Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Milion pikseli za milion dolarów

IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:50
    Na dzień dzisiejszy w Polsce powstało już wiele klonów tej idei,
    niektóre bardzo ciekawe ( www.milionpikseli.com - dziewczyna zbiera na
    sfinansowanie swojego wesela), ale chyba najciekawszym jest na razie
    akcja www.milion-na-wosp.pl ,gdzie calkowity dochod ma pójśc bezpośrednio na
    Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy.
    Chyba też założe sobie taką stronę :P
    Obserwuj wątek
      • Gość: Iluvatar Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:41
        Chciałem zamówic podobną domene "eu" ale była już zajęta :/ Koleś trafił w
        dyche .
      • Gość: admin@pixelki.pl Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: 87.207.55.* 19.01.06, 11:07
        Dwa tygodnie temu powstał serwi www.pixelki.pl, już naliczyliśmy tysiące
        wyświetleń i tysiące kliknięć - przez miesiąc od otwarcia serwisu trwa akcja
        promocyjna - PIENIĄŻKI IDĄ NA WOŚP -
        Wykupić pixelki jest niewiarygodnie łatwo, wystarczy wziąć udział w aukcji.
        Sprzedaliśmy już pixelki na rzecz WOŚP. Dla WOŚP-u sprzedajemy pixelki od 1 zł
        (kwadrat 10/10pixeli).
        Zapraszamy!
      • Gość: admin@pixelki.pl Milion pikseli za milion groszy - WWW.PIXELKI.PL IP: 87.207.55.* 19.01.06, 11:10
        Dwa tygodnie temu powstał serwi www.pixelki.pl, już naliczyliśmy tysiące
        wyświetleń i tysiące kliknięć - przez miesiąc od otwarcia serwisu trwa akcja
        promocyjna - PIENIĄŻKI IDĄ NA WOŚP -
        Wykupić pixelki jest niewiarygodnie łatwo, wystarczy wziąć udział w aukcji.
        Sprzedaliśmy już pixelki na rzecz WOŚP. Dla WOŚP-u sprzedajemy pixelki od 1 zł
        (kwadrat 10/10pixeli).
        Zapraszamy!
        • Gość: Kamil Milion pikseli? IP: *.toya.net.pl 29.01.06, 01:05
          Interesowałem się tym tematem, cchailem nawet zalozyc podobna strone, jednak
          przy obecenej konkurencji daruje sobie. Dobra oferta jest na
          www.polskareklama.pl bede obserwowal co sie dzieje na stronie, poczekam do
          kilkunastu banerow, a potem sam sie zapisze(moze).
      • Gość: Marek Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:12
        Ja zakupiłem reklamę na milion.allegro.name i jestem zadowolony z tej
        reklamy. Codziennie jest ponad 600 wejść z tamtej strony na moją stronę ;)
        Reklama jest tania, bo 1 grosz za jeden piksel. Naprawdę polecam...
      • Gość: Z Re: Milion pikseli za milion groszy na PLANSZA.PL IP: *.ghnet.pl 06.02.06, 13:34
        A ja polecam plansza.pl - kilkaset unikalnych użytkowników dziennie i tylko 1 grosz za piksel.
      • Gość: plansza.pl Milion pikseli za milion groszy - PLANSZA.PL IP: *.ghnet.pl 06.02.06, 16:05
        A ja polecam plansza.pl - 1 grosz za pikselek, dodtakowo link tekstowy, faktury, stały dopływ nowych użytkowników. Zapraszam serdecznie.
      • Gość: Kuba Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:04
        Ponad tydzien temu powstal serwis www.milion-pixeli.pl, oferuje on sprzedaz a
        nie wynajmowanie na rok (tak jak robia podobne serwisy) pixeli. Wedlug mnie
        najlepsza polki serwis w ktorym mozna kupic pixele na wlasnosc !!!
        • Gość: Zrezygnowany Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: 217.153.180.* 14.02.06, 12:50
          Ludzie a skąd ściągnąć taki skrypt lub software za free?

Szuksm i szukam i już załamka.
        • Gość: twari www.TworzymyHistorie.pl - to jest oferta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:21
          Według mnie to jedyna oferta na którą warto postawić! Dlaczego? Bo sie
          dynamicznie rozwija i reklama umieszczona tam daje jakies perspektywy! Po 1 -
          reklama nie jest na rok tylko na 5 lat!! Po 2 strona ma ogromną oglądalność no
          i po 3 - prognozy wzrostu PageRank sa obiecujące! Dlatego zamierzam się tam
          zareklamować (tak jak moja konkurencja.. :/ )!
      • Gość: kasia Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.ztpnet.pl 20.02.06, 19:05
        ja polecam million-pikseli.za.pl
      • Gość: ania Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.ztpnet.pl 20.02.06, 19:07
        million pikseli za milion zlotych - million-pikseli.za.pl
      • Gość: Krzych Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:47
        W takich serwisach trzeba stawiać na sprawdzone atuty:
        - dobra damena www.pixelereklamowe.pl
        - dobry serwer (polski GTS Energis)
        - firma
        - dobry kontakt i przyjacielskie nastawienie do Klienta.

Wybieram www.pixelereklamowe.pl
      • Gość: dozorca Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:32
        jest jeszcze strona www.piksele.pl , koles wykupil mala flage polska na
        oryginalnej stronie
      • Gość: Dariusz69 Czy widzieliście nowy serwis www.fuzja.com.pl IP: *.chello.pl 28.02.06, 16:21
        Dziwne mam przeczucie ale śmiem sadzic że ten serwis naprawdę jest opłacalny.
        Gośc chyba ma jakies pojęcie o robieniu stron www.
        Zobaczcie sobie www.fuzja.com.pl i przyrównajcie do innych serwisów tego typu.
        Mi sie wydaje jedno...
      • Gość: twari Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 01:05
        Witam!
        Po sukcesie Alexa Tew'a w sieci aż roi się od stron oferujących piksele na
        sprzedaż... Jest ich masa! Masa PRZECIĘTNYCH stron.
        Zazwyczaj tworzą je ludzie którzy nie mają pomysłu ani odwagi by zainwestować
        kawałek grosza w cokolwiek nastawieni tylko na konsumpcje.

Jednak jest jedna alternatywa. Otóż na stronie www.tworzymyhistorie.pl/
        podjęto próbę stworzenia Wizytówki Polskiego Internetu. Wizytówki która skupiać
        będzie najlepsze, najciekawsze i najpopularniejsze strony w sieci.

Cena za umieszczenie reklamy jest tam stosunkowo duża ale jest to swego rodzaju
        filtr przed reklamami blogów, prywatnych stron itp.
        Nacisk kładziony jest na prestiż płynący z 5-letniej reklamy.

Atutami jest stosunkowo duża oglądalność witryny jak i zapowiedź jej przyszłego
        PageRank.

W wyszukiwarce google większość serwisów znaleść można pod słowem którego nikt
        nie szuka.
        Strona TworzymyHistorie.pl znajduje się na wysokich pozycjach w google dla
        takich oto fraz:
        Wizytówka internetu - 1 miejsce
        wizytówka - 4 miejsce
        piksele - 3 miejsce
        itd.

A przypomnę tylko że strona istnieje niecały miesiąc!
        Dość ambitne plany są skutecznie realizowane co przynosi korzyści!
      • Gość: twari <a href="http://www.tworzymyhistorie.pl" target="_blank">www.t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:59
        Skuteczna reklama na 5 lat! Nie na rok... Dodatkowo prestiż i wysoki PR - to
        właśnie atuty tej strony! www.tworzymyhistorie.pl - i nic więcej pisać
        nie trzeba! Wizytówka internetu! Reklama tania (1.50zł/miesiąc) i skuteczna!
        Piksele dla każdego!
      • Gość: marcin Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.fanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 00:29
        www.milionpixeli.pl - To dobry sposób na Twój sukces!
        • Gość: marcin www.milionpixeli.pl IP: *.fanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 00:30
          www.milionpixeli.pl - Zapraszam!
      • Gość: www.reklamuj.za.pl Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: 213.17.223.* 19.03.06, 00:28
        Po co płacić za pixele? U nas pixele zupełnie za darmo!
        www.reklamuj.za.plZapraszamy!
      • Gość: michal Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 03.04.06, 18:20
        Widzieliście www.milionpikseli.org ??? Widzialem wiele stron tego typu, ale ta na prawde robic wrażenie. Mają nawet reklamę na google!
        Zamierzam w najbliższym czasie wykupić tam reklamę. Jestem pewien że w reklamę w takim serwisie na prawdę warto zainwestować.

Gorąco polecam www.milionpikseli.org - Przygarnij piksel!
      • Gość: gosc Piksele IP: 83.16.212.* 20.05.06, 09:03
        mi sie ostatnio spodobala strona million-pikseli.za.pl

mysle ze warto sietam zareklamowac
      • Gość: Ta ja najfajniejsz Re: Milion pikseli za milion dolarów IP: *.student.uu.se 20.05.06, 10:58
        www.machinapixeli.pl

pzdr
        Michal
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka