Gość: enomi8 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.06, 15:21 Jakie zaliczyliście największe wpadki w pracy? I co Was za to spotkało??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me Re: Wpadki w pracy IP: 207.13.77.* 31.05.06, 04:16 Pierwszego dnia nastapilem na ACARA (kto to tu postawil) - okazal sie zasilac 3 servery - w pokoju zrobilo sie dziwnie cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wpadki w pracy 31.05.06, 13:43 wydrukowanie dyplomów dla sportowców z napisem.. zamiast "tenis stołowy"...penis stołowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binOOkl Re: Wpadki w pracy IP: 195.117.137.* 13.11.06, 12:42 dyrektorek czesto robi nam "upominki" jako że nie potrafi dobrze dowartościować swoich pracowników...ostatnio kupił nam lody..niecierpię kiedy ktoś nie zmywa naczyń i jak święta krowa czeka ąz mu ktoś umyje..to był moj drugi tydzien pracy..wychodzę z tym talerzykiem i krzyczę: kto znowu nie umył swojego talerzyka??? słyszę kręcenie się w gabinecie dyrketorka i nerwowe: ja..ale zaraz umyję.. magle wszytsko wokół mnei zamarłow oczekiwaniu na awanture..na szczescie mneinie zwolnił ani się nie mścił.. miałam wtedy okres próbny...uufff..dobrze ze sie nie wkurzył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wpadki w pracy IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.06, 20:46 ...buszuję sobie na iLove (widać że jestem online)i dostaję wiadomość na czacie mniej więcej treści: "p.Aniu, nie chcę przeszkadzać ale czy ja dostanę dziś to sprawozdanko?" Nigdy więcej podczas pracy nie zajrzałam nawet na portal towarzyski a i szef nigdy nie wspomniał o tym zajściu. Odpowiedz Link Zgłoś