ka_ro1 14.12.05, 16:35 Czy ktoś z Was pracuje w służbie więziennej? Interesują mnie zarobki, czas pracy i wogóle atmosfera pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maksia Re: Służba więzienna IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 14.12.05, 16:42 Mojej siostry mąż tam pracuje. Ma ok. 1500 zł. netto i niedługo znajdzie się w psychiatryku;) Jeśli nie masz tzw. pleców, to musisz mieć nadzwyczajne szczęscie, żeby się tam dostać. Konegacje, układy, niekompetentni ludzie (szczególnie w administracji) - ogólnie syf! P.S. nie znam nikogo kto by się tam dostał bez znajomości, a kilka osób z tego środowiska znam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ro1 Re: Służba więzienna 14.12.05, 17:00 Aż tak ciężko się dostać tam? A 1500netto-na jakim stanowisku? Bo np.strażnik więzienny ma chyba m,niej. Ogólnie, praca zachęca tym, że jak każda mundurówka, krotsze lata pracy. Wie ktoś coś jeszcze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksia Re: Służba więzienna IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 14.12.05, 17:06 ok. 1500 zł. na łapkę ma funkcjonariusz (strażnik) po 6 latach pracy. Teoretycznie powinieneś mieć średnie wykształcenie (chyba, ze masz znajomości;)). Pracujesz na zmiany (12 godz.) i fakt, masz rację, praca dosyć pewna (chyba, ze Cię dowódca nie polubi) i masz 13, mundurówki i po 15 latach emeryturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ro1 Re: Służba więzienna 14.12.05, 17:33 no własnie-dodatki dosyć fajne. Mam wyższe wykształcenie i dlatego się waham. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Służba więzienna 14.12.05, 23:17 Tak..tylko czy ta emeryturka po 15 latach nie jest w wysokosci 40% pensji? czyli tak jak w policji? Odpowiedz Link Zgłoś
nati1706 Służba więzienna 17.04.23, 00:29 Dostałam skierowanie na badania lekarskie do Poliklinlki MSWiA w Katowicach. Podpowiedźcie da Sue to ogarnąć w jeden dzień? Jak to w ogóle wygląda? Czego mam się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś