Dodaj do ulubionych

ISCARE - Klinika w Pradze

17.07.02, 18:23
Czy ktoś z forumowiczów zna parę, której udało się zajść w ciążę po zabiegu
IVF przeprowadzonym w klinice ISCARE w Pradze?
Leczę się we Wrocławiu, najbliżej mam do Pragi - z ewentualnie polecanych
klinik, trudno jednak zweryfikować skuteczność przeprowadzanych tam zabiegów -
stąd takie pytanie w eter.
pozdrawiam serdecznie
sowika
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: ISCARE - Klinika w Pradze IP: 217.153.106.* 18.07.02, 08:14
      Polecam stronę kliniki
      www.iscare.sk/en/index.htm
      Pozdrawiam i życzę powodzenia
      • sowika Re: ISCARE - Klinika w Pradze 18.07.02, 09:41
        Dzięki piękne - poczytam.
        pozdrawiam
    • Gość: masha Re: ISCARE - Klinika w Pradze IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 08:20
      Ciekawa jestem twoich wrażeń po ISCARE. Ja leczę sie w Sanus Hradec Kralove,
      ale niestety nie jestem tym przypadkiem , którego szukasz crying((
      Najlepsza klinika w Pradze to podobno www.pronatal.cz (Publikują swoje wyniki
      na stronie). Inne czeskie kliniki: www.neplodnost.cz/index_ver.html. O ludzi,
      którzy leczą się tam pytaj na niemieckich forach.
      Pozdrawiam gorąco
      Masha
    • Gość: Joanna Re: ISCARE - Klinika w Pradze IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.02, 23:35
      Ja moge polecic Pronatal jest dosc drogi ale jakosc ma swoja cene. Mnie sie
      udalo tam 1 ICSI( w sumie mialam 5 ICSI).Moj syn ma teraz pol roku.Pozatym
      klinika Sanus o wiele tansza ale tez jest dobra z tego co slyszalam. Mojej
      znajomej tam sie udalo.

Pozdrawiam
      Joanna
      • sowika Re: ISCARE - Klinika w Pradze 21.07.02, 16:00
        Dzięki za info, pocieszające jest, że są osoby, którym się udało. Mój lekarz
        współpracuje z ISCARE, więc jeśli zdecydujęsię kontynuować leczenie u niego, to
        prawdopodobnie IVF będę mieć właśnie tam, ale dobrze jest rozejrzeć się za inną
        alternatywą.pozdrawiam i jednocześnie gratuluję tym, którym się udało.
    • Gość: kamap Re: ISCARE - Klinika w Pradze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.07.02, 13:19
      Jestem po 2 transferach w ISCARE,w tej chwili dokładnie tydzień po 2
      transferze.Kiedy w kwietniu podchodziłam pierwszy raz, mnie się nie udało ale
      dwie panie które jechały ze mną spodziewają się teraz dziecka!Mam też ogromną
      nadzieję, że tym razem mnie też się udało! Poza tym moje osobiste odczucia
      dotyczące ISCARE są pozytywne.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • Gość: zaza Re: ISCARE - Klinika w Pradze IP: 2.2.STABLE* / 192.168.20.* 20.08.02, 03:07
      powiedzcie ile kosztuje cala impreza w ISCARA ,chodzi
      mi o te zabiegi ,ktore wymienialyscie.
      jak to jest ,czy lekarz polski was tam kieruje?
      czy na kazdy zabieg trzeba jechac taki kawal drogi?
      i jeszcze jedno:dloczego nie korzystacie z innych
      klinik w polsce np:paznan...z wroclawia jest bardzo
      blisko?
    • Gość: kamap Re: ISCARE - Klinika w Pradze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.02, 14:19
      witam!jestem kolejną osobą której szukasz!!!do tej pory nie miałam pewności-
      jestem w ciąży,po drugiej próbie in vitro w Pradze udało się!wiele
      wycierpiałam,mam zaawansowaną endometriozę, jeden jajnik, niedrożny jajowód i
      zero możliwości na naturale poczęcie dziecka.A mimo wszystko rosną we mnie dwa
      maleństwa!nie mogę uwierzyć!mieliśmy z mężem dużo,dużo szczęścia!wiem,że to
      jeszcze długa droga do porodu ale bedę mocno wierzyć,że wszystko będzie
      dobrze.I wam tego życzę z całego serca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka