Gość: marta IP: 87.207.114.* 15.03.06, 10:41 Dostałam prace w administraci publicznej BEZ ZNAJOMOŚĆI!!! Jest to możliwe:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary Re: administracja publiczna 15.03.06, 11:18 oczywiście że jest możliwe. Choć nie jest też łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: administracja publiczna 15.03.06, 20:23 Dostałam już dawno temu pracę bez znajomości. I znam wiele innych osób, które tak się zatrudniły. Nie znam natomiast nikogo, kto by dostal w adm. pracę ze względu na układy rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: administracja publiczna IP: *.devs.futuro.pl 15.03.06, 22:03 Ja tez mam prace od tego roku w administracji publicznej bez jakichkolwiek znajomości, wiec jak widzisz nie jestes wyjatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: administracja publiczna IP: 87.207.114.* 15.03.06, 22:08 Bardzo się cieszę:) Jak czytałam wczesniejsze posty na ten temat, cały czas się krzyczało, że bez znajomości ani rusz...a tu proszę. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regisss Re: administracja publiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:44 No to was zmartwie:))))znam kupe osób , które dostały właśnie pracę po znajomości. Jest możliwe dostać prace i bez-niemniej pracowałem co prawda w samorządówce, ale wiem jak tam było.Poza tym kwestie zbliżających sie wyborów też czasami mają znaczenie w werbunku - ja sie załamałem bałaganem panującym w miejscu gdzie pracowałem- ale w końcu "głową" tego wszystkiego nie był ktoś ze znajomością specyfiki administracji . A bałagan..cóż skoro działało i wczesniej to tak może zostac......paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
misia805 Re: administracja publiczna 16.03.06, 12:08 No to nie ma się z czego cieszyć bo szanse na rozwój tam są marne, żeby nie powiedzieć żadne. Wiem coś o tym bo też pracowałam w administarcji publicznej. Jest to może jedynie jakiś punkt odbicia do dalszej kariery zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regisss Re: administracja publiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:17 pomijam oczywiście fajny fakt ze ze szkoleniami to bywa róznie-naczelnicy sie szkolą - gdyż wybrani z klucza partyjengo moga długo nie posiedziec na stanowisku- a reszta róznie-moja znajoma sie wkurzyła i wyjechała do anglii z racji niskich zarobków i braku perspektyw, że nie wspomnę o bałaganie i braku logicznego planowania i organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś