Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Programisci i Analitycy!!!

11.08.06, 15:30
    Jesli jestes doswiadczonym programista lub analitykiem, pracowales w
    instytucji finansowej w Polsce i znasz dobrze angielski polecam Sanzeal
    Recruitment.Mozna skontaktowac sie na adres: praca-londyn@sanzeal.com
    Odpowiadaja na nadeslane CV bardzo szybko i dzialaja sprawnie a to sie liczy.
    Dwie moje kolezanki pracuja juz w banku w Londynie, sa sprawdzeni.

Obserwuj wątek
      • Gość: co z tego masz Re: Programisci i Analitycy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:44
        Powiedz lepiej co masz z tej reklamy, bo nie wierzę żebyś tak "z dobrego serca"
        to reklamowała!
        • Gość: młody Re: Programisci i Analitycy!!! IP: 80.51.231.* 11.08.06, 15:53
          pewnie to jakiś łowca głów
        • renata_r_ziolo Re: Programisci i Analitycy!!! 11.08.06, 17:45
          I to wlasnie przyklad nieufnosci ze strony Polakow, mnie po prostu mecza
          artukuly w Polsce i zagranica ze Polacy to tylko pracownicy fizyczni,mam grono
          wyksztalconych znajomych i niestety w Polsce nie moga dostac takiego
          wynagrodzenia jakie im sie nalezy.
          Ty jednak nalezysz do grona osob nieufnych i nie wierzysz ze sa osoby ktore
          przesla cos bezinteresownie tak po prostu zeby podzielic sie wiadomoscia
          sprawnie dzialajacych osob.Slyszales o polskich profesjonalistach w Londynie?
          Pomagaja sobie na wzajem.
          Anyway Powodzenia w swiecie nieufnosci.
          • Gość: hehe Re: Programisci i Analitycy!!! IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 11.08.06, 20:55
            Profesjonalista nie skorzytalby z oferty firmy krzak z tak prymitywna strona
            internetowa. Profesjonalista z kwalifikacjami i swietnym angielskim moze skladac
            CV bezposrednio na ogloszenia angielskie. Nie potrzebuje jakis posrednikow.

• Gość: Sanzeal Re: Programisci i Analitycy!!! IP: *.cable.ubr08.newm.blueyonder.co.uk 12.08.06, 04:13
              There is strong demand in London for experienced BAs, Programmers and PMs.
              Sanzeal Recruitment is helping Poles compete with other non-UK citizens for
              these roles. Polish IT professionals should acknowledge that presentation and
              appropriate channeling of their CVs is as important as experience - either
              within Polish companies or multinationals. Polish professionals should always
              take advantage of FREE advice, such as Sanzeal's assistance, and marketing of
              their talents to further their careers, either in Poland or abroad. Most non-
              Polish IT professionals already understand how to use the established IT
              recruitment process that Sanzeal follows. Sanzeal is happy to represent
              suitable Polish IT professionals further their aspirations in the London IT
              jobs market.
              • Gość: hehe Re: Programisci i Analitycy!!! IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 12.08.06, 16:38
                Jasne, zebym ze smiechu nie padla. Wystarczy wpisac nazwe w wyszukiwarke, zeby
                sie przekonac, ze to firma krzak. To ma byc wiarygodna firma? Z taka strona
                internetowa, zadnego adresu, brak danych kontaktowych poza mailem itp.? Nie
                potrafi sie sama sprzedac, a ma sprzedac kandydata?

Ta firma nie istnieje na brytyjskim rynku pracy. Wystarczy przejrzec portale z
                ogloszeniami.
            • Gość: radek Re: Programisci i Analitycy!!! IP: *.cable.ubr08.newm.blueyonder.co.uk 12.08.06, 22:30
              Nie masz racji, w Londynie, Nowym Yorku etc. w wiekszosci proces rektutacji
              odbywa sie przez agencje, osoby ktore maja duze doswiadczenie a w wiekszosci
              Anglicy jak i osoby z zagranicy korzystaja z agencji, te wyszukuja konkretne
              oferty a Ty nie musisz spedzac godzin na internecie. Po prostu wiedza jak
              korzystac madrze z uslug. Ja juz 6 lat jestem w Londynie i za kazdym razem
              odnawiam kontrakt przez agencje.
              • Gość: hehe Re: Programisci i Analitycy!!! IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 13.08.06, 11:55
                Jasne, ze proces rekrutacji odbywa sie przez agencje, ale nie agencje krzak,
                ktora ma jedno ogloszenie w Polsce i nie istnieje w internecie.
                Chodzilo mi o to, ze profesjonalista moze od razu aplikowac w miejscu gdzie
                bedzie szukal pracy, nie musi korzystac z polskiego posrednika.
      • Gość: monika Re: Programisci i Analitycy!!! IP: *.elpos.net 11.08.06, 16:22
        niekoniecznie ... głów ... ;o)
      • Gość: młody Re: Programisci i Analitycy!!! IP: 80.51.231.* 12.08.06, 11:25
        Jest gdzieś praca dla początkującego informatyka na dolnym śląsku?
      • Gość: a Re: Programisci i Analitycy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:42
        Strona internetowa bez polskich znakow ? Roumiem ze w usenecie czy na forach znakow sie nie stosuje (ja tez tego nie robie) ale na oficjanej stronie firmy ? To jest jakas kupa smiechu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka