Gość: Kasia IP: *.aster.pl 24.01.06, 23:17 Witam! Proszę o wszelkie informacje na temat zarobków, atmosfery itp. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosia Re: Procter&Gamble IP: *.toya.net.pl 24.01.06, 23:25 Atmosfera mi sie mocno nie podobala, ale warto wytrzymac kilka lat, bo to otwiera droge do kariery w wielu firmach, P&G jest bardzo ceniony na rynku pracy. Ciesze sie, ze wytrwalam i ciesze sie, ze to juz za mna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Procter&Gamble IP: *.aster.pl 24.01.06, 23:28 A w jakim dziale pracowałaś, jakie zarobki? Dzięki wielkie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Procter&Gamble IP: *.toya.net.pl 24.01.06, 23:33 Oj to bylo sto lat temu i zarobki pewnie juz nieporownywalne, zwlaszcza ze w trakcie bylo ubruttownienie. To byl CBD i marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sproket Re: Procter&Gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:35 I pamietaj ze masz tylko jedna szanse zeby sie tam dostac. Test wstepny z rozumienia tekstu i danych liczbowych przechodzi ok 5% ludzi po studiach. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Procter&Gamble IP: *.aster.pl 25.01.06, 07:51 Bardzo dziękuję za słowa otuchy. Pozdrawiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Procter&Gamble IP: *.p.lodz.pl 25.01.06, 12:58 Test wstepny wcalne nie jest taki trudny,tylko strasznie niewygodnie sie go pisze.Siedzisz na "malo komfortowych" krzeslach przy jednym stoliku z 10 innymi osobami.Znacznie trudniejsze sa pozniejsze rozmowy-musisz idealnie wpasowac sie w profil kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chefot Re: Procter&Gamble IP: *.22.radom.pilicka.pl 29.06.06, 15:12 Profil kandydata - czyli? Rzeczywiście głównie potrzeba przynależności i amerykańskie standardy (moim marzeniem jest rozwój razem z firmą, itd.)? Jadę we wtorek na testy i może rozmowę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: Procter&Gamble IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 29.06.06, 18:34 jak to jedna szanse? jedna szanse na podejscie do testu? Czy na co? Ja bralam udzial w rekrutacji jakies 3 lata temu, na kilka osob ktore pisaly ze mna test tylko ja go przeszlam, a stanowiska i tak nie dostalam. Odpowiedz Link Zgłoś