Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w ING

IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 18.11.05, 15:11
    Potrzebuje informacji na temat pracy w ING Nationale-Nederlanden od strony
    praktycznej i finansowej. (Nie dotyczy pracy w Banku).
    Obserwuj wątek
      • Gość: absolek Re: Praca w ING IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 18.11.05, 20:46
        Jeśli nie w banku a np. w funduszu emerytalnym to jedna wielka lipa. Koleżance
        zaproponowali ładnie nazwaną akwizycję za 1000zł + wymóg otworzenie własnej
        działalności. Śmieszne bo ta kwota to ledwie na telefon starczy, a może nawet i
        nie. :-)
        • Gość: jagoda Re: Praca w ING IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 19.11.05, 10:17
          czy można traktować poważnie instytucję i oczywiście człowieka , który sam do
          ciebie kilka razy dzwoni ( nie wiem skąd miał telefon), udaje profesjonalistę
          mówi że zadzwoni napewno w poniedziałek i co ............? sam nalega ,
          namawia - mam wątpliwości co do tej firmy. czy to normalne ? i co teraz zrobić
          z takim facetem jeżeli zadzwoni.

POMÓŻCIE.
      • Gość: Ewa Na jakim stanowisku? W Centrali czy w Regionie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:21
        Jak w Regionie, to w którym? Bez takich informacji ciężko mi sie wypowiadac.
        Ogólnie firma jest fajna, ale 2-3 lata temu była fajniejsza...
        • Gość: czif Re: Na jakim stanowisku? W Centrali czy w Regioni IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 19.11.05, 17:24
          jest to praca w małopolsce w nationale jako specjalista - własna działalnośc (
          ubezpieczenie fundusze itp.
      • Gość: czif Re: Praca w ING IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 19.11.05, 17:27
        to nie jest bank tylko nationale jako specjalista ( a raczej przedstawiciel
        handlowy) - ofe fundusze ubezpieczenia w dodatku własna działosność .
        • Gość: Ewa No OK, tyle zrozumiałam, ale napisz, gdzie, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:35
          ...Ci dam znac, czy fajny dyrektor regionalny, a może nawet dyrektor oddziału,
          jak bedę kojarzyc.
          • Gość: Ewa czif, czekam, czekam na odpowiedz, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:58
            ...chciałabym Ci doradzic, ale dłużej nie mogę - na razie spadam. Postaram się
            wkróce tu zajrzec, ale z pracy to o pracy forumowac nie będę... Powodzenia.
      • Gość: Mika Re: Praca w ING IP: 212.182.117.* 21.11.05, 09:23
        Hej, praca polega na akwizycji ubezpieczeń (nacisk na polisy na życie),
        funduszy inwestycyjnych, IKE, OFE.
        Własna działaność gosp. wymagana. Jezeli wyrobisz normę tj np. 3 polisy na
        życie/miesięcznie otrzymasz tzw. zapomogę w wysokości 1000PLN (gdzieś około).
        Jezeli nie będziesz wyrabiać norm sprzedażowych to ci to zabiorą i zostaje goła
        prowizja.
        Jezeli nie masz szans na inną pracę, to zacznij w ING, bo co się nauczysz z
        dziedziny ubezpieczeń to twoje, trening handlowy i praktyka.
        Poza tym ING to poważana firma.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka