Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakie zarobki

• Gość: gingi Re: Jakie zarobki IP: 193.0.122.* 02.01.06, 14:31
        sekretarka (smialo mozna powiedziec, ze na 3 etatach), wyksztalcenie wyzsze +
        aktualnie dodatkowy mgr, 1020zl netto, po odliczeniu kredytu (ale to przeciez
        moja fanaberia) 850zl/netto wplywa mi co miesiac na konto.
      • Gość: ivona Re: Jakie zarobki IP: *.home / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:41
        Odbyłam kilkanaście spotkań w spawie pracy i wszędzie (do biura) proponują 1000
        netto. Ciekawe skąd się bierze średnia krajowa? Nadal szukam ale jest ciężko.
        Mgr zarządzania i marketingu , dośwaidczenie, dwa języki obce ale chyba już
        jestem za stara - 32 lata. Choć na tzw. aparycję nie narzekam...... A moja
        siostra w Anglii po średniej zarabia ok.700 funtów + wyżywienie+
        media+mieszkanie+premie. a już zwiedziła pół świata ze swoim facetem, bo ich
        stać na wyjazd do Kenii , Egiptu , Chin...itd. Dlatego jeśli to czyta jakiś
        młody wahający się człowiek - od razu niech stąd wyjeżdza - ominą go humory
        szefa , nędzna pensja, depresja, niemili klienci, niezadowolenie współpracownicy.
        • Gość: rozwozacy Re: Jakie zarobki IP: *.promax.media.pl 02.01.06, 16:37
          praca w firmie - lidera branzy napojowej - podstawa ok 1400 netto + premia
          uzalezniona od wynikow - czyt. cieple lato = 4000/miech
          • korkix78 Re: Jakie zarobki 02.01.06, 17:27
            Ale oprocz cieplego lata w ciagu roku zazwyczaj jest rowniez m.in. jesien i
            zima - jak jest wtedy? duza roznica ?
            • Gość: rozwozacy Re: Jakie zarobki IP: *.promax.media.pl 03.01.06, 11:34
              jest i to znaczna, mozna skonczyc na podstawie, niestety :(
        • Gość: pleple12 Re: Jakie zarobki IP: 83.238.13.* 02.01.06, 16:40
          Iwono, dlaczego więc nie jedziesz do Anglii do swojej siostry? Nie myslalaś o
          tym?
      • Gość: HNM Inżynier konstruktor IP: 212.122.214.* 02.01.06, 22:21
        Fabryka autobusów solaris, ok 18 tys netto na miesiąc
        • Gość: szczęściarz Re: Inżynier konstruktor IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 03.01.06, 01:07
          skandal, w mordę! teraz wiem dlaczego bilety na autobusy są takie drogie:) a
          poważnie: powodzenia wszystkim w nowym roku życzy polonista w korporacji, 28
          lat, 3 lata pracy, podyplomowe, robię to co lubię i jestem szczęśliwy - 3600
          brutto miesięcznie (nie w Warszawie)
          • Gość: aaaaaa Re: Inżynier konstruktor IP: 193.0.122.* 03.01.06, 13:02
            ja tez tak chce.

a co konkretnie robisz jesli mozna wiedziec?

polonistka ;)
            • Gość: lucky a mozna:) IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 03.01.06, 22:07
              a pewnie że można:) piszę bez przerwy - kocham pisac, ciągle piszę. odpisuję na
              listy, wyjaśniam, szukam, szperam, pytam, dzwonię i... pisze o tym co się
              dowiedziałem:)))

a poza tym mam szczęście w życiu i dobrych ludzi wokoło:)
        • Gość: d Re: Inżynier konstruktor IP: *.man.poznan.pl 14.03.06, 17:48
          Chyba nie w Środzie Wlkp albo Tarnowie Podgórnym...
      • bmwariat Re: Jakie zarobki 03.01.06, 13:09
        Koordynator
        zarobki ok. 3 tys brutto
        wykształcenie wyższe
        nie pracuje w swoim zawodzie
      • apolot Re: Jakie zarobki 03.01.06, 18:53
        Handlowiec....Mazury..... Pracuje dla firmy z Wlp ...ski....Brutto ok 15000...
        Własna działalnośc...Zostaje ok 9000..)))))
        • Gość: ggggg Re: Jakie zarobki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.06, 15:28
          Do góry
      • Gość: sara Re: Jakie zarobki IP: *.atol.com.pl 14.03.06, 18:02
        a ja jestem bezrobotna i nadal szukam pracy z taakimi zarobaki ja niektóre
        wymienione wyzej
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka