kiwi-job 22.09.05, 11:49 Witam, Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany podjęciem pracy w Nowej Zelandii, udostępnię informacje na ten temat. Proszę o kontakt na adres: info@kiwi-job.pl Pozdrawiam, Kiwi-Job Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Nowa Zelandia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:41 a chociaż w jakim charakterze? praca pracą - ale jednak inna dla inżynierów inna dla lekarzy jeszcze inna dla ogrodników. prace chce kady tylko ie kazdy się do każdej pracy nadaje napisz choć słowo wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi-job Re: Nowa Zelandia. 28.09.05, 12:31 W Nowej Zelandii istnieje zapotrzebowanie na pracowników o umiejętnościach handlowo-technicznych i znajomości języka angielskiego. Jestem przedstawicielką jednej z największych nowozelandzkich agencji pośrednictwa pracy w Polsce. Biuro mojej firmy Kiwi Job mieści się we Wrocławiu. Za około miesiąc rozpoczynam działalność rekrutacyjną. Wszystkie szczegóły dotyczące pracy w NZ będą również dostępne na stronie internetowej, którą uruchomię w październiku. Kiwi Job jest ekspertem w kwestii rozwiązań rekrutacyjnych w wielu branżach związanych z handlem i przemysłem. W zależności od stanowiska i charakteru pracy poszukujemy osób z różnym doświadczeniem, wykształceniem i osobowością. Kandydaci ubiegający się o pracę w Nowej Zelandii powinni spełnić następujące kryteria: . dobra znajomość języka angielskiego, . wykształcenie techniczne: - wyższe - średnie - zawodowe lub referencje od pracodawcy potwierdzające posiadane kwalifikacje, . przynajmniej 2-letnie doświadczenie w pracy W przypadku dodatkowych pytań, proszę o kontakt info@kiwi-job.pl Pozdrawiam, Dominika Odpowiedz Link Zgłoś