Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PlanetTravel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:08
    Zostałam zaproszona na rozmowę do biura turystycznego. rozmowa we Wrocławiu,
    ja w Łodzi. Nie wiecie czy zwracaja koszty podróży, może ktoś juz aplikował do
    tej firmy. Chodzi o stanowisko Kierownika biura. Ja mam obecnie pracę i
    musiałabym sie zwalniać żeby dojechac do Wrocławia. Boje się, że stracę
    pieniądze i jak w mojej obecnej firmie sie dowuiedzą, że jadę na rozmowę to
    może gra nie warta swieczki. Nie wiem jaką decyzje podjąć. A jak wydam kasę a
    i tak nic z tego albo oczekiwania będą większe niz mozliwości. Czy wypada
    zapytać przez tel. o warunki i czy to praca na stałe? Nie chcę jechać tak w
    ciemno...Sorry za trucie ale może cos doradzicie?
    Pozdrawiam Ania
    Obserwuj wątek
      • Gość: pixi Re: PlanetTravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:13
        Oczywiscie nie jedź, czekaj aż oni do ciebie przyjadą he he he.
      • Gość: elka Re: PlanetTravel IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 23.06.06, 11:31
        ja kiedys miałam odwrotną sytuację i nie pojechałam do Łodzi :)
        • Gość: anka Re: PlanetTravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:33
          Dzięki za "dobre rady" ale może ktoś mógłby przez chwilke znaleźć się na moim
          miejscu?
          • Gość: elka Re: PlanetTravel IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 23.06.06, 13:22
            przeciez napisałam co zrobiłam na Twoim miejscu, kilka miesiecy temu
            zaproponowano mi rozmowe w łodzi a praca w moim miescie Wrocławiu.
            Stwierdziłam, że:
            1) nie ma sensu brac wolnego na nastepny dzien
            2) strace kase na dojazd
            3) strace czas
            a to wszystko moze okazac sie bzdura gdzie jakis hr-owiec zada mi w 10 minut
            standardowe pytania.
            Bilans wiec był bardzo niekorzystny dlatego nie pojechałam :)
            Wogóle co to z amaniera żeby rozmowy kwalifikacyjne na stanowisko pracy w
            jednym miescie organizowac w zupełnie innym? To wszystko jakies chore. Dlaczego
            mam jechac do łodzi z Wrocławia a Ty z Łodzi do Wrocławia?
            • Gość: anka Re: PlanetTravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:33
              Dziekuję to nie było do Ciebie. Mnie wszyscy namawiaja na ten wyjazd, że potem
              jak nie pojadę będę żałowała itd. Poza tym Pani, która do mnie
              dzowniłapowiedziała , że nawet poczeka na spotkanie za mna do 15 .07 jeśli nie
              mogę wcześniej i ze bardzo im zależy. Więc nie wiem czy "kadzą" czy też
              faktycznie im się spodobałam. chodzi o to czy mogę i jakie pytanie zadać przez
              telefon zeby mieć większą pewnośc, że mnie chcą. Dodam tylko, że rozmowa z Panią
              była bardzo luźna i przyjemna inna niż do tej pory z innymi potencjalnymi HR,
              podobała mi sie. Zwłaszcza, że w pierwszej rozmowie odmówiłam spotkania, nie
              wiedząc że będzie we Wrocławiu a dopiero potem zadzwoniłam i zmieniłam zdanie i
              dopiero wtedy okazało sie, ze to Wrocław i znowu nie mogłam potwierdzic
              spotkania. Teraz mam czas do poniedziałku na podjecie decyzji.
              Z góry dzięki za zrozumienie problemu.
      • Gość: pi Re: PlanetTravel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:33
        Nie mozesz wziasc wolnego na 1 dzien? Ja bym pojechala na Twoim miejscu.
        • Gość: anka Re: PlanetTravel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:34
          Zaczynam skłaniac sie do pojechania.
          • Gość: pi Re: PlanetTravel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:42
            no wiesz moze okazac sie , ze to bedzie całkiem fajna praca, wiec dlaczego masz
            nie sprobowac:) nie mow nikomu gdzie i po co jedziesz, bo i po co. Trzeba
            ryzykowac. I wcale nie uważam żeby jeżdżenie za pracą do innego miasta bylo
            dziwne, jesli akurat tam jest taka praca, ktora Ci odpowiada.
            • Gość: elka Re: PlanetTravel IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 23.06.06, 17:20
              I wcale nie uważam żeby jeżdżenie za pracą do innego miasta bylo
              > dziwne, jesli akurat tam jest taka praca, ktora Ci odpowiada.

przeciez napisała z epraca będzie w Łodzi a rozmowa kwalifikacyjna we Wrocławiu
              co mnie sie nie podoba :)
              • Gość: elka Re: PlanetTravel IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 23.06.06, 17:21
                a pytania oczywiscie najlepiej zadaj przez telefon :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka