Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta?

• Gość: Łukasz Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:51
        Miałem między psterunkowy cezary a komisaż zawada
      • Gość: goska Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:26
        Ja się nie dostałam!
      • Gość: kasia Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:36
        Zdałam wszystkie egzaminy do Policji i zaliczyłam wszystkie badania lekarskie. Niestety pan komandant oświadczył mi, że on przyjmuje tylko ,,po znajomości"
      • Gość: aga Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.uni / *.rz.uni-mannheim.de 14.12.05, 00:25
        w sumie na pierwsze 80% ale no wlansie z ta sprawnoscia...;)
      • Gość: ania ania Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 83.7.240.* 14.12.05, 19:02
        a ja mam za 1 razem 30 na 40! juhu
      • Gość: Ja Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 14.12.05, 22:32
        cos mi nie pasuje to pytanie o tych dzieciach narodzonych w szpitalu, przeciez
        to sie moglo urodzic i tu i tu.No dobra...bardziej prawdopodobne to jest w B
        ale mozliwe w obydwu przypadkach, w koncu:
        B: A:
        2x + x = 120 2x + x = 12
        3x = 120 /:3 3x = 12
        x= 40 x=4
        ehhh....i takie pytanie na egzaminie na policjanta!?!

• Gość: maslo Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.ar.wroc.pl 30.01.06, 16:41
        troche trudne,różnorodna tematyka ale do napisania.
      • Gość: Magdalka :) Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:50
        Chciałąbym zostać policjantką,ale te testy to są troche trudne...Ale pomimo
        wszystko trzeba jakos to pojąć i dążyc do swego celu...pozdrawiam :)
      • Gość: Adi1979 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.olsztyn-nagorki.sdi.tpnet.pl 10.02.06, 09:37
        Zdawałem ten egzamin!!!Ten jeden przykład jest banalny ale 90% pozostałych
        pytań była bardzo trudna, albo bardzo głupia. Mam ukonczone studia wyzsze
        dzienne i podyplomowe a moje IQ wynosi 140 i miałem problem z tym testem. Na
        120 osób zdało teorię całe 7 i połowa z nich krzyczała głosno o tym ze ma
        znajomości i napewno sie dostanie.......... POZDRAWIAM
      • Gość: medea Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.mega.net.pl / 195.78.48.* 16.02.06, 15:08
        a ja bym sie nie dostala;DDDD jestem na poziomie Cezarego nie no chyba sie
        zalamie;p
      • Gość: misiek Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.biaman.pl / 212.244.168.* 23.02.06, 01:11
        29 na 40 nie jest źle ale mogłoby być lepiej :), ale by wystarczyło:)
        • Gość: Marek Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.maxim.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:06
          Pytanie do Miśka.Byłeś juz w tym roku na testach czy mówisz o zeszłorocznych.Na zeszłorocznych też miałem 29,ale oblali mnie niestety na sprawnościowych:(
      • Gość: Ola Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.biaman.pl / 212.244.168.* 25.02.06, 17:32
        Ale banały!! Miałam 95% poprawnych odpowiedzi a dokładnie 38/40 :-)
      • Gość: adriano Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:47
        Tklo 87 %
      • Gość: tesmen Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:12
        witam panie i panowie jak z tym 28 pyt ? bo wg mnie to i w szpitalu a i w
        szpitalu b jest to mozliwe :) a system mi tu mówi ze to tylko z szpitalu b no
        i przez to 75% mam mało to chyba zwazywszy na to że przy
        odrobinie "pomyślunku" było by lepiej:) pozdrawiam - tesmen
      • Gość: Jar3k Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.csk.pl 19.03.06, 11:58
        33 punkty :D kozacko. A sprawnościówka to żaden problem zdać jescze
        psychologiczne i medyczna przyjsc komisje i wstapic tylko w szeregi :D
      • Gość: DorociA Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:01
        bardzo ciekawe pytania ..... tylko po co policjantowi wiedzieć kto założył
        kościół anglikański albo tego rodzaju pytania, ja uzyskałam wynik 85% i według
        mnie jest on za trudny jak na zwykłego krawężnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Lolka Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:16
        Może zostanę policjantką ze sprawnością jest nieźle a z testy 72% więc może cosik z tego wyjdzie!!!:D
      • Gość: patrykXXX Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.range86-141.btcentralplus.com 14.04.06, 12:36
        chcial bym byc policjantem w tym tescie mnialem 28 pkt. a wy??
      • Gość: darek lat 36 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:16
        suchajcie mialem 17 puktow jestem naprawde moc to wszystko mi sie pokrecilo
        mieszkam w bielawie i powodzenia
      • Gość: ARO Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:51
        TE PTANIA NIE MAJA NIC WSPOLNEGO ZE SLUZBA POLICJANTA! KTO JE WYMYSLIL?
      • Gość: Matt Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:04
        Ja właśnie zdałem ten test na 77%. Ze sprawnością fizyczną nie ma żadnych
        problemów, bo dużo ćwiczę i czynnie uprawiam sport. Jednak nie przyjmą mnie do
        policji bo nie mam 175cm wzrostu.
      • Gość: Ronald 30 / 40 IP: *.netmaniak.net / 82.160.18.* 16.05.06, 17:32
        Nie spodziewałem się, że od kandydatów mogą wymagać takiej wiedzy "tajemnej".
        Rzeczywiście, już nie jest tak jak kiedyś za komuny: -nie masz matury?? -idź do
        wojska lub milicji...
        Czegoś więcej jednak wymagają od naszych stróżów prawa, niż tylko szybkiego
        biegania...
      • Gość: selka Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 62.141.222.* 16.05.06, 21:21
        !!! Witam,mam opracowane te wszystkie pytania 500 wraz z tymi nowymi - 180, oto
        moj mail: selka@buziaczek.pl
        • Gość: Sela Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.08, 21:12
          Witam,mam opracowane najnowsze pytania do policji, CZERWIEC 2008, nowe pytania
          do policji, WTEDY BYLO 310 pytan, TERAZ OBOWIAZUJE 420 PYTAN I MAM JE OPRACOWANE,
          mam takze pytania na MultiSelect plus zadania matematyczne !!!
          Zainteresowani!! proszę pisać tylko na maila: selka@buziaczek.pl !!!
      • Gość: jasiu Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:29
        egzamin jest głupi
      • Gość: Soboliusz Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 83.145.165.* 30.05.06, 20:09
        Wystarczy, że powiem tacie to mnie przyjmą!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka