Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pliva Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:21
    Jestem na kolejnym etapie rozmów z Pliva Kraków. Teraz mam rozmowe z
    menagerem z HR. Czy wie ktoś czego sie moge spodziewać? Jakich pytań ? Wątek
    Plivy byl juz, ale nic związanego z moim pytaniem. Moze już ktoś przechodził
    tam rozmowy z menago z HR.
    Bardzo prosze o odpowiedż i dziękuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: RogerThat Re: Pliva Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:26
        Zapomniałem dopisać że staram sie o przedstawiciela farmaceutycznego.
        Dziękuję.
      • Gość: RogerThat Re: Pliva Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 17:22
        Czy nikt nie moze mi pomoc?
        Prosze o pomoc
      • ed261 Re: Pliva Kraków 15.08.06, 20:43
        Nie wiem czego możesz się spodziewać na kolejnym etapie, ale pewnie niczego nadzwyczajnego... natomiast zastanów się dobrze nad tym czy chcesz się pchać w ten biznes. Stereotypy o tej pracy swoją drogą a życie swoją. Niewiele jest na rynku firm farmaceutycznych, które poważnie traktują pracowników.No chyba, że masz już w tym zawodzie doświadczenie i lubisz ten bardzo specyficzny rodzaj adrenaliny...
        • abra111 Re: Pliva Kraków 16.08.06, 20:51
          ed- a ty jakie masz doświadczenia w pracy w firmie farmaceutycznej? i o jakim
          specyficznym rodzaju adrenaliny mówisz? czy ciebie ktoś potraktował
          niepoważnie, jako pracownika firmy farmaceutycznej?? pytam, bo mam wrażenie,
          że - bez urazy - ale powielasz stereotypy rodem z "na dobre i na złe" o złych,
          okrutnych firmach farmaceutycznych... wybacz - ale jeśli nigdy nie pracowałeś w
          tej branży, to.. gadał ślepy o kolorach niestety;)
          • ed261 Re: Pliva Kraków 17.08.06, 12:07
            abruniu111 kochana,
            Zwykle nie wypowiadam się w kwestiach o których nie mam pojęcia. Owszem doświadczenie mam (duże), mam również mnóstwo znajomych w wielu firmach farmaceutycznych - co akurat jest pochodną doświadczenia.Nie uogólniam, być może są poważne firmy gdzie jesteś czymś więcej niż trybikiem w maszynie ale jest ich baaardzo niewiele, może masz szczęście w takowej pracować - gratuluję, życząc powodzenia w Q3

Pozdrawiam
            • abra111 Re: Pliva Kraków 17.08.06, 21:01
              ed - ja broń boże nie mówię, że wszystkie firmy farmaceutyczne to raj na ziemi -
              ale na własnej skórze sprawdziłam, że doświadczenia naszych znajomych, nie są
              naszymi doświadczeniami:) ja tam wolę sprawdzić i dotknąć własnoręcznie, zanim
              wydam osąd.tobie też życze powodzenia i... tylko satysfakcji:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka