martak82 10.07.06, 10:55 Prosze o opinię osób którzy pracują, pracowali w firmie LIDL!! Lub mają tam znajomych, rodziny. Chodzi głównie o stanowiska wyższe. Jaka jest atmosfera i w ogóle jak tam jest??? Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg000 Re: praca w LIDL ? 10.07.06, 12:25 Mam znajomego, który jest kierownikiem jakiegoś działu w LIDL (nie pamiętam którego) i generalnie jest zadowolony. Wcześniej był kierownikiem w Lider Price i stwierdził tylko, że atmosfera w LIDL jest dużo lepsza. Pewnie niewiele ci swoją wypowidzią pomogłam, jeśli będę się z nim widziałą to spróbuję jeszcze dopytać, ale niczego nie obiecuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg000 Re: praca w LIDL ? 10.07.06, 18:35 Udało mi się skontaktować ze znajomym, choć zbyt wiele to on z siebie nie wykrzesał informacji. Powiedział, że na początku wysłali go na 2 miesiące na szkolenie do Katowic, aby mógł objąć to stanowisko (mimo wcześniejszego doświadczenia w tym kierunku). Pensja nie jest zbyt wygórowana, ale da się z niej jakoś przeżyć (nie wiem co to dokładnie oznacza, bo kwoty nie podał, a dobra pensja dla każdego oznacza co innego). Miał pewne problemy z personelem, gdyż był jednym z najmłodszych kierowników i starsza część załogi obejmująca niższe stanowiska nie bardzo chciała słuchać "gó..arza", ale z czasem się do niego przekonali. No i na koniec powiedział, że generalnie jest ok, choć nie wie czy w każdym mieście w LIDL jest taka sama atmosfera, ale z pewnością nie jest to Biedronka i nie ma się czego bać. No cóż mam nadzieje, że chociaż troszkę ci pomogłam. Nie wiem czy to są takie informacje jakie chciałaś uzyskać, niestety to wszystko co wiem na ten temat. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martak82 Re: praca w LIDL ? 10.07.06, 21:05 Super, dzieki za fatyge. Atmosfera jest najwazniejsza a zarobki ktore mialambym tam otrzymywać pewnie będą inne ponieważ o inne stanowisko sie ubiegam. dzieki i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś