Gość: bezrobotna Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:51 ja pikole, niezła jestem, ale faktycznie dziecka mnie z nóg zwaliły... hehehe, na "z jednakowym prawdopodobieństwem" tożem nie zwróciła uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:16 mam 17 lat i mam 17/40 pkt :P:P:P - ale lepsze to niż zero :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.centertel.pl 17.06.06, 18:52 Wiecie co?? Ja miałam 25% (10 punktów). I co?? Jestem z siebie zadowolona, gdyż byłam pewna tylko trzech :D Jestem w 2kl. gimnazjum... Heh Wiem, że to słabo, ale nie interesuje się ani historią, ani polityką tylko... muzyka i fotografia :D Pozdro dla wszystkich policjantów!! Normalnie gratulacje wszystkim policjantą!! Podziw dla Was!! Trzeba myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila152 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:03 troszke znajomości historii sie jednak przydaje;):) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.netmar.kom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:06 O przyjęciu do Policji decydują WYŁĄCZNIE ZNAJOMOŚCI,nic więcej,wiem to bo mam znajomych wśród policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari:* Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:21 niektóre pytania troche trudne, wole takie na inteligencje. mimo to nie bylo nawet tak zle jak myslalam:D ale do policji na pewno nie ide:P jestem na to za leniwa:P :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azek błąd w odpowiedziach IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.07.06, 11:07 W pytaniu na z dziećmi chyba jest błąd. Przecież 8:4 i 80:40 jest tak samo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Ja też mogę być pieskiem :) 17.07.06, 17:35 I to nawet komisarzem (gdyby nie ten nepotyzm w policji...). Niektóre pytania były aż obraźliwie łatwe. Ciekawe ilu kretynów-niedoszłych-piesków uwaliło tę klasówkę na poziomie 5 klasy podstawówki. A ilu mimo to zostanie pieskami, bo mają wujcia "plecaka" z UB? I tak nie chciałbym tam pracować, bo mam niesamowitą alergię na psów (forma osobowa nieprzypadkowo;)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarchom Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 19:49 a ja tylko 80% po technikum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arko Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.06, 09:07 Mnie też by przyjęli.Tylko zastanawia mnie dlaczego w tym teście są pytania o strukturze orgaizacyjnej państwa (sporo) jaki wpływ na pracę posterunkowego ma fakt że jest świadom kto mianuje jego szefa w Warszawie jak ten biedny krawężnik widzi go tylko w telewizji albo wcale.I znowu w Policj dominuje polityka ?!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:42 Ktoś zna wytłumaczenie poprawnej odpowiedzi o tym Szpitalu? Przecież tam jest dobrą odpowiedzią ta ostatnia chyba??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlodark Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 10:17 Ten test jest raczej testem z zakresu historii, wiedzy o społeczeństwię i jeszcze paru innych dziedzin a nie testem sprawdzającym czy jest się wystarczająco bystrym na policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuspado Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.merinet.pl 03.11.06, 10:13 Test trochę dziwny ale do zrobienia minimum 30 punktów z marszu za drugim razem 39 :)) do zaliczenia przy iq>100 sprawność to trzeba pół roku poćwiczyć 3-5 razy w tygodniu kasa też w miarę ale ten nepotyzm w Policji to nie do zniesienia zreszą w Straży Miejskiej również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criss Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:00 skonczylem elektronike , przyjeli by mnie na poziomie Borewicza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol W pytaniach 18 i 21 są błednie podane prawidłowe IP: *.aster.pl 12.12.06, 15:12 odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:00 Odradzam podjecie pracy w policji a wlasciwie sluzby. Tam sie idealnie sprawdzaja ludzie mocno nieskomplikowani, osoby wyksztalcone traktuje sie jak 5 kolo u wozu. zarobki sa do bani a odpowiedzialnosc ogromna, coraz wiecej sie wymaga. nieliczcie na awans bez poparcia z gory. nieznam nikogo kto tylko ciezka i wydajna praca doszedl do stanowiska. Byly PIES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: 83.18.177.* 12.12.06, 21:26 Ja chodze na mecz mojej Wisleki, zawsze siedze kolo bylego komendanta MO fajny z niego ziom, mowil kiedys ze bez problemu by mi angarz w policji zalatwil.. i chyba sie zdecyduje bo coz mozna robic po liceum, na studia mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.aster.pl 12.12.06, 23:10 niech ktos mi wytłumaczy dlaczego w pytaniu 28 jest taka odpowiedź. Ogolnie dostałem 37 na 40 wiec nie jest źle ale tej odpowiedzi nie moge wydedukowac. przeciez w obu szpitalach jest jednakowe prawdopodobieństwo. 8 do 4 lub 80 do 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.generacja.pl 12.12.06, 23:14 82% z marszu, ale dzięki, może dlatego mam już pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowiec Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:55 po zawodowce, test z marszu pijac piwko, 28% czyli taki borewicz. i tez mnie przyjeli. pozdrawiam wszystkich tokarzy i skrawaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ec Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 01:28 oczywiscie 28 pkt. a 68% cos mi sie po piwku pomieszalo. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Oblalem: moze lepiej zostane politykiem albo 19.12.06, 12:00 dziennikarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ec Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 01:32 oczywiscie 28 prawidlowych odp. a 67 %,cos mi sie po piwku popier.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saymon Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.pools.arcor-ip.net 13.12.06, 01:13 uzyskałem prawie 100%, a prawie robi wielką różnicę! to prawdopodobieństwo mnie trochę położyło, coś mi tu nie pasuje ale nie będe wiercił dziury w brzuchu". powinienem już tam dawno pracować z takim wynikiem, sprawnościowy bym obleciał jestem czynnym sportowcem yakże gdzie są te egzaminy ponownie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:56 Raczej bym się dostała ze sprawności,a nie z testu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archie Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 01:27 Heh, kto te testu ukladał?;/ Studiuję prawo i oczywistym jest że z odpowiedziami nie powinienem mieć problemów a tu tylko 70% ;/ Nie wiem, czy wiekszość z tych pytń jest potrzebnych przysłym stróżom prawa... no chyba że to chińczycy wynależli tez papier;P Paranoja! To nie jest test na inteligencje i myślenie tylko wiedzy ogólnej a taki chyba nie jest potrzebny skoro do ubiegania się o posadę trzeba mieć wykształcenie średnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aluszkaa Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.net.autocom.pl 14.12.06, 07:45 Heh dostałabym się bez problemu ale nie wiem czy jest się z czego cieszyc :P Musze jednak zauwazyć że w tym teście sa 2 błedy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrEd Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: 193.19.147.* 14.12.06, 15:32 Jak na emerytowanego policjanta to mam wynik poprawny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 16:43 Zdałbym egzamin a mam... 14 lat. Jeśli chodzi o egzamin sprawnościowy- bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.c29.msk.pl 14.12.06, 17:36 mam 14 lat, rozwiazalam test i mam 28 pkt. Czy tak powinny wygladac testy przyjmujace do pracy ludzi ktorzy maja dbac o nasze bezpieczenstwo? Odpowiedz Link Zgłoś