Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Testy psychologiczne

IP: 213.186.89.* 22.12.05, 13:09
    Witam
    Firma wysyła mnie razem z innymi kierownikami (ja nie jestem ;)) na rozmowę z
    psychologiem, testy i gry symulacyjne. Co to jest? Po co? Bać się czy cieszyć?
    Miał ktoś z tym do czynienia? Proszę o odpowiedzi.
    Pozdrawiam
    Wesołych Świąt wszystkim!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pero Re: Testy psychologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:15
        ja miałem z tym do czynienia, myślałem, że jestem chory, ale okazało się, że
        jestem zdrowy :) (jakby ktoś nie wiedział o co chodzi, to Sąd rozstrzygający
        sprawę z ZUS-em) :):):):):); ale tak na poważnie, są to różnego rodzaju i typu
        badania, od testu na IQ, a skończywszy na teście na spostrzegawczość itd... nie
        wiem, jaki ty bierzesz test :)
        • Gość: Gość Re: Testy psychologiczne IP: 213.186.89.* 22.12.05, 13:17
          nie wiem jaki to będzie test.. ale po chol.. to robią?
      • Gość: jacobs Re: Testy psychologiczne IP: *.brda.net 23.12.05, 00:11
        Nie przejmuj sie, bo nie ma czym. Dopasujesz elementy, ktore do siebie pasuja,
        uszeregujesz kombinacje liczb, odpowiesz na rozne pytania, tak by mozna bylo
        ocenic twoja prawdomownosc, porozmawiasz z psychologiem, ktorego bedziesz mogl
        przy okazji przeanalizowac pod katem psychologicznym. Mozliwe, ze pobawisz sie w
        testy sprawnosciowe przed komputerem albo urzadzeniem sprawdzajacym czas i
        synchronizacje twoich reakcji oraz wyczucie odleglosci.
        Jak widzisz, nic groznego, jednak zgodze sie, ze to mimo wszystko dosc
        czasochlonne i nudne, oczywiscie oprocz rozmowy z psychologiem.
        • Gość: wilk Re: Testy psychologiczne IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:36
          Sprawdza czy przypadkiem nie zmadrzales i nie jestes za cwany.
          W przypadku potwierdzenie w/w dostaniesz kopa.
      • Gość: jj Re: Testy psychologiczne IP: 213.158.197.* 26.12.05, 20:24
        Zrob sobie pare testow. W internecie znajdziesz ich mnostwo.
        A co do testów to maja pokazac pedyspozycje kandydatow, slabe i mocne strony.
        Jezeli juz pracujesz w firmie to po tym tescie Cie nie zwolnia. Nie
        moze on byc powodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka