Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W Polsce jest... łatwo znaleźć pracę

IP: *.std.tsi.tychy.pl 11.09.06, 09:19
    Problem w tym że studia, dodatkowe fakultety i kursy, języki obce (w liczbie
    mnogiej) OKAZUJĄ SIĘ CZASEM STRACONYM! A i zapomnieć trzeba o założeniu
    rodziny bo jak za 1200zł utrzymać się i wkształcić dziecko?

Może przestańmy oszukiwać siebie i innych, że starczy tylko być dobrym,
    podnisić kwalifikacje i ciężko pracować by zrobić krarierę!
    Pozamykano zawodówki bo "produkowały bezrobotnych", obiecano młodym, że jak
    się będą uczyć to zostaną kimś. I dzięki temu teraz mamy deficyt murarzy,
    hydraulików, elektryków, spawaczy w osłonie, oraz potężną migrację zarobkową.

Ludzie! Na jednego kierownika przypada kilkunastu pracowników i nic nigdy tego
    nie zmieni! Prócz księgowych i marketingowców potrzeba też budowlańców, cieśli
    i mechaników!
    Obserwuj wątek
      • Gość: iw78 Re: W Polsce jest... łatwo znaleźć pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:45
        1200??? netto czy brutto??w wielu firmach 1200 brutto to rzadkość.1200 netto
        ludzie dostają pracujac w soboty i kazdego dnia niemal po godzinach.
        • Gość: YouzeQ Znam jedną ofertę dostępną od ręki za 1000zł IP: *.std.tsi.tychy.pl 11.09.06, 09:49
          do ręki od pn do pt po 8h.

Praca prosta w Tychach, rzekłabym debilna ale pewna i uczciwie płacona.
          • Gość: iw78 Re: Znam jedną ofertę dostępną od ręki za 1000zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:11
            to ja poprosze o szczegóły :)
            debilna praca czy szefostwo? bo w sumie to ani to ani to mnie nie pociąga :)
            nudy w pracy nie znosze, monotonii również, a jeden szef
            debilny ...hmmm.potrzebuje odpoczynku od obecnego...ale zastanowic się mogę :)
          • absolwencina Re: Znam jedną ofertę dostępną od ręki za 1000zł 11.09.06, 12:31
            jestem z 3 miasta, więc z oferty nie skorzystam;

a 1.000 zł netto za "debilną" pracę to stawka więcej niż przyzwoita;

proszę o szczegóły odnośnie tej pracy, tak dla własnej ciekawości;
          • robert73j Re: Znam jedną ofertę dostępną od ręki za 1000zł 11.09.06, 13:37
            > do ręki od pn do pt po 8h.
            >
            > Praca prosta w Tychach, rzekłabym debilna ale pewna i uczciwie płacona.

Napisz jakąś informację, gdzie jest ta praca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka