Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta?

• Gość: bezrobotna Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:51
        ja pikole, niezła jestem, ale faktycznie dziecka mnie z nóg zwaliły... hehehe,
        na "z jednakowym prawdopodobieństwem" tożem nie zwróciła uwagi...
      • Gość: Marcin Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:16
        mam 17 lat i mam 17/40 pkt :P:P:P - ale lepsze to niż zero :D
      • Gość: Szycha Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.centertel.pl 17.06.06, 18:52
        Wiecie co?? Ja miałam 25% (10 punktów). I co?? Jestem z siebie zadowolona, gdyż
        byłam pewna tylko trzech :D Jestem w 2kl. gimnazjum... Heh Wiem, że to słabo,
        ale nie interesuje się ani historią, ani polityką tylko... muzyka i fotografia
        :D Pozdro dla wszystkich policjantów!! Normalnie gratulacje wszystkim policjantą!!
        Podziw dla Was!! Trzeba myśleć...
      • Gość: mila152 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:03
        troszke znajomości historii sie jednak przydaje;):)
        pozdrawiam;)
        • Gość: Andrzej Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.netmar.kom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:06
          O przyjęciu do Policji decydują WYŁĄCZNIE ZNAJOMOŚCI,nic więcej,wiem to bo mam
          znajomych wśród policjantów
      • Gość: kari:* Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:21
        niektóre pytania troche trudne, wole takie na inteligencje. mimo to nie bylo
        nawet tak zle jak myslalam:D ale do policji na pewno nie ide:P jestem na to za
        leniwa:P :*
      • Gość: azek błąd w odpowiedziach IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.07.06, 11:07
        W pytaniu na z dziećmi chyba jest błąd. Przecież 8:4 i 80:40 jest tak samo
        prawdopodobne.
      • ppo Ja też mogę być pieskiem :) 17.07.06, 17:35
        I to nawet komisarzem (gdyby nie ten nepotyzm w policji...). Niektóre pytania
        były aż obraźliwie łatwe. Ciekawe ilu kretynów-niedoszłych-piesków uwaliło tę
        klasówkę na poziomie 5 klasy podstawówki. A ilu mimo to zostanie pieskami, bo
        mają wujcia "plecaka" z UB? I tak nie chciałbym tam pracować, bo mam
        niesamowitą alergię na psów (forma osobowa nieprzypadkowo;)).
      • Gość: jarchom Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 19:49
        a ja tylko 80% po technikum
      • Gość: arko Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.06, 09:07
        Mnie też by przyjęli.Tylko zastanawia mnie dlaczego w tym teście są pytania o
        strukturze orgaizacyjnej państwa (sporo) jaki wpływ na pracę posterunkowego ma
        fakt że jest świadom kto mianuje jego szefa w Warszawie jak ten biedny
        krawężnik widzi go tylko w telewizji albo wcale.I znowu w Policj dominuje
        polityka ?!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Mariusz Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:42
        Ktoś zna wytłumaczenie poprawnej odpowiedzi o tym Szpitalu? Przecież tam jest
        dobrą odpowiedzią ta ostatnia chyba???????
      • Gość: Karlodark Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 10:17
        Ten test jest raczej testem z zakresu historii, wiedzy o społeczeństwię i
        jeszcze paru innych dziedzin a nie testem sprawdzającym czy jest się
        wystarczająco bystrym na policjanta.
      • Gość: fuspado Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.merinet.pl 03.11.06, 10:13
        Test trochę dziwny ale do zrobienia minimum 30 punktów z marszu za drugim razem
        39 :))
        do zaliczenia przy iq>100
        sprawność to trzeba pół roku poćwiczyć 3-5 razy w tygodniu kasa też w miarę ale
        ten nepotyzm w Policji to nie do zniesienia zreszą w Straży Miejskiej również :)
      • Gość: criss Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:00
        skonczylem elektronike , przyjeli by mnie na poziomie Borewicza .
      • Gość: lol W pytaniach 18 i 21 są błednie podane prawidłowe IP: *.aster.pl 12.12.06, 15:12
        odpowiedzi.
