zuza22 09.09.02, 15:10 jestem na zwolnieniu lekarskim.Czy pracodawca może dać mi wypowiedzzenie gdy choruję????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: zwolnienie!!!!!!! IP: proxy.Elektron.pl:* / *.zoliborz.org 11.10.02, 12:19 Teraz mogą zeobić wszystko z pracownikiem co chcą nie ma prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larysa Nie moga Cie zwolnic IP: 213.17.166.* 11.10.02, 13:22 Nie moga zwolnic Cie jesli jestem na zwolnieniu lekarskim. Jezeli Twoje zwolnienie przedluzy sie "nieco", mozesz co najwyzej zostac skierowana na komisje lekarska przez ZUS, ktory ma za zadanie stwierdzic czy nie udajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zwolnienie!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 19:33 Są niestety sytuacje, gdy pracownika można zwolnić podczas choroby: upadłość lub likwidacja pracodawcy, a w niektórych przypadkach również wchodzi w grę zwolnienie z przyczyn dyscyplinarnych (np. w razie wykorzystywania zwolnienia niezgodnie z jego przeznaczeniem). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś