Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZArobki po studiach

• tyldabackspace Re: ZArobki po studiach 26.10.07, 20:15
        3,5, outdoor, 3 lata po studiach,mam juz pozycje specjalisty, moze dlatego. Ale
        prace zmienilam niedawno, dzieki profeo.pl i moge smialol polecic ten sposob na
        polepszanie swojej syt.finansowej. Wsylanie cv to strata czasu na klepanie. Jak
        sie plasuje w rankingu?

pszczolkaaa_1982 napisała:

> Ile zarabiacie lub zarabialiście od razu po studiach?
        >
        > W jakiej branzy praca i jaki rejon Polski :)
      • Gość: Asia z Łodzi 1500 brutto (1076 netto) - sekretarka w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 12:34
        w Urzędzie Marszałkowskim w Łodzi. Jestem studentką dzienną na 4
        roku. Pracuję na pełny etat, mam Indywidualny Tok Studiów z powodu
        pracy. Studiuję prywatnie, mieszkam z mamą.
      • Gość: Milia Re: ZArobki po studiach IP: *.ists.pl 14.01.08, 11:58
        2000 brutto, Kraków, po czterech miesiącach szukania pracy. Cieszę się, że nie
        musiałam iść na staż (ale poszłabym za pare tyg. jakbym nie znalazła tej pracy).
      • silvereye dolary leza w interncie, sprawdz to, zarabiam 700$ 14.02.08, 11:22
        Prawdziwe zarobki leza w internecie, sprawdz to i przekonaj sie sam
        bux.to/?r=silvergroup
      • Gość: Shifu Re: ZArobki po studiach IP: 80.50.235.* 23.02.08, 19:56
        Oczywiście jest to interesująca informacja, ale proponuję abyś się
        na tym nie skupiał/a w pracy. Rób swoją pracę najlepiej jak możesz,
        wykazuj się, czerp z niej przyjemność, buduj siebie, a pieniądze
        przyjdą same, nawet nie będziesz wiedział/a kiedy.
      • Gość: st Re: ZArobki po studiach IP: *.limes.com.pl 26.03.08, 23:48
        powoli kończę studia:)
        średnio 4-7tys netto, finanse&bankowość
        trójmiasto
      • Gość: Lilka Re: ZArobki po studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 22:40
        Pracuję od miesiąca na rękę mam ok. 600zł. a takie zarobki są na
        wschodzie woj. mazowieckiego!! Cały czas szukam czegoś lepszego i co
        za tym idzie czegoś bliżej stolicy!!
        • Gość: noxxxman Re: ZArobki po studiach IP: 195.205.135.* 14.04.08, 13:44
          1600 brutto - mgr Historii, lic. Adiministracji w trakcie studiów Podyplomowych
          - śmiech na sali - i jak za to wyżyć - szukam innej pracy
          Obecne stanowisko - agent nieruchomości.
      • Gość: Xar Re: ZArobki po studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 09:11
        8700 Brutto na okres próbny+ 10-30 tys za transakcję- Warszawa- Nieruchomości
      • Gość: aparatowy z rafine Re: ZArobki po studiach IP: *.softlab.gda.pl 15.04.08, 12:22
        3200 zł brutto, gdańsk
      • Gość: ssssf Re: ZArobki po studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 15:40
        bez urazy ale śmieszy mnie coś takiego ze ludzie myślą (studenci) za jak skonczą
        studia to będą niewiadomokim i będą zarabiac Bóg wie ile. troche realnego
        podejścia do życia. nikt nie da wiele magistrowi bez doświadczenia ale jeśli
        będzie odrobina zaangażowania to z nmiesiąca na miesiąc będzie lepiej.

studiuję zarabiam średnio 1800-2000 po roku pracy. na początku to było 700 zł.
        do tego zdoby7łam cenne doświadczenie.

pozdrawiam

• Gość: zed Re: ZArobki po studiach IP: *.cec.eu.int 18.04.08, 16:46
          zaraz po pracy 1000 na umowe zlecenie (wroclaw), po niespelna roku 4400 (krakow)
          netto umowa o prace, w ciagu roku podwyzka na 5200 netto, po kolejnych kilku
          miesiacach wlasna dzialalnosc srednio 20 k netto na miesiac - krakow-bruksela
          mgr ekonomii (w ogole sie nie przydaje) licencjat informatyki (na tym zarabiam) :)
      • Gość: Younger Re: ZArobki po studiach IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.08, 10:26
        Młodszy specjalista ds. contrllingu

2800zł brutto -pierwsza umowa po studiach.

Zaczynałem prace juz w trakcie studiów, jako stażysta.

Rejon - Dolnośląskie
      • Gość: puffdog Re: ZArobki po studiach IP: *.e-wro.net.pl 25.05.08, 10:23
        Rocznik 1985, IV rok studiów (Akademia Ekonomiczna Wrocław), 5200zł brutto.
        • Gość: dres Re: ZArobki po studiach IP: *.jg.vectranet.pl 25.05.08, 19:39
          Prowadzisz własną działalność?
      • Gość: student AGH Re: ZArobki po studiach IP: *.tktelekom.pl 06.07.08, 09:57
        3 rok studiow : 3500 brutto + ok 1000 na dodatkowych projektach oczywiscie
        miesiecznie
        • Gość: krzysiek Re: ZArobki po studiach IP: *.toya.net.pl 06.07.08, 13:08
          trzy lata po studiach. Praca państwowa biurowa. Ciągle 1100 zł na rękę. Harówa -
          czas zmienić pracę.
          • dirty_pretty_thing Re: ZArobki po studiach 08.07.08, 01:26
            3 rok studiów, dopiero co zaczęłam pracę jako sales manager (wcześniej 3 lata
            doświadczenia w branży). Zarobki to procent od wypracowanych zysków, na lato
            przewiduję ok. 3500-4000 zł na rękę. W sumie jak na mój wiek, nieźle. :)
            • Gość: Ola Re: ZArobki po studiach IP: *.acn.waw.pl 15.07.08, 19:32
              ja wciąż na studiach (koniec 4 roku), praca w analizach rynkowych w wydawnictwie, Wawa, 4000 zł brutto plus premia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka