dagny1001 29.05.10, 18:07 takie niby góralskie, jakie sprzedają obok Empiku przy palmie, nosił ktoś? czy są wygodne i przyjazne dla stopy? Oczywiście rozważam je jako obuwie domowe, a nie wyjściowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagny1001 Re: Skórzane klapki 30.05.10, 10:09 dzięki. A znasz jakieś godne polecenia? tylko nie japonki... Odpowiedz Link Zgłoś
ding_yun Re: Skórzane klapki 30.05.10, 11:51 Ja miałam klapki inblu długie lata, bardzo wygodnie się nosiło. Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: Skórzane klapki 30.05.10, 12:09 ja lubie takie goralskie skorzane kapcie. wygodne, przyjazne dla skory, nie za gorace. tylko ja kupuje na gumowej podeszwie, nie skorzanej. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Skórzane klapki 30.05.10, 12:19 Ja po domu lubię takie z korkową podeszwą. Zwykle kupowałam w deichmanie ale ostatnio udało mi się bardzo fajne w tchibo (no może nie całkiem ostatnio :)) ). Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Skórzane klapki 30.05.10, 12:51 > takie niby góralskie, jakie sprzedają obok Empiku przy palmie, nosił ktoś? Obok żadnego mojego empiku palmy nie ma, więc ja nie wiem, czy o takie same klapki chodzi, ale te, któe sprzedają u nas są dość wygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Skórzane klapki 30.05.10, 15:55 > > Obok żadnego mojego empiku palmy nie ma, Hy, hy, bo to chyba tylko jedno miasto zostało uszczęśliwione plastikową monstrualną ohydną palmą... Ciesz się, że nie twoje! A te klapki "góralskie" są doskonałym obuwiem domowym. Stopa się w nich nie poci, oddycha, są wygodne i lekkie, na początku wprawdzie sztywne, ale szybko się "rozchadzają" (choć oczywiście tracą wtedy na wyglądzie). Tak jak nie kupuję zazwyczaj butów ze skóry, tak dla kapci domowych robię wyjątek. Niestety jeśli w czymś siedzę przez 18 godzin dziennie, to nie może to być lepki plastik. Uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Skórzane klapki 30.05.10, 13:35 Jak juz ktos powiedzial, sliskie i sztywne, do tego smierdza. Odpowiedz Link Zgłoś