agnosticfront1 31.05.06, 18:31 Czy ktoś pracował w tej firmie? Jak klimat i zarobki. Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia Re: Impel HR IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 18:57 byłam na praktyce w Impelu-ale nie w Impelu HR-jak pewnie wiesz Impel ma 17 spółek we Wrocławiu, wszyscy tam narzekali na zarobki, u młodych osób były rzędu 1500 brutto, klimat był ok, bo właśnie młodzi ludzie przeważali...ale nie była to Spółka Hr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnosticfront Re: Impel HR IP: 82.160.8.* 31.05.06, 19:36 Dzięki za info. Wiem ze Impel ma kilkanaście spółek, dltego zaznaczyłem że chodzi najbardziej o opinie dotyczące spółki HR. A 1500 brutto na początek to chyba i tak nie najgorzej - czytając o generacji 1200 Dzięki za info w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Impel HR IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 19:38 dziewczyny zarabiały około 1000 na rękę-więc to chyba 1500 brutto? powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Joasi Re: Impel HR IP: 82.160.8.* 31.05.06, 20:54 A czy ta praca przyniosła Ci jakieś wymierne korzyści oprócz pensji :-) Chodzi mi o ty inni pracodawcy doceniali w jakiś sbosób że pracowałaś np w Impelu, czy raczej obojętnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Impel HR IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 22:07 ja tam byłam na 3 -miesięcznej praktyce i dostawałam grosze, zarobki ,które podałam to zarobki osób,które były tam zatrudnione na umowę o pracę, trochę nauczyłam-byłam w dziale finansów, dostałam świadectwo, referencje...gdy szukałam pracy brano to pod uwagę, w sumie jest to znana na rynku dolnosląskim firma....częśc z osób, które wówczas tam pracowały( nie wiem może pracują nadal) nie była zadowolona z kasy, ale chciałą zdobyć doświadczenie w miare liczącej się i znanej firmie i po 2-3 latach szukać czegoś konkretnego finansowo Odpowiedz Link Zgłoś