tacytus 01.06.06, 13:25 Czy ktoś miał do czynienia z tą firmą? Mam zamiar wysłać tam cv na doradcę reklamowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolek9936 Re: Praca w Teleadreson 02.06.06, 11:32 To tak naprawdę nazwa przedstawiciela handlowego. Sprzedają reklamy w internecie. Najlepiej wyślij CV i idź na rozmowę, ale na luzie, bo i tak małe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
tacytus Re: Praca w Teleadreson 05.06.06, 14:05 Czy masz wiadomosci z pierwszej reki? Co to znaczy, ze male szanse? Czy to znaczy, ze warto sie tam zalapac? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek9936 Re: Praca w Teleadreson 06.06.06, 12:46 Można powiedzieć, że wiem z pierwszej ręki, moja dziewczyna była u nich PH. Mnie nie przyjeli, chociaż skończyliśmy te same studia. Podobno przez pierwsze 3 miesiące było ciężko, ale potem zarabiała niezłe pieniądze. No w kazdym razie dużo więcej niż ja. Kasa była naprawde duża, ale musiała ganiać po całym mieście. Nie pozwalali jej na laptopie kodeków instalować i palić w samochodzie. No i musiała co dzień pisać raporty. Odpowiedz Link Zgłoś
tacytus Re: Praca w Teleadreson 06.06.06, 16:16 A dlaczego juz nie pracuje, jezeli moge zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek9936 Re: Praca w Teleadreson 07.06.06, 10:10 Nie wiem, czy pracuje, czy nie, ale już nie jest moją dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulebiak Re: Praca w Teleadreson IP: *.chello.pl 07.06.06, 01:46 To się zgadza, zarobki są całkiem słuszne, ale dopiero jak wchodzi prowizja, bo przez pierwsze dwa miesiące jest tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Praca w Teleadreson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:17 hej hej a możecie podać jakieś namiary na nich bedę wdzieczna b.waska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tacytus Re: Praca w Teleadreson 08.06.06, 12:57 Ja trafilem tu: www.teleadreson.pl/praca/doradca/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: Praca w Teleadreson IP: *.Teleadreson.com.pl 08.06.06, 15:33 Ja akurat tu pracuję. "Doradca" to taki bajer do ogłoszenia, chodzi o pracę przedstawiciela handlowego. Przesiew w tym dziale jest duży, są wybredni na rekrutacji, trudno wyczuć jakie mają kryteria. Rotacja też jest duża na tym stanowisku, ale tylko na okresie próbnym, czyli przez jakieś 3 miesiące. Kto przetrwa okres próbny, ten jest gość - lepsze zarobki, no i więcej luzu. Praktycznie po okresie próbnym rotacji nie ma. Gdzieś tak po półtora roku pracy zarabia się naprawdę dużo, wiem co mówię, bo jestem w takim dziale, że mogę czasem zerknąć na listę płac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca w Teleadreson IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.06.06, 21:07 Czyli warto? A co można tam robić poza "przedstawicielem handlowym"? bo też jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: Praca w Teleadreson IP: *.Teleadreson.com.pl 09.06.06, 11:43 Jest jeszcze to: www.teleadreson.pl/praca/operator/ Trzeba szybko stukać w klawiaturę i nie mieć problemów z ortografią. Ale pieniądz raczej nie ten, co w dziale handlowym. Odpowiedz Link Zgłoś