Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Teleadreson

01.06.06, 13:25
    Czy ktoś miał do czynienia z tą firmą? Mam zamiar wysłać tam cv na doradcę
    reklamowego.
    Obserwuj wątek
      • bolek9936 Re: Praca w Teleadreson 02.06.06, 11:32
        To tak naprawdę nazwa przedstawiciela handlowego. Sprzedają reklamy w internecie.
        Najlepiej wyślij CV i idź na rozmowę, ale na luzie, bo i tak małe szanse.
        • tacytus Re: Praca w Teleadreson 05.06.06, 14:05
          Czy masz wiadomosci z pierwszej reki? Co to znaczy, ze male szanse? Czy to
          znaczy, ze warto sie tam zalapac?
          • bolek9936 Re: Praca w Teleadreson 06.06.06, 12:46
            Można powiedzieć, że wiem z pierwszej ręki, moja dziewczyna była u nich PH. Mnie
            nie przyjeli, chociaż skończyliśmy te same studia. Podobno przez pierwsze 3
            miesiące było ciężko, ale potem zarabiała niezłe pieniądze. No w kazdym razie
            dużo więcej niż ja. Kasa była naprawde duża, ale musiała ganiać po całym
            mieście. Nie pozwalali jej na laptopie kodeków instalować i palić w samochodzie.
            No i musiała co dzień pisać raporty.
            • tacytus Re: Praca w Teleadreson 06.06.06, 16:16
              A dlaczego juz nie pracuje, jezeli moge zapytac?
              • bolek9936 Re: Praca w Teleadreson 07.06.06, 10:10
                Nie wiem, czy pracuje, czy nie, ale już nie jest moją dziewczyną.
            • Gość: kulebiak Re: Praca w Teleadreson IP: *.chello.pl 07.06.06, 01:46
              To się zgadza, zarobki są całkiem słuszne, ale dopiero jak wchodzi prowizja, bo
              przez pierwsze dwa miesiące jest tak sobie.
        • Gość: baska Re: Praca w Teleadreson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:17
          hej hej a możecie podać jakieś namiary na nich bedę wdzieczna b.waska@wp.pl
          • tacytus Re: Praca w Teleadreson 08.06.06, 12:57
            Ja trafilem tu:
            www.teleadreson.pl/praca/doradca/
      • Gość: Noemi Re: Praca w Teleadreson IP: *.Teleadreson.com.pl 08.06.06, 15:33
        Ja akurat tu pracuję. "Doradca" to taki bajer do ogłoszenia, chodzi o pracę
        przedstawiciela handlowego. Przesiew w tym dziale jest duży, są wybredni na
        rekrutacji, trudno wyczuć jakie mają kryteria. Rotacja też jest duża na tym
        stanowisku, ale tylko na okresie próbnym, czyli przez jakieś 3 miesiące. Kto
        przetrwa okres próbny, ten jest gość - lepsze zarobki, no i więcej luzu.
        Praktycznie po okresie próbnym rotacji nie ma. Gdzieś tak po półtora roku pracy
        zarabia się naprawdę dużo, wiem co mówię, bo jestem w takim dziale, że mogę
        czasem zerknąć na listę płac.
        • Gość: xxx Re: Praca w Teleadreson IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.06.06, 21:07
          Czyli warto? A co można tam robić poza "przedstawicielem handlowym"? bo też jestem zainteresowany
          • Gość: Noemi Re: Praca w Teleadreson IP: *.Teleadreson.com.pl 09.06.06, 11:43
            Jest jeszcze to: www.teleadreson.pl/praca/operator/
            Trzeba szybko stukać w klawiaturę i nie mieć problemów z ortografią. Ale
            pieniądz raczej nie ten, co w dziale handlowym.
            • tacytus Re: Praca w Teleadreson 12.06.06, 16:59
              To raczej nie dla mnie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka