Gość: czif IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 18.11.05, 15:11 Potrzebuje informacji na temat pracy w ING Nationale-Nederlanden od strony praktycznej i finansowej. (Nie dotyczy pracy w Banku). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolek Re: Praca w ING IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 18.11.05, 20:46 Jeśli nie w banku a np. w funduszu emerytalnym to jedna wielka lipa. Koleżance zaproponowali ładnie nazwaną akwizycję za 1000zł + wymóg otworzenie własnej działalności. Śmieszne bo ta kwota to ledwie na telefon starczy, a może nawet i nie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Praca w ING IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 19.11.05, 10:17 czy można traktować poważnie instytucję i oczywiście człowieka , który sam do ciebie kilka razy dzwoni ( nie wiem skąd miał telefon), udaje profesjonalistę mówi że zadzwoni napewno w poniedziałek i co ............? sam nalega , namawia - mam wątpliwości co do tej firmy. czy to normalne ? i co teraz zrobić z takim facetem jeżeli zadzwoni. POMÓŻCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Na jakim stanowisku? W Centrali czy w Regionie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:21 Jak w Regionie, to w którym? Bez takich informacji ciężko mi sie wypowiadac. Ogólnie firma jest fajna, ale 2-3 lata temu była fajniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czif Re: Na jakim stanowisku? W Centrali czy w Regioni IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 19.11.05, 17:24 jest to praca w małopolsce w nationale jako specjalista - własna działalnośc ( ubezpieczenie fundusze itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czif Re: Praca w ING IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 19.11.05, 17:27 to nie jest bank tylko nationale jako specjalista ( a raczej przedstawiciel handlowy) - ofe fundusze ubezpieczenia w dodatku własna działosność . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa No OK, tyle zrozumiałam, ale napisz, gdzie, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:35 ...Ci dam znac, czy fajny dyrektor regionalny, a może nawet dyrektor oddziału, jak bedę kojarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa czif, czekam, czekam na odpowiedz, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:58 ...chciałabym Ci doradzic, ale dłużej nie mogę - na razie spadam. Postaram się wkróce tu zajrzec, ale z pracy to o pracy forumowac nie będę... Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Praca w ING IP: 212.182.117.* 21.11.05, 09:23 Hej, praca polega na akwizycji ubezpieczeń (nacisk na polisy na życie), funduszy inwestycyjnych, IKE, OFE. Własna działaność gosp. wymagana. Jezeli wyrobisz normę tj np. 3 polisy na życie/miesięcznie otrzymasz tzw. zapomogę w wysokości 1000PLN (gdzieś około). Jezeli nie będziesz wyrabiać norm sprzedażowych to ci to zabiorą i zostaje goła prowizja. Jezeli nie masz szans na inną pracę, to zacznij w ING, bo co się nauczysz z dziedziny ubezpieczeń to twoje, trening handlowy i praktyka. Poza tym ING to poważana firma. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś