naganna Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 19.07.06, 16:04 Zaraz wyskoczę przez balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
naganna Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 19.07.06, 16:05 I się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
naganna Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 19.07.06, 16:06 Za marne 1800 polskich nowych złotych! Odpowiedz Link Zgłoś
rangersss Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.07.06, 18:28 To popros o podwyzke... :) Odpowiedz Link Zgłoś
naganna Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.06, 11:34 Jest upał, nie ma klimy i nie ma co robić, a siedzieć każą! Co ja tu robie?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 05.08.06, 21:27 tez bym chcial siedziec i nic nie robic za 1800PLN, ja mam 3xtyle 27 lat i za 2- 3 lata zawal bo mam tyle do roboty ze w nocy z sobot na niedziele sni mi sie praca, po 3 latach paracy od skonczenia studiow nie mialem urlopu dluzszego niz 5dni!!! wiec bierz te 1800 i nie gadaj ze ci goraco Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian idzie poprawa! 20.07.06, 12:47 spokojnie, będzie lepiej! Przeczytaj to: oto-polska.blogspot.com/2006/07/polski-pomys-na-zahamowanie-emigracji.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorka Re: no to siup ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:23 Taki mam obrazek w głowie: idę z uśmiechem na ustach do szefa i wręczam mu pięknie wykaligrafowane wypowiedzenie (ręcznie, a niech ma;) Płynę w powietrzu, jest pięknie... Potem wychodzę na zewnątrz gdzie uderza mnie orzeźwiające powietrze. Spotykam na ulicach uśmiechniętych ludzi, przepiękne górsko-morskie widoki... Potem ... ktoś mnie cuci;/ !!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też już nie mog Re: no to siup ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:39 Moja szefowa to idiotka. Nigdy nie zwalnia nas przed czasem nawet jeśli kompletnie nie mamy niic do roboty. Zawsze wymyśla cokolwiek bylebyśmy sie nie nudzili, np. zwijanie rolki papieru toaletowego który właśnie wypadł jej z rąk. Tezmam czasem takie marzenia jak ty, tylko, że bardziej przypominają japońską jadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re"SZczęściara!!!! 22.07.06, 12:32 Ja siedze w takich samych warunkach ale za 600 zł.i nie marudzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
naganna Re: Re"SZczęściara!!!! 26.07.06, 14:09 ...nie marudzisz... czy ja wiem. To chyba nie najlepiej świadczy o ambicjach...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firmowka Re: Re"SZczęściara!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:50 to czemu tam siedzisz? załóż firmę to nie będziesz siedzieć tylko zap....ać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 26.07.06, 16:38 Nie marudze bo należe do tych ludzi którzy niewiele do szczęścia potrzebują:)Spróbuj znaleźć pozytywne strony swojej pracy,a jeśli takowych nie widzisz to zamieńmy sie na pół roku,to powinno Ci pomóc w ich odnalezieniu:)- "Dziś tak łatwo kłamać sie nie da. Trzeba szukać innych metod." (L.Kaczyński:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewo4 Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 11.10.06, 12:50 Jednak trzeba pracować. To jest niezłe www.empik.com/komiksos.jsp?currentCategory=1&utm_source=dedicatedpages&utm_medium=homepage&utm_campaign=komiksos Odpowiedz Link Zgłoś