sjergjej 28.06.06, 12:13 Sznowni ! Planuję rozpocząć pracę jako agent ubezpieczeniowy, mam wątpliwości! Czy słusznie ? Mała miejscowość, dookoła wsie, trochę uzdrowisk, nie wiem czy to nie kolejna pomyłka ! sjergjej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sjergjej Re: Allianz 28.06.06, 12:21 sjergjej napisał: > Sznowni ! > Planuję rozpocząć pracę jako agent ubezpieczeniowy, mam wątpliwości! Czy > słusznie ? Mała miejscowość, dookoła wsie, trochę uzdrowisk, nie wiem czy to > nie kolejna pomyłka ! > sjergjej aa i mam dysleksję więc nie zwracajcie uwagi na błędy Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Allianz 28.06.06, 13:31 myslisz, ze uzdrowiska nie maja juz wykupionych polis? A Polacy nie sa takimi fanatykami ubezpieczania sie jak Niemcy, ktorzy maja srednio po kilka polis...Dla mnie agent to praca na granicy moralnosci: bazujesz na ludzkich lekach i "wciskasz" im czesto niepotrzebne polisy, wiazace na lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omegga Re: Allianz IP: *.e-wro.net.pl 28.06.06, 19:15 to nie praca na stałe, spróbuj ale szukaj dalej, robisz kasę na prowizjach, które szybbko maleją( bo potencjalnych klientów coraz mniej), nie wiem jak Twoja firma ( moliwe ,że to uczciwy pracodawca)ale niektóre ubezpieczeniowe mają system piramidalny-sprawdź to! Odpowiedz Link Zgłoś