a_gadek 23.08.06, 13:21 czy ktoś wie coś więcej o tym stanowisku??? czytałam,że w empiku na sprzedaży nie za ciekawie. a jak jest tutaj??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:42 takze kiedys interesowale sie tym stanowiskiem. z tego co wiem to praca na 3/4 etau sprzedawca ma 650 netto na 3/4 etatu wiec domyslam sie ze specialsta ds. adm. ok 1100-1400 netto zalezy w jakim miescie. ogloszenia do empiku wisza dluzszy czas. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
panmzawka1 Re: empik specj. ds. administracji 23.08.06, 17:04 Pod warunkiem znajomości... szefa oddziału ewantualnie kadroca oczywiście tak. w przeciwnym razie nie ma co wysyłać aplikacji - oni i tak ich nie czytają "Szukamy wówczas osób: - z doświadczeniem na podobnym stanowisku - z wykształceniem wyższym - znajomością języka angielskiego - będących specjalistami w swojej dziedzinie - a ponad to charakteryzujących się: - nastawieniem na realizacje celów - otwartością na zmiany - umiejętnością pracy pod presją czasu HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: empik specj. ds. administracji 24.08.06, 09:02 co ha, ha? Jak spelniasz kryteria to wysyłaj cv i nie sie nie wymądrzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 10:38 wyzszego nie wymagaja a ogloszenie wisi juz z 2 tyg. i ciagle sie ponawia, wiec nie maja zbyt wielu chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: empik specj. ds. administracji 24.08.06, 10:42 gdzie to ogłoszenie wisi? w jakim mieście, mi praca na 3/4 etaty bardzo by odpowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:00 warszawa i krakow pracuj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imogena Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:14 chętnych jest dużo, ale jak na wysokie wymagania płacą 900zł brutto +ok.200 premii, ludzie więc niechętnie się zgadzają, bo to tak naprawdę osoba do wszystkiego, nie tylko ds. administracji. wiem bo pracuję, zresztą rotacja w empiku wogóle jest ogromna na każdym stanowisku. oczekują dużo a podwyżek nie ma żadnych. no ale jak nie ma nic innego to można próbować :) pozdrawiam wszystkich pracujących i przyszłych pracowników empiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:01 1100 brutto? ktos tu niedawno pisal 1100-1400 netto bylo to wiarygodne wiec to opisalem jak fakt. a ile dzienie pracujesz i ile dni w tyg? 1100 brutto to bardzo malo!!!!! jakos nie wierze, ale moze to smutna rzeczywistosc:( a ile ma kierownik dzialu? moze zalezy w jakim miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imogena Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:46 pracuję 5 dni w tygodniu (ale czasem w weekendy, a wolne w inny dzień). Zwykle faktycznie 6 godzin, ale bywa że muszę zostać dłużej, na szczęście mogę odbierać nadgodziny. Prawda jest taka że czas pracy zależy od dyrektora, ale pensja już nie, jest narzucona z góry. Teraz nie narzekam, ale za "panowania" poprzedniego "szeryfa" bywało że pracowałam po 10 godzin, a możliwość odebrania nadgodzin odkładana była na nieokreślone "innym razem". Może w warszawie czy krakowie płacą więcej, nie wiem. kierownik działu ma ok. 2 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:59 szkoda ze tak mało:( a prac podoba Ci sie? jestes zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imogena Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:05 po pierwsze jestem kobietą :) praca nie jest zła, jak dla mnie nietrudna, dużem plusem naprawdę fajni ludzie, miła atmosfera ale w niedługim czasie będę musiała poszukać czegoś lepiej płatnego albo dodatkowego, bo nie da rady się utrzymać, zważywszy że nie mam męża :))) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:20 ups! przepraszam. powodzenia:) ja interesoawlem sie ta praca i myslalem ze jest dobrze platna, ale jak piszesz tak nie jest:( a dzis mozna dostac lepsza prace i lepiej platna bez wiekszego problemu. ( wynik mojich doswiadczen, osoby do niedawna bez zadnych kwalfikacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imogena Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:23 a moge spytac gdzie pracujesz? i gdzie dobrze płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:38 pracuje w salonie Orange na ksie placa srednio 1400 netto praca po 10 wiec srednio 4 dni w tyg. Twoja praca interesowal mnie bo jest posrednio powiazana, jesli dobrze pamietam to jednym z zadna bylo rozliczanie sprzedawcow. Teraz mysle o pracy jak glowny kasjer np. w sklepie Zara lub manager kas w electro world, chcialbym nabyc doswiadczenie w kierowaniu ludzmi. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_gadek Re: empik specj. ds. administracji 25.08.06, 11:34 michał; a wiesz coś więcej o pracy głównego kasjera w zarze?? też sie zastanawiam nad zgłoszeniem... (kraków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:02 niestety nic:( pytalem na forum ale nikt nic nie odpisal:( moja znajoma pracowala jako glowny kasjer w sklepie C&A i juz po 2 miesiacach chcieli ja awansowac na kierownika:) ale dopiero teraz przytala na ich propozycje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sigurimi Re: empik specj. ds. administracji 25.08.06, 13:43 Moim zdaniem wygląda to tak: 1. pracodawca tworzy nowe miejsce pracy 2. znajduje sobie kandydata po znajomości (lub krewnego) Taki kandydat moze nic nie umieć (przeważnie kwalifikacje/wykształcenie nic pracodawców nie obchodzą u nich licza się wylącznie "plecy") 3. nastepnie daje ogłosenie do urzedu pracy/ gazety/ internetu itd. "pro forma" 4. zgłaszają mu się naiwni kandydaci z lm i cv 5. on tych lm i cv nie czyta tylko z reguły natychmiast lądują one w szufladzie a potem w niszczaqrce i tak to wygląda. TYLKO PO CO? niech sobie przyjmują kogo chcą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: empik specj. ds. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:59 ale tak jest coraz zadziej bo bezroboicie maleje, poztym masz wybor. nie musisz w Polsce pracowac! Odpowiedz Link Zgłoś