      • Gość: Pawcio Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:00
        Odradzam podjecie pracy w policji a wlasciwie sluzby. Tam sie idealnie
        sprawdzaja ludzie mocno nieskomplikowani, osoby wyksztalcone traktuje sie jak 5
        kolo u wozu. zarobki sa do bani a odpowiedzialnosc ogromna, coraz wiecej sie
        wymaga. nieliczcie na awans bez poparcia z gory. nieznam nikogo kto tylko
        ciezka i wydajna praca doszedl do stanowiska. Byly PIES
      • Gość: Wislak Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: 83.18.177.* 12.12.06, 21:26
        Ja chodze na mecz mojej Wisleki, zawsze siedze kolo bylego komendanta MO fajny z niego ziom, mowil kiedys ze bez problemu by mi angarz w policji zalatwil.. i chyba sie zdecyduje bo coz mozna robic po liceum, na studia mi sie nie chce
      • Gość: mr Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.aster.pl 12.12.06, 23:10
        niech ktos mi wytłumaczy dlaczego w pytaniu 28 jest taka odpowiedź. Ogolnie
        dostałem 37 na 40 wiec nie jest źle ale tej odpowiedzi nie moge wydedukowac.
        przeciez w obu szpitalach jest jednakowe prawdopodobieństwo. 8 do 4 lub 80 do 40
      • Gość: pawel Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.generacja.pl 12.12.06, 23:14
        82% z marszu, ale dzięki, może dlatego mam już pracę
        • Gość: zawodowiec Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:55
          po zawodowce, test z marszu pijac piwko, 28% czyli taki borewicz.
          i tez mnie przyjeli.
          pozdrawiam wszystkich tokarzy i skrawaczy.
          • Gość: ec Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 01:28
            oczywiscie 28 pkt. a 68% cos mi sie po piwku pomieszalo.
            • 1europejczyk Oblalem: moze lepiej zostane politykiem albo 19.12.06, 12:00
              dziennikarzem
          • Gość: ec Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 01:32
            oczywiscie 28 prawidlowych odp. a 67 %,cos mi sie po piwku popier....
      • Gość: saymon Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.pools.arcor-ip.net 13.12.06, 01:13
        uzyskałem prawie 100%, a prawie robi wielką różnicę! to prawdopodobieństwo mnie
        trochę położyło, coś mi tu nie pasuje ale nie będe wiercił dziury w brzuchu".
        powinienem już tam dawno pracować z takim wynikiem, sprawnościowy bym obleciał
        jestem czynnym sportowcem yakże gdzie są te egzaminy ponownie i kiedy?
      • Gość: Kasiulka Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:56
        Raczej bym się dostała ze sprawności,a nie z testu
      • Gość: Archie Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 01:27
        Heh, kto te testu ukladał?;/ Studiuję prawo i oczywistym jest że z
        odpowiedziami nie powinienem mieć problemów a tu tylko 70% ;/ Nie wiem, czy
        wiekszość z tych pytń jest potrzebnych przysłym stróżom prawa... no chyba że to
        chińczycy wynależli tez papier;P Paranoja! To nie jest test na inteligencje i
        myślenie tylko wiedzy ogólnej a taki chyba nie jest potrzebny skoro do
        ubiegania się o posadę trzeba mieć wykształcenie średnie!!!
      • Gość: Aluszkaa Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.net.autocom.pl 14.12.06, 07:45
        Heh dostałabym się bez problemu ale nie wiem czy jest się z czego cieszyc :P
        Musze jednak zauwazyć że w tym teście sa 2 błedy!!!
      • Gość: MrEd Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: 193.19.147.* 14.12.06, 15:32
        Jak na emerytowanego policjanta to mam wynik poprawny
      • Gość: Andrzej Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 16:43
        Zdałbym egzamin a mam... 14 lat. Jeśli chodzi o egzamin sprawnościowy- bez komentarza.
      • Gość: wiola Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.c29.msk.pl 14.12.06, 17:36
        mam 14 lat, rozwiazalam test i mam 28 pkt. Czy tak powinny wygladac testy
        przyjmujace do pracy ludzi ktorzy maja dbac o nasze bezpieczenstwo?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka