Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Kaufland

IP: 87.207.137.* 28.02.06, 14:09
    Ile mozna zarobic jako kasjerka i jak sie tam pracuje?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mariola Re: Praca w Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:06
        Ja tez stratuje do pracy w Kaufland. W sumie otzrymalam od nich pismo ze mam
        czekac na odpowiedz od nich a TY moze mialas juz jakies rozmowy. Nie wiem jak
        tam wyglada placa i warunki. Moze ktos cos napisze.
      • Gość: Agnieszka Re: Praca w Kaufland IP: *.crowley.pl 28.02.06, 16:30
        Nie wiem, jak się pracuje w Kauflandach, ale moja znajoma zarabia jako kasjerka
        w "Biedronce" 1200 zł na rękę i, jak twierdzi, pracuje tylko 8,5 godziny
        dziennie. Sytuacja ma miejsce w Warszawie.
        • Gość: ciekawy Re: Praca w Kaufland IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.06, 23:48
          a nie każą jej chodzić w pasiaku?
          • Gość: Agnieszka Re: Praca w Kaufland IP: *.crowley.pl 01.03.06, 00:49
            Jeżeli już, to w czerwonym wdzianku w kropki, hehehe. Ona jest podejrzanie
            zadowolona z tej pracy, może dlatego, że się wyrwała gdzieś z Polski B albo i
            nawet C do "Warsiawy" no i "robotna z niej dziołcha".
            • Gość: krokodylka Re: Praca w Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:24
              taaaak bo dla mieszkańców Polski B C czy może jeszcze D (?) praca w Biedronce
              jest szczytem marzeń. Ludzie nie rozumiem dlaczego w takich kategoriach
              myślicie i tak oceniacie ludzi z innego regionu kraju niż wasz? jesteście lepsi
              pod jakimś względem? jeśli tak to chciałabym wiedziec pod jakim bo nie mogę się
              tych różnic doszukac niestety...
              • Gość: pikus Re: Praca w Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:49
                Bo tylko przyjezdzni zgadzaja sie pracowac za grosze na kasie.
                • Gość: krokodylka Re: Praca w Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:38
                  jeśli tutaj co niektórzy w tej Polsce B, C czy D nie chcą pracowac w TESCO to
                  uwierz że nie wyjadę do W-wy czy do innego miasta i tam tego nie będę robic
                  również. Jeśli ktoś podejmuje pracę za takie pieniądze to jego sprawa ale nie
                  są to wszyscy z mojego regionu... tak tworzycie niestety jakieś chore
                  stereotypy i szufladkujecie ludzi
                  • Gość: karacz86 Re: Praca w Kaufland IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.06, 22:50
                    Ja urodziłem się w Warszawie i mieszkam na przedmieściach.W wakacje postanowiłem
                    popracować (moja pierwsza praca) w ochronie hipermarketu.Ludzie tam pracujący w
                    90% byli przyjezdnymi którzy przyjechali do Warszawy żeby pomieszkać w dużym
                    mieście a jednocześnie tyrali po kilkanascie godzin dziennie i często musieli
                    prosić rodziny o wsparcie.Nie chcę bynajmniej źle ich oceniać- to były w
                    porządku osoby i podjęły się pracy która jest że się tak wyrażę przeje..a (ja
                    pracowałem 6 tygodni).Ale zastanawia mnie czy warto tyrać po łokcie żeby z
                    trudem utrzymać się w obcym mieście.Takich posad przeciez w całym kraju jest sporo.
                    • Gość: Polska BCD Re: DO "warsiawiaków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:21
                      Ale wy "warsiawiacy" jesteście przemądrzali, tylko ciekawe dlaczego narzekacie
                      na tych przyjezdnych z podrzędnej Polski, że zabierają wam chleb i trudniej wam
                      znaleźć pracę. To chyba nie jesteście tak bardzo wspaniali??????
                      • Gość: karacz86 ?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 12:36
                        Tobie chyba jakieś uprzedzenia przysłaniają zdrowy rozsądek.
                        Gdzie napisałem że zabierają chleb i że czuję się lepszy czy w jakikolwiek
                        umniejszam ich wartość?! Naucz się czytać ze zrozumieniem a potem pisz komentarze.
                        • Gość: Polska BCD Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:40
                          To akurat nie byl komentarz do ciebie, tylko do twojej "warsiawskiej"
                          przedmówczyni, chociaż z twojej wypowiedzi, może nie pogardą, ale też trochę
                          zieje manią wyższości
                          • Gość: karacz86 Re: ?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 17:36
                            Ok, przyjąłem do wiadomości.Ale na przyszłość jeśli chcesz odpowiedzieć komuś z
                            listy to wybierz JEGO wypowiedź (którą chcesz skomentować) a nie pierwszą lepszą
                            bo potem nie wiadomo o co chodzi.A z tą wyższością było niezamierzone jeśli już
                            ktoś tak to odbiera.
                            • Gość: Polska BCD Re: ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:32
                              Ok, przyjęlam do wiadomości
                              Może ty faktycznie nie mialeś nic zlego na myśli skoro się tak przejąleś, to
                              znaczy że są wśród was "warsiawiaków" też spoko goście
                              A tak do twojej informacji i wypowiedzi wcześniejszej, to z pracą
                              poza "Warsiawą" jest naprawdę tragedia. Np. na ok. 100 nowych ofert
                              pokazujących się codziennie w internecie 1 lub 2 są na inne miasta poza
                              Warszawę z woj. maz.
                    • Gość: inesa Re: Praca w Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:52
                      wez po uwage, ze ci ludzie przyjechali do warszawy dlatego, bo w ich miejscu
                      zamieszkania wogole nie ma pracy. a ze ciezko im sie tam utrzymac, chociaz
                      tyraja po kilkanascie godzin na dobe? tak jest niemal wszedzie. ty moze tego
                      nie rozumiesz, bo urodzilas sie i wychowalas w warszawie, mieszkasz u rodzicow,
                      oni ci pomoga. popracowalas sobie 6 tyg i mozesz sobie szukac innej pracy nawet
                      przez jakis czas. a oni? mieszkaja na stancjach i co? zwolnia sie i jak szybko
                      nie znajda pracy to jak oplaca stancje? gdzie beda mieszkac? co beda jesc?
        • Gość: kaska Re: Praca w Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:33
          Napiszcie ile wynosi pensja netto kierownika zmiany??
      • Gość: mania Re: Praca w Kaufland IP: *.resetnet.pl 22.04.06, 18:49
        Własnie od zeszłego tygodnia tam nie pracuje.Nie żałuje a wręcz sie ciesze. 1.ze
        wzgledu na atmosferę , zmiana dyr., przyszedł nowy z Championa i zaczął
        wprowadzaćswoje zasady z jego dawnej pracy. 2. pracowałam od np. 16.30-23.45 lub
        dłużej bo była potrzeba, nie było zmian porannych bo nie widzieli takiej
        potrzeby. 3. byłam wykończona fizycznie, psychicznie, umysłowo i jak jeszcze to
        tylko możliwe. Aha pracowałam na stanowisku kierownika grupy towarowej. Ciesze
        się że z tamtąd odeszłam. Kasjerki pracują po 4 godz. jako pracownice Kaufland a
        kolejne 4-9 godz. jako pracownice ISSP firmy oferującej pracę tymczasowąnp.
        studenci.
        • Gość: Kasia Re: Praca w Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:37
          a czy mozesz napisać jakie są tam zarobki? ile dokładnie zarabiają kierownicy
          działów? dostałam zaproszenie na rozmowe i sama nie wiem czy warto, więc proszę
          o odpowiedź
          • Gość: mania Re: Praca w Kaufland IP: *.resetnet.pl 24.04.06, 16:25
            Kierownik grupy towarowej zarabia 900 podst. + 400 premii a premia prawie
            zawsze jakąś jej częśc jest zabierana albo nawet cała. Presja niesamowita, dyr.
            ciągle niezadowolony, na początku spoko z czasem katorga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka