Gość: mopsik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:53 czego sie lepiej zaczac uczyc? ile sie mam czasu uczyc, zeby mnie gdzies zatrudnili? kiedys znalem troche c++ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: PHP czy JAVA? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.05.06, 21:37 Pytanie śmieszne. Ale nie wnikając w jego bezsens odpowiem, ze Java Odpowiedz Link Zgłoś
xing Re: PHP czy JAVA? 20.05.06, 21:37 To kontynuuj C++. Jak trafisz na dobra firme to nie bedzie wiekszego znaczenia czy znasz Jave czy C++. Masz znac zasade genralna programowania a skladni to sie nauczysz w trakcie. C++ jest jezykiem bardziej zaawansowanym od Javy i w niemczech na kierunkach informatycznych zaczyna sie wlasnie od Javy. Zglebiaj tajniki C++ a przy okazji patrz jak bys to samo wykonywal w innym jezyku. Ja kiedys myslalem ze C to trudny jezyk ale jak ma sie dobre ksiazki i piszesz duzo programikow sprawdzjacych to ta skladnia zaczyna byc przyjemna. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
xing Re: PHP czy JAVA? 20.05.06, 21:41 Najlepeij to sie dookreslic co chcesz robic a pozniej dobierz jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 Re: PHP czy JAVA? 21.05.06, 10:20 z tego co widze wszędzie chcą osoby zarówno z C/C++ i javą... Odpowiedz Link Zgłoś