Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

19.07.06, 15:59
    Obserwuj wątek
      • naganna Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 19.07.06, 16:04
        Zaraz wyskoczę przez balkon.
        • naganna Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 19.07.06, 16:05
          I się skończy.
          • naganna Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 19.07.06, 16:06
            Za marne 1800 polskich nowych złotych!
            • rangersss Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.07.06, 18:28
              To popros o podwyzke... :)
              • naganna Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.06, 11:34
                Jest upał, nie ma klimy i nie ma co robić, a siedzieć każą!

Co ja tu robie?!?!
                • Gość: xxx Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 05.08.06, 21:27
                  tez bym chcial siedziec i nic nie robic za 1800PLN, ja mam 3xtyle 27 lat i za 2-
                  3 lata zawal bo mam tyle do roboty ze w nocy z sobot na niedziele sni mi sie
                  praca, po 3 latach paracy od skonczenia studiow nie mialem urlopu dluzszego niz
                  5dni!!!
                  wiec bierz te 1800 i nie gadaj ze ci goraco
            • christina.milian idzie poprawa! 20.07.06, 12:47
              spokojnie, będzie lepiej! Przeczytaj to:

oto-polska.blogspot.com/2006/07/polski-pomys-na-zahamowanie-emigracji.html
      • muka77 no to siup ;) n/t 20.07.06, 12:33
        • Gość: Autorka Re: no to siup ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:23
          Taki mam obrazek w głowie: idę z uśmiechem na ustach do szefa i wręczam mu
          pięknie wykaligrafowane wypowiedzenie (ręcznie, a niech ma;)

Płynę w powietrzu, jest pięknie...

Potem wychodzę na zewnątrz gdzie uderza mnie orzeźwiające powietrze.
          Spotykam na ulicach uśmiechniętych ludzi, przepiękne górsko-morskie widoki...

Potem ... ktoś mnie cuci;/ !!!!!!!!!!!!1
          • Gość: ja też już nie mog Re: no to siup ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:39
            Moja szefowa to idiotka. Nigdy nie zwalnia nas przed czasem nawet jeśli
            kompletnie nie mamy niic do roboty. Zawsze wymyśla cokolwiek bylebyśmy sie nie
            nudzili, np. zwijanie rolki papieru toaletowego który właśnie wypadł jej z rąk.

Tezmam czasem takie marzenia jak ty, tylko, że bardziej przypominają japońską jadkę.
      • agata781 Re"SZczęściara!!!! 22.07.06, 12:32
        Ja siedze w takich samych warunkach ale za 600 zł.i nie marudzę:)
        • naganna Re: Re"SZczęściara!!!! 26.07.06, 14:09
          ...nie marudzisz...

czy ja wiem. To chyba nie najlepiej świadczy o ambicjach...;/
          • Gość: firmowka Re: Re"SZczęściara!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:50
            to czemu tam siedzisz? załóż firmę to nie będziesz siedzieć tylko zap....ać!!!
      • agata781 Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 26.07.06, 16:38
        Nie marudze bo należe do tych ludzi którzy niewiele do szczęścia
        potrzebują:)Spróbuj znaleźć pozytywne strony swojej pracy,a jeśli takowych nie
        widzisz to zamieńmy sie na pół roku,to powinno Ci pomóc w ich odnalezieniu:)-
        "Dziś tak łatwo kłamać sie nie da.
        Trzeba szukać innych metod."
        (L.Kaczyński:)
      • ewo4 Re: Mam już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 11.10.06, 12:50
        Jednak trzeba pracować. To jest niezłe
        www.empik.com/komiksos.jsp?currentCategory=1&utm_source=dedicatedpages&utm_medium=homepage&utm_campaign=komiksos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka