Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MAM JUZ DOSC MOJEJ PRACY!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:41
    pRACUJE PO 12 GODZIN ZA 650 ZL - NIE MAM PRAWIE ZYCIA OSOBISTEGO, KLIENCI
    MOGA MNA PONIEWIERAC JAK CHCA BO "KLIENT NASZ PAN" A OSTATNIO TRAFIAM NA
    SAMYCH SZAJBUSOW, KTORZY NIE POTRAFIA DOBRZE CZYTAC A WIEDZA LEPIEJ....JESTEM
    W TRUDNEJ SYTUACJI ZYCIOWEJ, ALE Z DRUGIEJ STRONY SZARGAM SOBIE NERWY, JESTEM
    ZESTRESOWANA I BIORE DEPRIM...Z DRUGIEJ STRONY SA CIEZKIE CZASY...ALE CZY TAK
    MOZNA ZYC??PROSZE POMOZCIE MI WYBRAC TO CO NAJWAZNIEJSZE...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Popychadło Re: MAM JUZ DOSC MOJEJ PRACY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:09
        Jeeeeeeeezu! 12 godzin za 650zł??? Co Ty tam jeszcze robisz? Szukaj czegoś
        innego i zwalniaj się stamtąd! Zastanów się: ZDROWIE jest najważniejsze - bez
        tego nic nie zdziałasz! Życzę powodzenia i wytrwałości
        Pozdrawiam
      • Gość: szukacz pracy Re: MAM JUZ DOSC MOJEJ PRACY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:28
        Juz bym wolal sprzatac.
        Cisza spokoj nikt mna nie poniewiera , a 12 godzin to prawie dwie zmiany ,
        zarobilbym ze 2000 .
        Nie jestem bogaczem ale zatrudniam pania do sprzatania , dom sredni , zajmuje
        jej to ok.6 godz. place 40zl.
        Odemnie idzie do drugiego domu , czyli dziennie ma 80 zl .
        • mytany.m Re: MAM JUZ DOSC MOJEJ PRACY!!!! 28.08.05, 19:47
          Ty placisz 40zl za godzine, czy za 6 godzin. Jesli za 6, nie jestes wiele lepszy.
      • olab1 Re: MAM JUZ DOSC MOJEJ PRACY!!!! 28.08.05, 20:24
        Napisz do mnie na priv gazetowy. Mylę, że mogę Ci coś zaproponować, bez
        konieczoności pracy po 12 godzin.
        Jeśli oczywiście chcesz.
      • Gość: zuzka mam podobnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:12
        mam podobnie, chociaz troche lepiej. pracuję za osiemset i choćby się waliło i
        paliło wychodze po ośmiu godzinach. nadgodziny jak do tej pory zdarzyły sie mi
        może ze dwa razy. ale to co się dzieje ze mną przez te osiem godzin to horror.
        dokładnie tak jak ty trafiam na szajbusów i to nie tylko wśród klientów, ale i
        wśród współpracowników, do tego dochodzi lekko niepoczytalny szef. zamiast
        deprimu biore kalms i zastanawiam sie co dalej, chociaz nie rzuce tej roboty,
        bo sytuacja jest jaka jest. nie tylko ciebie gnebią. trzymaj sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka