m-c na dostawe w ktorej masz dzien przed i po wolne Odpowiedz Link Zgłoś