Gość: Tina IP: 80.54.200.* 26.07.06, 19:12 Dziś w firmie się dowiedziałam na rozmowie kwalifikacyjnej ze Subiekt to przezytek tego to nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Subiekt 26.07.06, 19:28 Chodzi o okreslenie sprzedawcy??? Ja kojarze tylko z subiektem Rzeckim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Subiekt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.06, 20:52 Nie nie nie. To program do wystawiania faktur oraz ich księgowania. Bzdury kompletne Ci powiedzieli - dwa tygodnie temu moja szefowa zamówiła cały pakiet firmy INSERT - Rachmistrz, Subiekt, Rewizor, Gratyfikant itp. Wszystko pod Windowsa, całkiem przyjemny program. Może na tej rozmowie mieli na myśli "DOSOWSKIEGO" Subieekta? Bo to rzeczywiście przeżytek aczkolwiek tak samo skuteczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Subiekt IP: 80.54.200.* 27.07.06, 15:48 To fajnie mam na myśli Subiekt Gt bo mam wersje demo tz cały pakiet Isert Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Subiekt 27.07.06, 16:18 A ja znowu o symfonii slyszalam, ze przestarzala...Pewnie wszytsko zalezy od firmy... Odpowiedz Link Zgłoś