Gość: barburka55 IP: *.NET / *.stella.net.pl 16.01.06, 21:57 Witam-moje pytanie kieruje do wszystkich, którzy mają cos w spólnego z firma VAI Polska, proszę o info, jaka atmosfera, szefostwo, zarobki:) itp.Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koteczek Re: VAI Polska/Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:36 Pracowalam tam jakis czas. Zarobki dobre, opieka medyczna, imprezy za wielka kase. Ale za moich czasow rzadzila tam niepodzielnie asystentka prezesa, zazdrosna i wredna kobieta. Miala wielki wplyw na szefa (moze i ma nadal, nie wiem).Ja zostałam zwolniona za jej sprawą. Wiec jesli Cie chca tam zatrudnic, upewnij sie, ze sie spodobasz glownej asystentce. Pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barburka55 Re: VAI Polska/Kraków IP: *.NET / *.stella.net.pl 18.01.06, 14:13 Witam,dzieki za info, z tego wynika ze bee mieli 2 nowe pracownice i mam nadzieje ze "wrednej";) juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infoladka Re: VAI Polska/Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:29 VAI juz ma nową sekretarkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
woman_omen Re: VAI Polska/Kraków 19.01.06, 20:40 barburko, napisz prosze do mnie na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś