Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PKO BP - Inteligo

IP: *.it-net.pl 24.03.06, 09:34
    Witam!
    Znalazłam niedawno ogłoszenie, że szukają osób do pracy w call center w banku PKO BP w Lublinie. Czy ktoś tam pracuje? Jakie są warunki? Jak się czujecie w tej pracy? Czy czuć "wyzysk"? Ile płacą? Co o tym sądzicie?
    Będę wdzięczna za opinie!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adam Re: PKO BP - Inteligo IP: *.pro-internet.pl 24.03.06, 18:32
        Najpierw zapytaj ich, czy to ogłoszenie jest aktualne - sam nie wiem, jak
        długo "wisi" na ich stronie... Ale długo:-)
      • Gość: K Re: PKO BP - Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:58
        oferta ważna cały rok, dlatego że jest ogromna rotacja. zarobki marne. atmosfera
        w CC zwykle jest fajna, bo smai młodzi ludzie są;)pzdr
        • Gość: Madzia? Re: PKO BP - Inteligo IP: *.it-net.pl 24.03.06, 22:46
          A jak długo się pracuje, żeby przejść na inne, wyższe jakieś stanowisko? Ile lat trzeba popracować, żeby np. zostać kimś takim jak koordynator call center (takie stanowisko jest np. w Orange w Lublinie)? A czy można zmienić pracę w jakimś innym "dziale" albo przenieść się do innego miasta na podobne lub inne stanowisko? I ile osób dostaję pracę na rekrutacji? Będę wdzięczna za pomoc i informacje!
          • Gość: K Re: PKO BP - Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:22
            nie wiem po jakim czasie zostaje się koordynatorem grupy, ale praca jest tak
            samo marnie płatna. nic słyszałam, żeby ludzie przenosili sie gdzie indziej, ta
            praca jest bardzo niestabilna, być może że na umowę zlecenie lub na umowe o
            prace podpisywana co miesiąc. praca w cc jest ze tak powiem troche odosobniona
            od pracy dzialu i raczej sie tam nie awansuje, ale nie mam tego sprawdzonego z
            autopsji, więc mogę się mylić, szczególnie jeśli jesteś wybitną młodą osobą i
            dasz się poznać z jak najlepszej strony, to kto wie, może awansujesz
            błyskawicznie.pzdr
      • kalinazkalinowa Re: PKO BP - Inteligo 25.03.06, 08:44
        kiedyś byłam w ich call center tyle, że w Warszawie
        sami młodzi ludzie chyba większość studentów siedzą w boksach przy komputerku
        ze słuchawkami na uszach i obsługują klientów
      • Gość: madzia Re: PKO BP - Inteligo IP: *.it-net.pl 27.03.06, 21:19
        a jak z czasem przerw?
      • truten.zenobi Re: PKO BP - Inteligo 27.03.06, 21:48
        sądząc po ostatniej rozmowie z "panienka" z "call center" wymagań nie mają zbyt
        dużych :(
        • Gość: madzia Re: PKO BP - Inteligo IP: *.it-net.pl 28.03.06, 17:31
          tzn?
          • truten.zenobi Re: PKO BP - Inteligo 30.03.06, 08:05
            to znaczy że była głupia jak but, nie znała ani obsługi konta, ani zasad
            bezpieczeństwa (które pewnie są w odnosnych instrukcjach), ani podstawowych
            zasad ksiegowości itp.
            do tego zaimpregnowana maksymalnie! (nic do niej nie docierało)
            jedyne co potrafiła to wymyślac coraz bzdurniejsze przyczyny (oczywiscie bedące
            winą klienta) dlaczego coś nie działa.
            "rozmowa z panienką" trwała około godziny zakończyła się niepotrzebnym
            złożeniem reklamacji.
            rozmowa z informatykiem(?) który załatwiał reklamację trwała 5 min. przy czym w
            tym czasie wyjaśnialiśmy sobie czemu do "takiego banału" trzeba było aż składać
            reklamację.
            • Gość: Ares Re: PKO BP - Inteligo IP: 80.232.117.* 31.03.06, 01:58
              Rozmawiales przez tel jak rozumiem. Co jeszcze powiecie o pko bp?
              • truten.zenobi Re: PKO BP - Inteligo 31.03.06, 07:09
                o pko to wzasadzie niewiele mogę powiedzieć gdyż ja zakłdałem konto jeszcze
                przed przejęciem inteligo.
                za z tego co widze to kolejki, marne oprocentowanie, taki kołhoz.
                • Gość: zuza Re: PKO BP - Inteligo IP: *.wspa.edu.pl 09.04.06, 07:47
                  dokładnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka