Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak wywalic kierowniczke?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 18:00
    jak pozbyc sie baby która wiecznie nas nęka i robi awanture o byle co czasem
    beszta nas z błotem,
    problem polega na tym ze wszystkie boimy sie o prace i siedzimy czesto cicho
    poddajac sie temu ale zaczyna nas to meczyc. przez ostatnie dwa lata a juz w
    ostatnim roku nagminnie połowa załogi przeniosła sie do innych placówek bo
    nie wytrzymywała presji, niestety dyrekcja tego nie widzi a juz kierowniczka
    wogóle uwaza ze nie ma sobie nic do zarzucenia. i co z taka zrobic?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Autor Re: jak wywalic kierowniczke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:48
        A masz jej datę urodzenia?
      • Gość: Ela Re: jak wywalic kierowniczke? IP: *.ec.kalisz.pl 12.10.06, 07:17
        Tylko razem możecie coś zdziałać. Kierowniczka ma chyba jakiegoś zwierzchnika
        nad sobą. Wszystkie jak jeden mąż, powinnyście udać się tam i po prostu złożyć
        na nią skargę (również na piśmie). Powinni zareagować a przynajmniej przenieść
        ją na inną placówkę. Wiem to z własnego doświadczenia, ponieważ też miałam taką
        kierowniczkę. Wspólna skarga pomogła i jej już u nas nie ma.
      • Gość: mięta jak wywalic kierowniczke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 19:41
        jak pozbyc sie baby która wiecznie nas nęka i robi awanture o byle co czasem
        > beszta nas z błotem,

uważaj żeby ciebie nie wywalili bo nie wiem czy znasz to powiedzonko które
        często się sprawdza "kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada"
        • blackforever Re: jak wywalic kierowniczke? 17.10.06, 10:02
          z mojego doświadczenia wiem, że nie da rady. W jednej z firm w której
          pracowałam poszło na skarge kilkadziewsiąt osób. Usłyszęliśmy, że jak nam się
          nie podoba to na nasze miejsce jest wielu chętnych. Niestety osoby z kadry
          kierowniczej często maja układy i są nietykalni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka