Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.it-net.pl 03.08.06, 16:27
    witam
    JAk w temacie czy ktos miał przyjemność pracować jako citigold ?? jeśli tak o
    poprosze o info co i jak
    dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: aa Re: citigold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:04
        Jeśli jesteś młody, dobry w sprzedaży i kontaktach z klientami na pewno będzie
        wszystko ok. Ja natomiast wspominam pracę w Citigroup jako koszmar.
        Poczytaj sobie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=40632108
        według mnie wypowiedzi końcowe są w 100% trafne, a o tych Hawajach to na pewno
        jakiś kierownik pisał :-)

Pozdr,
      • Gość: sad Re: citigold IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.08.06, 06:35
        Odrazu daj sobie spokój!!!!!!!!!
        Ten bank to totalna porażka. Wciskanie klientom
        produktów, których nie chcą. Mobbing, nadgodziny,
        niezły zapieprz, ambitne do bólu kierownictwo i pożal
        się boże greeterki (niedoszłe hunterki).
        Ciągłe zmiany wpływają na zamykanie kont gold przez
        klientów.
        No chyba ze masz nerwy ze stali to próbuj, ale jak powyżej odradzam, a
        w wyszukiwarce wpisz poprostu citibank i zobaczysz opinie
        zarówno pracowników jak i klientów.
        Pozdrawiam
        • Gość: gelt Re: citigold IP: *.educom.lublin.pl / 212.182.108.* 24.08.06, 15:34
          jakie warunki pracy ma doradca citigold poczatkujacy? ile kasy? jakie wsparcie?
          i czy jest ciezko?
          • Gość: o książka też o realiach pracy w banku IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.07, 15:33
            tak z ciekawości bo własnie przczytalam książkę Zwał, na marginesie na alegro
            dużo tego można tanio zdobyć jak nie chceie w sklepie; o jakim banku jest mowa
            bo ja mam wrażenie że to o moim ( nie Citi) i jetem ciekawa tak naprawde jaki
            bank był inspiracją
      • Gość: Rad Re: citigold IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 00:11
        Nie polecam tej pracy. Mobbing, stres, plany sprzedażowe rosną z dnia na dzień.
        W citi nie szanuje się ludzi- będziesz tylko cyfrą. Oferta Citibanku nie
        zmienia się od lat a więc wciskasz klientowi bubel żeby tylko wykonać plan. Ten
        bank nie ma żadnej etyki (wobec klientów i pracowników). Kierownictwo tworzy
        atmosfere wyścigu szczurów, pracownicy skaczą sobie do gardeł. Pracowałem
        wcześniej w dwóch bankach i nigdie nie widziałem takich rzeczy jak w Citibanku
        Męczyłem się tam strasznie. Jeżeli chodzi o zarobki to na początku w Goldowym
        oddziale podstawa ok 3500 brutto + prowizje. Średnio w miesiącu wyciągasz (6000-
        7000) oczywiście zależy też od tego jakie będziesz sprzedawać produkty. Goldowe
        oddziały są nastawione na pozyskiwanie zamożnych klientów (czyli jest nagonka
        na konta Gold i inwestycje) Jak masz stalowe nerwy to polecam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka