Gość: CZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:10 Witam, dostalem oferte pracy w firmie SPIN S.A. Prosze o informacje dotyczace firmy (czy warto podjac prace, jak wyglada sytuacja wynagrodzenia itp.) WIELKIE DZIEKI Z GORY !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
respectaa Re: SPIN S.A. - czy warto 29.04.06, 10:40 WARTO WARTO WARTO. Spin jest kontrahentem firmy, w której pracuje. Byłam kilka razy w oddziale warszawskim, moje wnioski: świetna atmosfera. Poza tym, firma giełdowa, płace raczej dobre. Myślę, że warto. PS. Podczas mojej ostatniej wizyty, pracownicy SPIN SA bawili się w ciuciubabkę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZ Re: SPIN S.A. - czy warto IP: 213.17.245.* 29.04.06, 13:07 dobrze placa.. :) . tutaj moje pytanie.. czy po okresie probnym sa podwyzki ? Odpowiedz Link Zgłoś
respectaa Re: SPIN S.A. - czy warto 29.04.06, 10:43 A tak z ciekawości, do którego oddziału aplikowaleś? I z kim miałeś rozmowę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZ Re: SPIN S.A. - czy warto IP: 213.17.245.* 29.04.06, 13:06 Moge podac info na priva :) Podaj maila.... Oddzial Warszawa..Analityk Odpowiedz Link Zgłoś