Gość: avocado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:11 Ze względu na reorganzicajcę stanowiska pracy... jakis koszmar... czuję się jak pies i nie wiem co począć... beznadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacobs Re: właśnie straciłam prace IP: *.brda.net 26.01.06, 00:24 To, ze sie tak czujesz, to sila przyzwyczajenia. Jeszcze niejako z rozpedu nie dostrzeglas pozytywnych stron tej sytuacji. Gdy tylko je dostrzezesz, od razu poczujesz sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avocado Re: właśnie straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:34 a niby jak? i co? to była praca moich marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: właśnie straciłam prace IP: *.brda.net 26.01.06, 00:40 OK. To teraz pomysl o realizacji innych marzen, te zwiazane z praca chyba nie byly jedynymi twoimi marzeniami. Poza tym jestes jedyna osoba, ktora znam marzaca o pracy, gdzie przeprowadza sie reorganizacje i gdzie sie te osobe zwalnia. Odpowiedz Link Zgłoś
avocado29 Re: właśnie straciłam prace 26.01.06, 00:49 ja też nie znam innej takiej osoby, ale uwierz mi jestem naprawde dobra w tym co robię. Dostanę referencje z pracy itp. ale padło na mnie... Osob, która została ma większe doświadczenie i tyle... Nie mam specjalnie innych marzeń, a jeśli to i tak wiążą się, niestety, z pieniędzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: właśnie straciłam prace IP: *.brda.net 26.01.06, 01:00 > została ma większe doświadczenie i tyle... Nie mam specjalnie innych marzeń, a > jeśli to i tak wiążą się, niestety, z pieniędzmi... Wobec tego na pewno lubisz rywalizacje, brrr koszmar, ale ty ja prawdopodobnie lubisz. Moze pamietasz, w czym ostatnio chcialas byc od kogos lepsza, czy to w pracy, czy na kursach, w dyskotece albo na forum gazeta.pl :) i faktycznie udowodnisz, ze jestes. Prosty przyklad. Wiele lat temu chcialem byc najlepszy w pisaniu na klawiaturze i jestem. Oczywiscie jestem jeszcze w paru innych rzeczach. Dlatego pojdz moze w kierunku czynnosci / umiejetnosci, w ktorych chcesz byc najlepsza. I pamietaj, najwazniejsze jest, aby to udowodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
avocado29 Re: właśnie straciłam prace 26.01.06, 01:08 chyba mnie nie rozumiesz, szkoda... Generalnie czasem na układy nic nie zdziałasz i tyle. Wiem, że może przechalanie się o sobie samej nie jest ok, ale jestem bardzi uczciwą osobą, rzetelna i konsekwentną i jestemnajlepsza w tym co robię. Nie znasz mnie więc nie mozesz wydawać opinii, a ja z kolei nie chcę podawać za dużo szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobs Re: właśnie straciłam prace IP: *.brda.net 26.01.06, 01:19 > chyba mnie nie rozumiesz, szkoda... To prawdopodobne. > Generalnie czasem na układy nic nie zdziałasz i tyle. To abecadlo w pracy. > uczciwą osobą, rzetelna i konsekwentną i jestem najlepsza w tym co robię. Jednak wiążac sie z praca w tak duzym stopniu popelnilas blad. I z tego bledu wynika twoj pesymiz. No, moze jeszcze z krotkiego dnia i zimy. Najlepsza w tym co robisz bedziesz dopiero wowczas, gdy drugi raz nie popelnisz w zyciu tego samego bledu, czego szczerze ci zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: właśnie straciłam prace IP: *.chello.pl 26.01.06, 01:34 Czasem jest tak, że przytrafia się nam coś negatywnego, co w przyszłości doprowadzi do rzeczy pozytywnej. Tak może być w tym przypadku i może wspomnisz moje słowa, gdy zdobędziesz jeszcze lepszą prace:) Pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
mbanaszk Re: właśnie straciłam prace 26.01.06, 06:54 MYŚL POZYTYWNIE... W ostatniej firmie siedziałem 4,5 roku. Ostatni rok byłem menagerem średniego szczebla. Zarzynałem się po 10-13h dziennie. Po co ? Żeby na początku stycznia, zaraz po swietach usłyszeć, że nie ma we mnie obszaru, którego nie musiałbym poprawiać i że nie będę już dłużej seniorem. Spuścili mnie na niższy fotel za 50% niższe pieniądze ! Kto za mnie ? Dziewczyna z dośiadczeniem handlowym, ale nie z doświadczeniem pracy na tym specyficznym dziale, którego nie da się nauczyć w dwa tygodnie (bo tyle potra jej szkolenie) Też na poczatku się łamałem. Ale dostrzegłem pozytywy i udało się - inną pracę znalazłem w tydzień Uwierz w siebie, a napewno się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avocado Re: właśnie straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:55 dzięki, mam nadzieję, że się uda... na to liczę Odpowiedz Link Zgłoś
woman_omen Re: właśnie straciłam prace 26.01.06, 13:45 Ja stracilam prace, mimo, ze bylam najlepsza i przy zwolnieniu zaproponowano mi wspolprace zdalna -:) To byl wielki szok, czulam sie jak mebel, ktorego prezes moze wystawic za drzwi, bo przestal sie podobac. Przeszlo mi to, kiedy zrozumialam, ze mimo wszystko to ja jestem w porzadku, nie oni:) - ale to calkiem inna hostoria. Avocado, nie trac nadziei, beznadzieja zaczyna sie wtedy, kiedy czlowiek przestaje marzyc i wierzyc w siebie i swoje mozliwosci. Pozdrawiam, bedzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avocado Re: właśnie straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:46 Dzięki, dokłądnie się tak poczułam jak mebel... Pewnie to zrozumiem za jakiś czas, ale póki co jets do bani wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś