Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do Jotembi

IP: *.pwsbia.edu.pl / 172.16.2.* 09.11.02, 12:51
    Wpadlam na genialny pomysl- usun z biura tego trutnia-Gucia, a ja zastapie go
    rzetelnie, bo nie stac mnie na mieszkanie, wiec nie mam czego remontowac:))
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • jotembi Re: do Jotembi 09.11.02, 13:00
        hehe pomysł faktycznie super, i pewno nawet nieźle by się nam współpracowało,
        ale jest jeden szkopuł: gender mianowicie...
        zgodnie z zasadami ustalanymi gdzieś baaardzo wysoko w personelu ma być po
        równo bab i chłopów, ja baba jestem więc drugi osobnik musi być facetem
        • Gość: pełen nadzieji :) Re: do Jotembi IP: *.sav.tkb.net.pl 09.11.02, 18:15
          jotembi napisała:

> hehe pomysł faktycznie super, i pewno nawet nieźle by się nam współpracowało,
          > ale jest jeden szkopuł: gender mianowicie...
          > zgodnie z zasadami ustalanymi gdzieś baaardzo wysoko w personelu ma być po
          > równo bab i chłopów, ja baba jestem więc drugi osobnik musi być facetem

To może ja się nadam hehehe :) Wszytko mam co trzeba i gdzie trzeba, aby być
          facetem (pod kątem biologicznym hihihi)niegłupi, ponoć niebrzydki i też bez
          własnego M, a robota sie przyda :)

pozdr
        • Gość: Ewaa Re: do Jotembi IP: 62.233.139.* 12.11.02, 16:10
          Jotembi, ja nie wierzę, że tam na "górze", tzn. na kierowniczych stanowiskach,
          jest po równo kobiet i mężczyzn, dlatego pomóż mi zrównoważyć tą nierówność ;))
          • jotembi Re: do Jotembi 15.11.02, 01:15
            hehe... na górze sami faceci oczywiście
            ale oni z innego klucza, oni się wabią "doradcy" i "eksperci"
            a personel jest wykazywany w różnych raportach itp. i ma być po równo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka