Gość: ania IP: 87.207.137.* 28.02.06, 14:09 Ile mozna zarobic jako kasjerka i jak sie tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariola Re: Praca w Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:06 Ja tez stratuje do pracy w Kaufland. W sumie otzrymalam od nich pismo ze mam czekac na odpowiedz od nich a TY moze mialas juz jakies rozmowy. Nie wiem jak tam wyglada placa i warunki. Moze ktos cos napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Praca w Kaufland IP: *.crowley.pl 28.02.06, 16:30 Nie wiem, jak się pracuje w Kauflandach, ale moja znajoma zarabia jako kasjerka w "Biedronce" 1200 zł na rękę i, jak twierdzi, pracuje tylko 8,5 godziny dziennie. Sytuacja ma miejsce w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Praca w Kaufland IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.06, 23:48 a nie każą jej chodzić w pasiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Praca w Kaufland IP: *.crowley.pl 01.03.06, 00:49 Jeżeli już, to w czerwonym wdzianku w kropki, hehehe. Ona jest podejrzanie zadowolona z tej pracy, może dlatego, że się wyrwała gdzieś z Polski B albo i nawet C do "Warsiawy" no i "robotna z niej dziołcha". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokodylka Re: Praca w Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:24 taaaak bo dla mieszkańców Polski B C czy może jeszcze D (?) praca w Biedronce jest szczytem marzeń. Ludzie nie rozumiem dlaczego w takich kategoriach myślicie i tak oceniacie ludzi z innego regionu kraju niż wasz? jesteście lepsi pod jakimś względem? jeśli tak to chciałabym wiedziec pod jakim bo nie mogę się tych różnic doszukac niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Praca w Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:49 Bo tylko przyjezdzni zgadzaja sie pracowac za grosze na kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokodylka Re: Praca w Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:38 jeśli tutaj co niektórzy w tej Polsce B, C czy D nie chcą pracowac w TESCO to uwierz że nie wyjadę do W-wy czy do innego miasta i tam tego nie będę robic również. Jeśli ktoś podejmuje pracę za takie pieniądze to jego sprawa ale nie są to wszyscy z mojego regionu... tak tworzycie niestety jakieś chore stereotypy i szufladkujecie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karacz86 Re: Praca w Kaufland IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.06, 22:50 Ja urodziłem się w Warszawie i mieszkam na przedmieściach.W wakacje postanowiłem popracować (moja pierwsza praca) w ochronie hipermarketu.Ludzie tam pracujący w 90% byli przyjezdnymi którzy przyjechali do Warszawy żeby pomieszkać w dużym mieście a jednocześnie tyrali po kilkanascie godzin dziennie i często musieli prosić rodziny o wsparcie.Nie chcę bynajmniej źle ich oceniać- to były w porządku osoby i podjęły się pracy która jest że się tak wyrażę przeje..a (ja pracowałem 6 tygodni).Ale zastanawia mnie czy warto tyrać po łokcie żeby z trudem utrzymać się w obcym mieście.Takich posad przeciez w całym kraju jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska BCD Re: DO "warsiawiaków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:21 Ale wy "warsiawiacy" jesteście przemądrzali, tylko ciekawe dlaczego narzekacie na tych przyjezdnych z podrzędnej Polski, że zabierają wam chleb i trudniej wam znaleźć pracę. To chyba nie jesteście tak bardzo wspaniali?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karacz86 ?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 12:36 Tobie chyba jakieś uprzedzenia przysłaniają zdrowy rozsądek. Gdzie napisałem że zabierają chleb i że czuję się lepszy czy w jakikolwiek umniejszam ich wartość?! Naucz się czytać ze zrozumieniem a potem pisz komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska BCD Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:40 To akurat nie byl komentarz do ciebie, tylko do twojej "warsiawskiej" przedmówczyni, chociaż z twojej wypowiedzi, może nie pogardą, ale też trochę zieje manią wyższości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karacz86 Re: ?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 17:36 Ok, przyjąłem do wiadomości.Ale na przyszłość jeśli chcesz odpowiedzieć komuś z listy to wybierz JEGO wypowiedź (którą chcesz skomentować) a nie pierwszą lepszą bo potem nie wiadomo o co chodzi.A z tą wyższością było niezamierzone jeśli już ktoś tak to odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska BCD Re: ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:32 Ok, przyjęlam do wiadomości Może ty faktycznie nie mialeś nic zlego na myśli skoro się tak przejąleś, to znaczy że są wśród was "warsiawiaków" też spoko goście A tak do twojej informacji i wypowiedzi wcześniejszej, to z pracą poza "Warsiawą" jest naprawdę tragedia. Np. na ok. 100 nowych ofert pokazujących się codziennie w internecie 1 lub 2 są na inne miasta poza Warszawę z woj. maz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inesa Re: Praca w Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:52 wez po uwage, ze ci ludzie przyjechali do warszawy dlatego, bo w ich miejscu zamieszkania wogole nie ma pracy. a ze ciezko im sie tam utrzymac, chociaz tyraja po kilkanascie godzin na dobe? tak jest niemal wszedzie. ty moze tego nie rozumiesz, bo urodzilas sie i wychowalas w warszawie, mieszkasz u rodzicow, oni ci pomoga. popracowalas sobie 6 tyg i mozesz sobie szukac innej pracy nawet przez jakis czas. a oni? mieszkaja na stancjach i co? zwolnia sie i jak szybko nie znajda pracy to jak oplaca stancje? gdzie beda mieszkac? co beda jesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Praca w Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:33 Napiszcie ile wynosi pensja netto kierownika zmiany?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Praca w Kaufland IP: *.resetnet.pl 22.04.06, 18:49 Własnie od zeszłego tygodnia tam nie pracuje.Nie żałuje a wręcz sie ciesze. 1.ze wzgledu na atmosferę , zmiana dyr., przyszedł nowy z Championa i zaczął wprowadzaćswoje zasady z jego dawnej pracy. 2. pracowałam od np. 16.30-23.45 lub dłużej bo była potrzeba, nie było zmian porannych bo nie widzieli takiej potrzeby. 3. byłam wykończona fizycznie, psychicznie, umysłowo i jak jeszcze to tylko możliwe. Aha pracowałam na stanowisku kierownika grupy towarowej. Ciesze się że z tamtąd odeszłam. Kasjerki pracują po 4 godz. jako pracownice Kaufland a kolejne 4-9 godz. jako pracownice ISSP firmy oferującej pracę tymczasowąnp. studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Praca w Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:37 a czy mozesz napisać jakie są tam zarobki? ile dokładnie zarabiają kierownicy działów? dostałam zaproszenie na rozmowe i sama nie wiem czy warto, więc proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Praca w Kaufland IP: *.resetnet.pl 24.04.06, 16:25 Kierownik grupy towarowej zarabia 900 podst. + 400 premii a premia prawie zawsze jakąś jej częśc jest zabierana albo nawet cała. Presja niesamowita, dyr. ciągle niezadowolony, na początku spoko z czasem katorga. Odpowiedz Link Zgłoś