pyrtek3 12.10.05, 11:02 Witam ,mam pytanie do osob ktore prowadza przedszkole lub pracuja w przedszkolu,chcialabym otworzyc przedszkole i potrzebuje kilku rad.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mia Re: Prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:47 Ja też chętnie się dowiem , bo mam w planach .Co trzeba załatwić w kuratorium , w urzędzie miasta , sanepidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: Prywatne przedszkole IP: 80.50.33.* 26.01.06, 11:11 Podciągam, może ktoś odpowie, tez jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Prywatne przedszkole 26.01.06, 11:37 pyrtek3 napisała: > Witam ,mam pytanie do osob ktore prowadza przedszkole lub pracuja w > przedszkolu,chcialabym otworzyc przedszkole i potrzebuje kilku rad.... pogooglaj, zwlaszcza na usenecie. ze 2 lata wstecz byla tam dyskusja z przytaczaniem przepisow zrodlowych. ogolnie, wszystko co ma na celu wychow dzieci musi spelniac jednakowe normy jak wszystkie przedszkola (niezaleznie od wielkosci) - niekrzyzowanie sie drog naczyn brudnych i czystych, osobne toalety dla dzieci i doroslych, wysokosc scian wg norm itp. Odpowiedz Link Zgłoś