greyrat 14.02.02, 11:33 z paru wątków powyciachiwało posty,także moje(jako gp:szczur),o jak najbardziej normalnej treści;szanowny panie adminie:żądam wyjaśnień! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: CO JEST???!!! 14.02.02, 13:38 Wydaje mi się, że listy, które ja zamieściłem również mieściły się w granicach netykiety..? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: CO JEST???!!! 14.02.02, 14:31 a do tej pory bylo tak super! zadnej cenzury!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: CO JEST???!!! 14.02.02, 14:56 Nie, to raczej wygląda na pad płaski servera. Z innych forów też powcinało... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: CO JEST???!!! 14.02.02, 22:02 ....śpoko...i dyskutuj tu se człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahefi Re: CO JEST???!!! IP: 10.0.2.* 15.02.02, 17:02 moje posty tez wylecialy w czarna cybernetyczna dziure ktos mi to kidys tlumaczyl ze w trakcie przeladowywania strony czy innych jakichs blizej mi nieznanych manewrow dochodzi do takich wlasnie niemilych incydentow czy nie da sie tego uniknac szanowny sztabie adminow tego forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś