Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Coca cola - PH

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:21
    Witam.
    Za tydzień ide na rozmowę na PH w Coca Coli. Stąd też mam wieką prośbę o
    wszelkie informacje na temat warunków pracy, zarobków, atmosfery itp.!!! No i
    co najważniejsze jak wygląda u nich rozmowa i ile(chodzi o zarobki)
    powiedziec na początek???

Z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zorro Re: Coca cola - PH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:33
        Coca cola - nie ma opini przyjaznego pracownikom pracodawcy- nie tylko moim
        zdaniem.
      • ksiazemaly Re: Coca cola - PH 10.04.06, 10:23
        Słyszałem, że w Coli PH (Spec. ds. rozwoju rynku) zarabia spokojnie ponad 2000zł netto (czasem nawet 3000), ale oczywiscie praca od pon do piatku od switu do zmierzchu. Poza tym, często po roku czasu dziękują za współpracę niezależnie od wyników...
        • Gość: gok Re: Coca cola - PH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:39
          Dzięki chociaz za takie info :)! Tylko szkoda, że poztywnych opinii nie ma!!!No
          i ciekawy jestem czym będą czarowali na rozmowie???;)
          • Gość: żona c-c Re: Coca cola - PH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:13
            Zarobki handlowca min. 1500 netto podstawa+premia, Średnia od 2000 natto do
            5000, 7000 netto nawet w sezonie. Praca od rana do wieczora, odrabiają
            wszystkie dni świąteczne w sobotę np. Lany poniedziałek odrabiali w tą sobotę.
            Atmosfera ujdzie, zależy od kierownika. Na rozmowie pytają o doświdczenie w
            handlu i chyba to się najbardziej liczy.
            • Gość: km Re: Coca cola - PH IP: *.chello.pl 11.04.06, 16:48
              a jaka jest rotacja pracowników?
              • Gość: żona c-c Re: Coca cola - PH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:07
                Jeśli chodzi o rotację pracowników to różnie, jesli ktoś awansuje ze skoczka na
                handlowca to powinno być w miarę dobrze (nie licząc większego stresu). Znam
                handlowców którzy pracuja 0,5 roku i takich co pracują 2, 3 lata i nawet 8 lat.
      • Gość: geek Re: Coca cola - PH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka