Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w LIDL ?

10.07.06, 10:55
    Prosze o opinię osób którzy pracują, pracowali w firmie LIDL!! Lub mają tam
    znajomych, rodziny. Chodzi głównie o stanowiska wyższe. Jaka jest atmosfera i
    w ogóle jak tam jest???
    Dzięki za odp.
    Obserwuj wątek
      • meg000 Re: praca w LIDL ? 10.07.06, 12:25
        Mam znajomego, który jest kierownikiem jakiegoś działu w LIDL (nie pamiętam
        którego) i generalnie jest zadowolony. Wcześniej był kierownikiem w Lider Price
        i stwierdził tylko, że atmosfera w LIDL jest dużo lepsza.
        Pewnie niewiele ci swoją wypowidzią pomogłam, jeśli będę się z nim widziałą to
        spróbuję jeszcze dopytać, ale niczego nie obiecuję.
        Pozdrawiam
        • martak82 Re: praca w LIDL ? 10.07.06, 15:27
          Bedę wdzieczna

pozdro
      • meg000 Re: praca w LIDL ? 10.07.06, 18:35
        Udało mi się skontaktować ze znajomym, choć zbyt wiele to on z siebie nie
        wykrzesał informacji. Powiedział, że na początku wysłali go na 2 miesiące na
        szkolenie do Katowic, aby mógł objąć to stanowisko (mimo wcześniejszego
        doświadczenia w tym kierunku). Pensja nie jest zbyt wygórowana, ale da się z
        niej jakoś przeżyć (nie wiem co to dokładnie oznacza, bo kwoty nie podał, a
        dobra pensja dla każdego oznacza co innego). Miał pewne problemy z personelem,
        gdyż był jednym z najmłodszych kierowników i starsza część załogi obejmująca
        niższe stanowiska nie bardzo chciała słuchać "gó..arza", ale z czasem się do
        niego przekonali. No i na koniec powiedział, że generalnie jest ok, choć nie
        wie czy w każdym mieście w LIDL jest taka sama atmosfera, ale z pewnością nie
        jest to Biedronka i nie ma się czego bać.

No cóż mam nadzieje, że chociaż troszkę ci pomogłam. Nie wiem czy to są takie
        informacje jakie chciałaś uzyskać, niestety to wszystko co wiem na ten temat.
        Życzę powodzenia i pozdrawiam.
        • martak82 Re: praca w LIDL ? 10.07.06, 21:05
          Super, dzieki za fatyge. Atmosfera jest najwazniejsza a zarobki ktore mialambym
          tam otrzymywać pewnie będą inne ponieważ o inne stanowisko sie ubiegam.

dzieki i pozdrawiam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka