Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakie zarobki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:56
    Ile zarabiacie, jakie macie przy tym wykształcenie, a czym się zajmujecie? Ja
    jestem inż. mechanikiem, pracuje właściwie w swoim wyuczonym zawodzie a
    dostaje marne 1800zł netto.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomek Re: Jakie zarobki IP: 62.29.136.* 28.12.05, 08:52
        Kierownik zaopatrzenia w średniej firmie , inżynier, około 3100 brutto.
      • Gość: voov Re: Jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:13
        inżynier jakości w średniej zagranicznej firmie: netto 3.200 zł (staż pracy
        12lat).

pozdrawiam
        • Gość: arte10 Re: Jakie zarobki IP: 83.168.96.* 29.12.05, 19:14
          Mam wyższe (mgr nauk o rodzinie) a pracuję na Biurze Przepustek za 900zł, bez
          premii i żadnych zaciągniętych pożyczek
      • korkix78 Zarobki vs Praca 28.12.05, 10:50
        Z wyksztalcenia mgr Ekonomii (spec. Finanse i Bankowosc)

Praca w duzej firmie wytwarzajacej soczewki kontaktowe,
        Jako inspektor na linii produkcyjnej.
        Netto ok 5900-6300/miesiac (zaleznie od kursu funta)

Praca w Anglii
        • Gość: tylkoJA Re: Zarobki vs Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 11:18
          Praca w salonie samochodowym FIATA tylko 800- zł netto !!! Koszmar
          Szukam nowej pracy!
          Kiedys tutaj to była dobra płaca a teraz to szkoda gadać!!
          • Gość: hasta_la_vista Re: Zarobki vs Praca IP: 213.17.152.* 28.12.05, 11:47
            Specjalista ds. informatyki - spółka akcyjna z udziałem skarbu państwa - średnio jakieś 1400-1500 zł netto. Wykształcenie wyższe ekonomiczno-informatyczne, jakieś 10 lat stażu pracy. Zarabiałem już więcej (w innej firmie) no ale nastały ciężkie czasy...
            • piekna_mery Re: Zarobki vs Praca 28.12.05, 11:59
              No to i ja sie pochwale ;-)
              Anglistka w liceum (4 rok)
              1100 + srednio 800 z korkow
            • Gość: Ewa Re: Zarobki vs Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:04
              wyższe wykształcenie, dwa fakultety, dwie podyplomówki i tysiące kursów i nadal
              sie kształcę za WŁASNE pieniądze (wydałam już na naukę ponad 30 000 zł i wydam
              jeszcze dwa czy trzy razy tyle) 7-letni staz pracy, doświadczenie na
              kierowniczym stanowisku..teraz.. obsługa klienta! za 1300 zł netto (jak jest w
              miarę sprzedaż.. i to po 5 latach pracy w tej instytucji! z awansem niby i
              podwyżką.. heeeehhh....) I praca gdzie trzeba byc o 8.30 a w domu jestem ok.
              17.30. Do tego pomiatanie przez kierownictwo i "opluwana" przez klientów. No
              cóż.. pracy nie ma, a ja mam dziecko i mieszkanie na utrzymaniu - ambicje
              ambicjami (jestem naprawdę dobra w tym co robię, mam ogromna wiedzę, lecz pracy
              nie ma..), a radzić sobie muszę..
        • Gość: pleple12 Re: Zarobki vs Praca IP: 83.238.13.* 02.01.06, 16:29
          Czy za taką kwote da się godziwie wyzyc w Anglii? Czy możesz napisać gdzie tam
          mieszkasz - chodzi mi o warunki itp...
          • korkix78 Re: Zarobki vs Praca 02.01.06, 17:23
            To zalezy co dla kogo jest godziwym zyciem, ale mi calkowicie to wystarcza.
            No, chyba ze ktos zyczy sobie co roku zmieniac samochod, miec wlasne mieszkanie
            w ciagu 3 lat od przyjazdu i nie schodzic ponizej 4 gwiazdek w hotelach na
            wakacjach, ktore musza sie koniecznie odbywac co najmniej raz na 2 miesiace.
            Jestem w Southampton, hrabstwo Hampshire, wynajmuje z dziewczyna nieduze
            mieszkanie (jakies 32-35 m kwadratowe).
            Na zycie na biezaco, jedzenie, drobne przyjemnosci w zupelnosci mi wystarcza,
            kontrakt na czas nieokreslony mam od poczatku 2005 roku, obecnie jeszcze
            wysluzonym , ale wciaz mrawym Renault Clio, ale na wiosne zmieniam na VW
            Bora/Passat TDi na wiosne, tzn takie mam plany :-)
            Wszystko zalezy co dla kogo oznacza godziwe zycie.
            Na pewno godziwsze niz bycie bezrobotnym w Polsce z dochodem 0zl/miesiac gdzie
            szczytem przydatnosci znajomosci j.angielskiego jest rozumienie tytulow
            piosenek anglojezycznych w radio, tylko tu moj angielski ma szanse byc w pelni
            wykrozystywany i sie rozwijac, to tez zalezy co masz do stracenia jesli
            decydujesz sie opuscic Polske.
            Ja nie mialem nic poza inwestycja w 2,5 baku paliwa by tu dojechac :)
            Pozdrawiam
      • Gość: nikt Re: Jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:47
        10 lat pracy jako szlifierz-operator praca okolo168 godzin miesiecznie w duzej
        zagranicznej firmie (wielkopolska) okolo 3000 brutto
        srednie wykształcenie
      • Gość: maciek Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:54
        Praca interwencyjna w urzędzie gminy (przygotowywanie wniosków o pomoc z UE - z
        sukcesem)1 rok stażu pracy, wykształcenie wyższe prawnicze zdobyte w
        listopadzie 2005 - 516 zł netto
        :-)
      • Gość: ja Re: Jakie zarobki IP: 82.160.125.* 28.12.05, 14:11
        ku... no i wez teraz czlowieku kup sobie mieszkanie
        • Gość: maciek Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:29
          trzeba ostro kombinowac...
          Ja, jak się okazuje, mam za male plecy na prace w porzadnym urzedzie, natomiast
          prywatne firmy wymagaja kilkuletniego doswiadczenia...
      • Gość: prokurent Re: Jakie zarobki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.05, 14:47
        prokurent w spółce z kapitałem zagranicznym, firma średniej wielkości branży
        stalowej. Faktura vat za usługi menedżerskie 51000 zł (słownie: pięćdziesiąt
        jeden tysięcy zł) od tego płacę vat, dochodowy, zus i swoją księgową.
      • Gość: Marcin Re: Jakie zarobki IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.12.05, 21:06
        Wykształcenie wyższe spec. Finanse i Bankowość (bezrobotny). Jestem za stary do
        pracy w Banku ( lat 43). Duże doświadczenie.
      • Gość: manager Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:20
        Export manager w polskiej firmie produkcyjnej, wyzsze, robie doktorat (hobby),
        kontrakt (wlasna dzialalnosc) - staz pracy 5 lat - netto po potraceniu
        wszystkich kosztow (zus, telefony, paliwo, etc) zostaje mi ok. 6000 pln
        • Gość: 2kible Re: Jakie zarobki IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 29.12.05, 07:30
          podstawowe,mycie kibli ,usa. $1600 weekly
          • ciota3 Oto przyklad... 29.12.05, 07:42
            ... zalosnego i niemogacego zasnac w nocy
            nudnego ze swoimi kiblami mieszkajacego w Stanach gloopka.
            Moze uda sie tobie doorniu zasnac. Licz: one john, two johns,
            three johns, four johns, five johns i itd.
            Niech ci sie spluczka przysni :).
            • korkix78 Kalkulator 29.12.05, 11:00
              ...spluczka, a takze dobry kalkulator ktory nagle wylania sie z otchlanii
              muszlowych plynow... i nagle rzecze ludzkim glosem takie slowa: "czleku ktory
              nie jest juz Polakiem,ale nie jest i nigdy nie bedzie Amerykaninem : jak
              sciemniasz, to sciemniaj przynajmniej wiarygodnie. Gdybys mnie szorowal i moich
              braci 80 godzin tygodniowo to i tak znaczyloby to iz zarabiasz 20$ / godzine."
              • Gość: Michał Re: Kalkulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:46
                Pilot zawodowy.Latam sobie i przewoze ludzi z Polski do...i z ...do.... i tak w
                kolko.Okolo 20tys na miech...
          • Gość: taka_jedna Re: Jakie zarobki IP: 82.160.125.* 29.12.05, 10:28
            No prosze a jednak istnieje kariera od pucykibla do milionera ;-)
      • Gość: bubu Re: Jakie zarobki IP: *.siec.sandomierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:42
        automatyk, elektryk utrzymania ruchu 1130 netto ( rok pracy)
        • Gość: Technik Re: Jakie zarobki IP: *.chello.pl 29.12.05, 21:57
          średnie, samochodowe wykształcenie, ponad cztery lata w jednym serwisie oponiarskim jako pracownik fizyczny i mam 1350zł na rękę przy 200 godzinach pracy. Jak na Gdańsk to mało i szukam czegoś innego tymbardziej że na raty nie można nic wziąć bo mam na papierze 617 netto :(
        • Gość: Technik Re: Jakie zarobki IP: *.chello.pl 29.12.05, 21:57
          średnie, samochodowe wykształcenie, ponad cztery lata w jednym serwisie oponiarskim jako pracownik fizyczny i mam 1350zł na rękę przy 200 godzinach pracy. Jak na Gdańsk to mało i szukam czegoś innego tymbardziej że na raty nie można nic wziąć bo mam na papierze 617 netto :(
      • Gość: md Re: Jakie zarobki IP: *.chello.pl 29.12.05, 22:24
        nawigator na statku handlowym- pierwszy rejs na stanowisku III oficera, wyzsze
        wyksztalcenie, ogolnie 12 miesiecy doswiadczenia na morzu (jako marynarz).
        Zarobki- 2300 USD/miesiac. Kontrakt 4ro miesieczny. Od tego sam place ZUS i NFZ
        (kikaset zl miesiecznie).
      • sandraa1 Re: Jakie zarobki 30.12.05, 11:24
        Fakturzystka - administracja w sredniej firmie transportowej.
        Netto 1209,00 euro/mies. przy 36 godz tyg.
        Wyksztalcenie srednie.
        Praca w holandii.
      • Gość: przedsiebiorca Re: Jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:12
        Średnie policealne - finanse, rachunkowość, pracuje w zawodzie wyuczonym,
        własna działalność, średnio mam ok 3200,- netto
      • Gość: Aneta Re: Jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:05
        wyksztalcenie wyzsze, psychologia, pierwsza praca, dzial personalny
        zagranicznej firmy, 2000 na reke, zadnych innych bonusow.
      • Gość: doświadczony Re: Jakie zarobki IP: 80.51.246.* 30.12.05, 14:34
        Wyższe wykształcenie, angielski, 10 lat pracy, obecnie Kierownik Produkcji w
        firmie zagranicznej w mazowieckim - 3850 zł netto.
      • Gość: katowiczanka_29 Re: Jakie zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:05
        wyzsze (zarzadzanie i m-g na AE), druga praca, w tej firmie 4,5 roku,
        stanowisko:kierownik dzialu projektow,2500 netto, + bonusy na swieta 1200zl
        netto+premia roczna 1,5 pensji netto.Normalny szef, fajna ekipa
        wspolpracownikow.
      • Gość: Nauczycielka Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:23
        gimnazjum, 9 lat pracy, mgr + podyplomówki
        1300 zł netto
      • phase2 Re: Jakie zarobki 30.12.05, 15:42
        Specjalista ds Badań Klinicznych,
        lekarz, 9.200 brutto, 3 lata doświadczenia
        Warszawa, biuro w domu-wyposażenie firmowe i zwrot
        kosztów telefonu i internetu
        samochód służbowy Toyota Avensis 2.0,
        opieka w Medicare, dofinansowanie sportu,
        dieta firmowa 60zł za dobe delegacji
        (w delegacjach spedzam ok 10 dni w miesiącu),
        szkolenia za granicą
        • Gość: Defi Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:08
          Jakiego rodzaju masz wykształcenie?
          • Gość: ehhh... Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:31
            przecież napisał, że jest lekarzem, to baranq po jakiej może być szkole??
      • Gość: Dziamelli Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:39
        wyższe (po AE we Wrocławiu), 27 lat Wrocław, kontrakt menedżerski, 3500 na rękę
        po odjęciu zusu, podatków itd. bonus: komórka bez limitu (nie wydzwaniam więcej
        niż 200 miesięcznie), praca po ok. 30h/tydzień. kilka razy w roku premia od
        1000 na ręke po 10.000 (tzn. jeden raz miałem premię 10.000 :P)
        szukam nowej pracy bo ta mnie już męczy (psychicznie)
        • Gość: pati Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:21
          opisz co to za firma, chetnie zloze podanie jak juz znudzony odejdziesz do
          innej pracy....
          powaznie...
      • Gość: rybka Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:15
        Nauczyciel w 2 wiejskich szkołach 2300 netto + 13-stka raz w roku
        • Gość: bedur Re: Jakie zarobki IP: 62.148.85.* 30.12.05, 19:48
          1950 netto, Katowice prowadzę oddział dosyć prężnej hurtowni budowlanej. Pozdrawiam
      • Gość: sprzedawca Re: Jakie zarobki IP: *.toya.net.pl 30.12.05, 22:50
        Sprzedawca w empik-u wyzsze ekonomiczne, 820zł na ręke.
      • Gość: miki Re: Jakie zarobki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 17:20
        jestem handlowcem ze znajomoscia dosc nietypowego jezyka, dorabiam jako
        tlumacz - srednio 4000 do reki mi wychodzi na miesiac
        • Gość: Lajkonik Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:35
          Slusarz narzędziowy,wykształcenie średnie,doświadczenie w zawodzie 8
          lat,rozwijam się i szukam lepszych zarobków, obecnie 2tyś netto.
      • Gość: piksa Re: Jakie zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:41
        srednio 1000zl m-c plus bony na swieta, 13-stki i 14-stki.(praca w markecie).
        Mój mąż okolo 2000-3500 zaleznie od miesiaca jako kierownik sklepu-sprzedawca
        (staz 10lat)wyksztalcenie srednie.
      • Gość: J Re: Jakie zarobki IP: 62.148.79.* 02.01.06, 13:22
        Mgr ZiM(UŁ), rok po obronie, praca w zawodzie, 2300-2500 na rękę na miesiąc, ma
        być lepiej od lutego.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka