Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UWAGA Poznań

IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 08.04.06, 23:33
    Przestroga dla osób szukających pracy w poznaniu w branży turystycznej. Uwaga na pewien hotel przy ulicy przy której znajduje się również stadion klubu piłkarskiego tegoż miasta (mam nadzieję, iż dla zainteresowanych osób to wystarczająca wskazówka) nomen omen którego ogłoszenie o poszukiwanej recepcjonistce ukazuje się regularnie tydzień w tydzień w dodatku praca gazety wyborczej. wiem z pewnych źródeł coś nie coś na temat warunków pracy w tymże miejscu... Poza "zacofanym" stanowiskiem pracy (recepcja tegoż hotelu)najgorsza jest umowa, na której to widniejąca kwota wynagrodzenia zupelnie różni się od tej otrzymywanej co miesiąc na rączkę. i może nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie zależało to od "widzi mi się" właściciela tego obiektu, nawiasem mówiąc niezbyt sympatycznego... dlatego dziewczyny uważajcie (na recepcji płeć męska nie jest mile widziana)na to miejsce...
    Obserwuj wątek
      • Gość: foka Re: UWAGA Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:43
        Podpisuję się pod tym obiema rękami!!!!!!!!!!!!Tez swojego czasu pracowałam w
        tym hotelu i nie mogłam się nadziwić ,że w dzisiejszych czasach ,gdy systemy
        rezerwacyjne to zintegrowane programy ,takie miejsca jeszcze istnieja i jakos
        funkcjonują.Ostrzeżeniem i czerwoną lampką dla dziewczyn mających zamiar starać
        się o prace w tym hotelu może być to,że rotacja personelu jest tam zadziwiająco
        szybka-ciągle zmieniane sa recepcjonistki i na ich miejsce przychodza
        nowe,nieświadome i ucieszone z faktu znalezienia pracy.To dlatego ogłoszenie w
        Gazecie jest ukazuje sie praktycznie stale.Przydałby się tam jakis "szpieg"
        który by to poczuł na własnej skórze.UWAŻAJCIE!!!!
        • Gość: organizator turyst Re: UWAGA Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:02
          Moja koleżanka, rownież do czasu urodzenia dziecka tam pracowała. Potem
          powiedziała, że nigdy w życiu tam nie wróci. Pracodawca ten ma bardzo złą
          renomę, od wielu osób o tym słyszałam. Podobno jeszcze nie wejdzie do środka ,
          a już marudzi że jest piasek na holu czy dywanie, a w pracy panuje istny terror
          i mobing. Powiedzmy sobie szczerze, skoro facet na to zasługuje że chodzi o
          HOTEK MATS na Bułgarskiej. Niech to będzie przestrogą dla innych.
      • Gość: Tez tam bylam Re: UWAGA Poznań IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 10.04.06, 14:47
        ale tylko złozyc papiery i po rozmowie wstepnej facet (przyjął mnie na
        dworze),odechcialo mi sie wszystkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka