Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy policjant moze nalezec do partii

IP: *.bartoszyce.com.pl / 212.244.202.* 05.02.06, 14:24
    Mam zamiar złozyc swoaje dokumenty do pracy w policji, a jestem zapisany w
    jedej z partii i nie wiem czy musze sie wypisac z niej zebym mógł słuzyc w
    policji czy dalej moe byc zapisany w partii
    Obserwuj wątek
      • Gość: asd Re: Czy policjant moze nalezec do partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:00
        ty chłopie się nie martw zrobią z ciebie komendanta po szkoleniu
      • zkpl Re: Czy policjant moze nalezec do partii 05.02.06, 18:28
        Gość portalu: Alf napisał(a):

> Mam zamiar złozyc swoaje dokumenty do pracy w policji, a jestem zapisany w
        > jedej z partii i nie wiem czy musze sie wypisac z niej zebym mógł słuzyc w
        > policji czy dalej moe byc zapisany w partii
        Rozumiem ciebie znakomicie. Niestety będziesz musiał zrezygnować formalnie ale
        nic straconego możesz spokojnie kandydować z listy partyjnej do samorządu sejmu
        gdzie tylko chcesz. Mnóstwo funkcjonariuszy tak robi (ustawa tego nie zabrania)
        więc nie zrywaj kontaktów bo bardzo ci się przydadzą jak wygrasz. Głowa do góry
        kolego. Kilka lat temu był taki klawisz w CZSW na Rakowieckiej absolwent prawa
        powiazany genetycznie z środowiskiem UW który z dnia na dzień z klawisza został
        konsulem RP w Sankt-Petersburgu. Mądry był no i apolityczny tak jak ustawodawca
        przewidział. Pozdrawiam wiem co mówię..
      • Gość: magdamusi Re: Czy policjant moze nalezec do partii IP: *.kalisz.mm.pl 14.03.06, 14:20
        policjant nie moze nalezec do zadnej partii, ani organizacji, co najwyzej do
        zwiazkow zawodowych policjantow :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka